Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Temizlikçi Kadın Problemi!

Eternal

Öne çıkan mesajlar

said:
MyDyingBride, 18 Ekim 2005 21:43 tarihinde demiş ki:
ya bende en fazla kulaklik orda cdler dailmis farkli bi yerde gece lambasi sacma sapan bi yere bakio resimlerim abidik bi yere konmus felam fisman buluorum.. tekrar duzenlemek eski haline getirmek zorunda kaliorum

aynen :D benim biraktigim yerde kalsa esyalarim bulucam. bi kaldiriyo olene kadar bulamiyorum[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

Bizim temizlikçiye yüzbinmilyon kere tembihlememe rağmen dvdnin kablolarını azimle silmeye devam etti ve bir gün dvd yi açınca arkadan alev çıktı. Şeytan diyo dvdnin parasını kes maaşından. Neyse[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 18 Ekim 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
Wireless mouse u çekmeye kaldıran bir insan.
Allahından bul yani dicek bişeyim yok artık.

Aynı temizlikçi mi geliyor acaba ?[signature][hline]Tomoe
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Sosyal ağlarda paylaş

benimde optical mause wallahi camcıdan özel ayna kestirdim o küçük deliğe koyuyom abim ne kadar oynatırsa oynatsın yansımadığı için farketmiyo pc ehüeüheühü aklına gelmiyo altına bakmak heüheühehehe walla eüheühüeühüehü ehüeühüehüehe[signature][hline]by_SeaGle

[Bu mesaj SeaGle tarafından 19 Ekim 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
selamless, 19 Ekim 2005 20:09 tarihinde demiş ki:
Ne yapsın alamamış kendine bir bilgisayar. Kimse öğretmemiş ona bilgisayarın ne olduğunu. Mouseun ne olduğunu öğretmemişler. Wireless mouse'u olan bilgisayar hiç görmemiş. Belki de doğrudürüst bilgisayar bile görmemiştir. Üç kuruş için sabahtan akşama kadar elalemin evini temizler o temizlikçi. Kusura bakma öğrenememiş wireless mouse'u

arkadasım sana tamamen katılıyorum kadınzağızdan üstün oldugunu sanan şu insancıklara da acıyorum

özür dilerim çok pardon eşşeklik ettim çookkk özür haklısındilerim[signature][hline]by_SeaGle

[Bu mesaj SeaGle tarafından 19 Ekim 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Düne kadar rezil bir durumda olan fakat aradığım herşeyi zınk diye bulmamı sağlayan oda yapım, temizlikçi kadının sihirli elleriyle pür-ü pak hale gelmesine rağmen şimdi hiçbir haltı bulamıyorum. Misal cep telefonumun şarj aleti kayıp olduğu için 3310'a dönmek durumunda kaldım. Misal mouse'um dolaptan çıktı. Misal mp3 player'ımın kablosuyla fiş adaptörü 2 alakasız yerden çıktı. Hayır bilerek mi yapıyolar nedir.. Dokunma işte, 8li uzatma kablosu var 5tane süpürge takarsın neden bozuyorsun düzenimi bırak kalsınlar orada..

deli olacam ya
Sosyal ağlarda paylaş

benim pc kasası bi ara kafayı yemişti yan ve açık bi şekilde çalışıyodu sadece genelde açık olurdu pc çünkü kapanınca zor açılırdı herneyse bi gün yine temizlikçi gelmiş odamdaki tüm kabloları kağıtları vs şeyleri kasanın içine koymuş!!!!
çok küfür ettim bidaha da gelmedi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...