Spidee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Güzelmiş de, tepeden bakmadıktan sonra kime ne yararı olacak ki, bildiğin plaj olacak gene.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Dünya'nın 8. harikası tabiri çok ama çok yanlış. Çünkü Dünya'nın 7 harikası, MÖ 4. yüzyılda, Antipatros diye yunan bir adamın belirlediği, 7 harikadır. Hatta bu yüzden Çin Seddi 7 harikaya girememiştir. (Zamanı yetişmemiş :)) Böyle tabirlerden uzak durun. (çok ukalayım.)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Cok etkılendım agızım acık kaldı vs.....[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: karpuz, 17 Ekim 2005 10:15 tarihinde demiş ki: Dünya'nın 8. harikası tabiri çok ama çok yanlış. Çünkü Dünya'nın 7 harikası, MÖ 4. yüzyılda, Antipatros diye yunan bir adamın belirlediği, 7 harikadır. Hatta bu yüzden Çin Seddi 7 harikaya girememiştir. (Zamanı yetişmemiş :)) Böyle tabirlerden uzak durun. (çok ukalayım.) +1[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bikere harika diince hepsinden faklı olması lazım..gerçekten adamlar o zamanlar nasıl yapmış denilecek bişi lazım.. Şu an teknoloji çok gelişti onun 2 katını bile yapabilirler ama bu bi Rodos heykeli yada asma bahçeler kadar zamanın en muhteşem yapıtları olabilir mi onu bilemem..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ntxsoft Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 beyler burda bi türk inşaat firmasıda çalışıyor. kimsenin bundan haberi yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Arap yağı bol bulunca .................... sürermiş. desem bi anlamı oolur sanırım[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pioneer_89 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: tellos, 16 Ekim 2005 19:28 tarihinde demiş ki: abi sadece para olsa tamam da bunu düşünüp cizen muhendiselr nasıl bişe ya nasıl bı yaratıcılık %100. o ne ya!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ben onların yerinde olsam silah tasarlardım. abd geliyo o trafa doğru yakındır yani[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bence de super yaw dunyada cok salak insanların yanında fecı zekı ınsanlar da olduğunu gormek cok guselll[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yakında bizde yaparız,denizi doldura doldura Tekirdağ-Bursa arası kara yoluna kadar çıkarız,bu ne ki..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Spidee, 17 Ekim 2005 09:59 tarihinde demiş ki: Güzelmiş de, tepeden bakmadıktan sonra kime ne yararı olacak ki, bildiğin plaj olacak gene. Neden ki tepeden bakınca bilmediğimiz plaj mı oluyo?:) şaka bi yana bencede güzel değil,orda olmaktan ise elimde sigaram ile bunları yazmayı tercih ederim...;)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bence harikanın anlamının bu olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Azmodai, 17 Ekim 2005 04:57 tarihinde demiş ki: dubaide petrol biteli yillar oldu :) dogal gaz ve turizmle kazaniyorlar paralari bide zengin ailelerle. Suudi arabistan vb. gibi ulkelerde daha cok petrol var, dubaide ya bitti ya bitecek durumdaydi en son. O bolgedeki tek turistik yer dubai oldugundan cok prim yapiyor. dubai'yi bilmem ama birleşik arap emirliklerinde hala bol miktarda olduğunu sanıyorum. deniz kum onlarda petrol misali :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Aradhell, 16 Ekim 2005 19:32 tarihinde demiş ki: Herhangi bir yaratıcılık da ben göremiyorum =) orada tatil yapmak istiyorum :)[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: karpuz, 17 Ekim 2005 10:15 tarihinde demiş ki: Dünya'nın 8. harikası tabiri çok ama çok yanlış. Çünkü Dünya'nın 7 harikası, MÖ 4. yüzyılda, Antipatros diye yunan bir adamın belirlediği, 7 harikadır. Hatta bu yüzden Çin Seddi 7 harikaya girememiştir. (Zamanı yetişmemiş :)) Böyle tabirlerden uzak durun. (çok ukalayım.) çin seddi dünyanın 1. harikası değil miydi ya? yanlış biliyorum ben galiba[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 baya bi açıldı :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Petrol'la en çok kazanan ülke şu an Katar :) Adamların topraklarında nereye kazma vursan petrol çıkıyormuş.Tarım yapamıyorlarmış adamlar :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Adamlarda okadar para olsun, sonra sen git o parayla denizi doldur... Kardeşim manyakmısın? Git vatana millete hayırlı bişiy yap onlarla peeh ada yapçanda ne olcak? O kadar parayı silaha yatırmış olsalardı şimdi Amerika bunların ayaklarını yalıyodu ya neyse...[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar