demonizer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 evet takıldım burada, sizce hangi ırkı açayım priest(holy) kime sorsam aslında dwarf dedi dwarf ın level 40 da aldığı bir şey varmış falan (alliance bu arada, ama horde da söyleyebilirsiniz) teşekkürler yardım ederseniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 dwarflar cok kral bi ırk oldukları için bunlara krku falan işlemiyo dwarf priestler fear ward alabiliyor buda özelikle high end instance'larda inanılmaz rahatlık sağıyor.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Alliance ise dwarf,Horde ise undead oneriyorum ben sahsen. Troll priest'leri dovmek isterim,agizlarina vurmak isterim.[signature][hline]Oneiros,proud member of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 dwarf / undead gibisi yok. undead cok basarili ozellikle, ben sahsen dwarf priestim oda gayet guzel. fear ward faydali bisi, instancelarin populer adami olveriyorsun bi anda :)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 nesp bi efsane ama holy olcaksan evet dwarf :)[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Hangisinin tipi hosuna gidiyosa onu ol :) Priest te üstün ırk bence NE/UD dir. En güzel racial lar bu iki ırkta bence. Dwarflar priest olmasın gitsin ağaç baltalasın yada keçi otlatsın! Fear ward da öyle ahım şahım bişey değil, abartıyo insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Su her irka ozel priest buyulerine gore Undead ve Dwarf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya dwarf ya da undead kaçarı yok. Ayrıca fear ward nedir diyen arkadaşlara full nightelf priestlerle onyxia kesmeyi denemelerini tavsiye ederim.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 elf ol,bineğe bin. Sonra yell yap Warriors of the night assemble! diye. dahası varmı ya[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 shadowmeld de pvp de etkin, ama ne shadowmeldsiz pvp olmaz nede fear wardsız onyxia kesilmez... Undead sa racial wotf yanında devouring plague alıyoki, her ne kadar oynayanlar beğenmesede(yüksek mana cost) nedense her CD dolusunda kullanıyorlar.Dorf ve Humanlarda self heal var 1hr cd.bi kaç abuk olay daha var ama UD wotf/DP ile, NE ise shadowmeld ile bence bir adım önde, tip olarakta 13123 adım önde yani :) Bilmiyorum ben daha çok pvp oriented düşünüyorum belkide, belkide fear ward olmasaydı instancelarda alliance lar ilerleyemeyecekti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 dwarf aç hiç hordea mordea bakma :D[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sağolun mesajlarınız için.. bana göre shadow priest gereksiz bir olay. priest dediğin healer amaçlı açılır holy iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 instance icin Alliance Dwarf Horde Troll[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 trollerin shamana benzer lightning shield usülü bişeyleri var. o yüzden troll priest shadow priest pvpsi için iyi gider diyorum ama devouring plague de kaliteli bişey.ortada kaldım[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 und pri iyidir[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Tartışma getirmez bu konu =) Alliance : Dwarf Horde : Undead[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 [spo1=Fear Ward'im yok ama güzelim][/spo][signature][hline]WoW EU - MagheridonPenthesilea, Night Elf PriestessEmilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 heh penth staff yapmışın ^^[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 dwarf priest ftw. bu kadar basit. yazdimda. NE cok guzel irk falan filan ekranda pixellerini daha severek bakarsin, onun disinda fear ward ve d.prayerimi degismem hic biseye. Dprayerda 30dk cooldown var bu arada ve gayet kullanisli bisi. Sekile bakiosan takil kafana gore, ama ben dwarf priesti tavsiye ederim.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Yaw de gidin bi buyu için sakkalı bacaksız karaktermi açılır. Aç elf bak sora Tyrande ile oynaşırsınız[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 o sakalli bacaksiz nasil ragbet goruo lfg dediginde biliomusun :P[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 evet arkadaslarin dedikleri dogru alliance diyince Dwarf / Horde diyince Undead ama dwarf mi undead mi dersen Kesinlikle undead derim . Ben cahillik edip Elf Priest actim keske dwarf acsaydim ne kadar uzuldum elf actigima sonradan anlatamam :...([signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hehe orası öyle,Aslında elf skini kullanabilirsin ben değişitirmiştim bi ara tauren kedi formunu frost sabera[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Virtue-L, 17 Ekim 2005 07:52 tarihinde demiş ki: Hangisinin tipi hosuna gidiyosa onu ol :) Priest te üstün ırk bence NE/UD dir. En güzel racial lar bu iki ırkta bence. Dwarflar priest olmasın gitsin ağaç baltalasın yada keçi otlatsın! Fear ward da öyle ahım şahım bişey değil, abartıyo insanlar. mt`niz fear yediginde onyxianin sola yada saga dondukten sonraki son surat ifadesiyle tanistin demekki.[boyle diyosan yani][signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Undead Priestim var. Devouring Plague çok yararlı bir spell 3 dk. cooldown u var. Shadow Word: Pain gibi bir dot ama vurduğu dmg aynı zamanda seni heallıyo.[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar