Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın 8. Harikası Yapılıyor..

Rush

Öne çıkan mesajlar

Dünya'nın 8. harikası tabiri çok ama çok yanlış. Çünkü Dünya'nın 7 harikası, MÖ 4. yüzyılda, Antipatros diye yunan bir adamın belirlediği, 7 harikadır. Hatta bu yüzden Çin Seddi 7 harikaya girememiştir. (Zamanı yetişmemiş :)) Böyle tabirlerden uzak durun. (çok ukalayım.)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 17 Ekim 2005 10:15 tarihinde demiş ki:
Dünya'nın 8. harikası tabiri çok ama çok yanlış. Çünkü Dünya'nın 7 harikası, MÖ 4. yüzyılda, Antipatros diye yunan bir adamın belirlediği, 7 harikadır. Hatta bu yüzden Çin Seddi 7 harikaya girememiştir. (Zamanı yetişmemiş :)) Böyle tabirlerden uzak durun. (çok ukalayım.)

+1[signature][hline]tea for two and two for tea
Sosyal ağlarda paylaş

bikere harika diince hepsinden faklı olması lazım..gerçekten adamlar o zamanlar nasıl yapmış denilecek bişi lazım..

Şu an teknoloji çok gelişti onun 2 katını bile yapabilirler
ama bu bi Rodos heykeli yada asma bahçeler kadar zamanın en muhteşem yapıtları olabilir mi onu bilemem..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 17 Ekim 2005 09:59 tarihinde demiş ki:
Güzelmiş de, tepeden bakmadıktan sonra kime ne yararı olacak ki, bildiğin plaj olacak gene.
Neden ki tepeden bakınca bilmediğimiz plaj mı oluyo?:) şaka bi yana bencede güzel değil,orda olmaktan ise elimde sigaram ile bunları yazmayı tercih ederim...;)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Azmodai, 17 Ekim 2005 04:57 tarihinde demiş ki:
dubaide petrol biteli yillar oldu :)

dogal gaz ve turizmle kazaniyorlar paralari bide zengin ailelerle. Suudi arabistan vb. gibi ulkelerde daha cok petrol var, dubaide ya bitti ya bitecek durumdaydi en son.

O bolgedeki tek turistik yer dubai oldugundan cok prim yapiyor.

dubai'yi bilmem ama birleşik arap emirliklerinde hala bol miktarda olduğunu sanıyorum. deniz kum onlarda petrol misali :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aradhell, 16 Ekim 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
Herhangi bir yaratıcılık da ben göremiyorum =)

orada tatil yapmak istiyorum :)[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 17 Ekim 2005 10:15 tarihinde demiş ki:
Dünya'nın 8. harikası tabiri çok ama çok yanlış. Çünkü Dünya'nın 7 harikası, MÖ 4. yüzyılda, Antipatros diye yunan bir adamın belirlediği, 7 harikadır. Hatta bu yüzden Çin Seddi 7 harikaya girememiştir. (Zamanı yetişmemiş :)) Böyle tabirlerden uzak durun. (çok ukalayım.)

çin seddi dünyanın 1. harikası değil miydi ya?
yanlış biliyorum ben galiba[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlarda okadar para olsun, sonra sen git o parayla denizi doldur...

Kardeşim manyakmısın? Git vatana millete hayırlı bişiy yap onlarla peeh ada yapçanda ne olcak?

O kadar parayı silaha yatırmış olsalardı şimdi Amerika bunların ayaklarını yalıyodu ya neyse...[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...