Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın 8. Harikası Yapılıyor..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Güzelmiş de, tepeden bakmadıktan sonra kime ne yararı olacak ki, bildiğin plaj olacak gene.[signature][hline]Tomoe
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Mesaj tarihi:
Dünya'nın 8. harikası tabiri çok ama çok yanlış. Çünkü Dünya'nın 7 harikası, MÖ 4. yüzyılda, Antipatros diye yunan bir adamın belirlediği, 7 harikadır. Hatta bu yüzden Çin Seddi 7 harikaya girememiştir. (Zamanı yetişmemiş :)) Böyle tabirlerden uzak durun. (çok ukalayım.)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 17 Ekim 2005 10:15 tarihinde demiş ki:
Dünya'nın 8. harikası tabiri çok ama çok yanlış. Çünkü Dünya'nın 7 harikası, MÖ 4. yüzyılda, Antipatros diye yunan bir adamın belirlediği, 7 harikadır. Hatta bu yüzden Çin Seddi 7 harikaya girememiştir. (Zamanı yetişmemiş :)) Böyle tabirlerden uzak durun. (çok ukalayım.)

+1[signature][hline]tea for two and two for tea
Mesaj tarihi:
bikere harika diince hepsinden faklı olması lazım..gerçekten adamlar o zamanlar nasıl yapmış denilecek bişi lazım..

Şu an teknoloji çok gelişti onun 2 katını bile yapabilirler
ama bu bi Rodos heykeli yada asma bahçeler kadar zamanın en muhteşem yapıtları olabilir mi onu bilemem..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
bence de super yaw
dunyada cok salak insanların yanında fecı zekı ınsanlar da olduğunu gormek cok guselll[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Mesaj tarihi:
yakında bizde yaparız,denizi doldura doldura Tekirdağ-Bursa arası kara yoluna kadar çıkarız,bu ne ki..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..

Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 17 Ekim 2005 09:59 tarihinde demiş ki:
Güzelmiş de, tepeden bakmadıktan sonra kime ne yararı olacak ki, bildiğin plaj olacak gene.
Neden ki tepeden bakınca bilmediğimiz plaj mı oluyo?:) şaka bi yana bencede güzel değil,orda olmaktan ise elimde sigaram ile bunları yazmayı tercih ederim...;)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 17 Ekim 2005 04:57 tarihinde demiş ki:
dubaide petrol biteli yillar oldu :)

dogal gaz ve turizmle kazaniyorlar paralari bide zengin ailelerle. Suudi arabistan vb. gibi ulkelerde daha cok petrol var, dubaide ya bitti ya bitecek durumdaydi en son.

O bolgedeki tek turistik yer dubai oldugundan cok prim yapiyor.

dubai'yi bilmem ama birleşik arap emirliklerinde hala bol miktarda olduğunu sanıyorum. deniz kum onlarda petrol misali :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
said:
Aradhell, 16 Ekim 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
Herhangi bir yaratıcılık da ben göremiyorum =)

orada tatil yapmak istiyorum :)[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 17 Ekim 2005 10:15 tarihinde demiş ki:
Dünya'nın 8. harikası tabiri çok ama çok yanlış. Çünkü Dünya'nın 7 harikası, MÖ 4. yüzyılda, Antipatros diye yunan bir adamın belirlediği, 7 harikadır. Hatta bu yüzden Çin Seddi 7 harikaya girememiştir. (Zamanı yetişmemiş :)) Böyle tabirlerden uzak durun. (çok ukalayım.)

çin seddi dünyanın 1. harikası değil miydi ya?
yanlış biliyorum ben galiba[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Mesaj tarihi:
Petrol'la en çok kazanan ülke şu an Katar :) Adamların topraklarında nereye kazma vursan petrol çıkıyormuş.Tarım yapamıyorlarmış adamlar :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
Adamlarda okadar para olsun, sonra sen git o parayla denizi doldur...

Kardeşim manyakmısın? Git vatana millete hayırlı bişiy yap onlarla peeh ada yapçanda ne olcak?

O kadar parayı silaha yatırmış olsalardı şimdi Amerika bunların ayaklarını yalıyodu ya neyse...[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin?
  • Yeni Oluştur...