nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Kürtaj çok iyi birşey değil ama yaşama şansını elinden alırken bir şeyi göz önünde bulundurmalıyız. Kürtajın yapıldığı durumlar genelde gizli ilişkiler, tecavüz olayları, lise çağında hamilelikler tarzı şeyler. Eğer o çocuk yaşarsa büyük olasılıkla çok kötü bir ortamda büyüyecek, psikolojisi bozuk olacak. Ve en önemlisi de keşke şu yalan dünyaya gelmeseydim diyebilecek. Kötü bir hayat geçirmemesi için hayatını almak ne kadar etik o tartışılır gerçi. Bu kürtaj meselesi iki ucu b.klu değnek...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Famy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 tamam ben de ole dıyorum zaten kurtaja hayır demıyorum zatenn gunah falan olduğunu soylediğm de yok uydurmayın[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ayrıca doğum kontrol araç gereçleri poliklliniklerde bedava. Ama bunu bilen kaç kişi var o ayrı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ya kürtajı siz herhalde ağda gibi bir şey zannediyorsunuz? Kürtaj ciddi bir ameliyattır arkadaşlar, kimse öyle bugün hamile alayım yarın kürtaj yaptırırım diye düşünmez, bunu aklınıza sokun bir kere. Onun dışında yapılan yanlışlıklarda da kürtajın desteklenmesi taraftarıyım, türkiye neden sürünüyorsa bu beşeri hatalarından sürünüyor bugün. Ayrıca sen hala türkiye gerçeğinden çooook uzaktasın. Kime cinsellik öğretiyorsun anadoluda ya? Kim dinler seni anadoluda bu eğitim düzeyindeyken nüfus planlamasını kim ipler? Korkuyor insanlar hala böyle şeyleri konuşmaktan.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
Famy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ıı ya dusuncenıze saygı duyuyorum turkıyenın gerceklerınden uzakta falan da dıılım sen doğum kontrolu anlatamadığın anadoluya kurtajı cok gusel anlatırsın zaten cok ıı dınlerler neyse yyaa[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Dinlemiyorlar zaten, ancak dinlemeleri için elimizden geleni yapmalıyız kürtajı zor bir şey haline getirmek de bunun tam tersi yönde bir şey oluyor.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 İstenmeyen, ailesi tarafından hep kötü olarak hatırlanacak bir çocuğun dünyaya gelip insanlardan ve kendisinden nefret ederek yaşamasındansa, kök hücre projesine katkıda bulunması daha iyidir bence...Yani zaten aile kürtaj yaptırmak istiyosa, o çocuğu istemiyolar demektir. Eh istenmeyen bir çocuğun da normal bir şekilde büyümesini bekleyemezsiniz değilmi?Ailesi ona şefkat gösteremez, çünkü çocuk istenmiyo... Hor görülür, ailenin hayat düzenini bozan bir parazit gibi görülür...[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin?
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 eğer çocuğa bakamayılcaksa fayda var diye düşünüyorum,sonuç olarak acı çeken bir çocuk olmasın..[signature][hline]Eski Patilerden Kim Kaldı.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Davion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Akıllı ol hamile bırakma kürtajla uğraşma.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
taz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Cafein, 14 Ekim 2005 11:50 tarihinde demiş ki: "A lesser evil to prevent the greater evil"
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 admalar balon üretir gibi prezervatif bonibon üretir gibi doğum kontroll hapı üretiyolar halamı ya bu yasak aşk meyvesi olayları pehhhhhh.....
malik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Absolut, 14 Ekim 2005 15:45 tarihinde demiş ki: Ama istenmeyen bir gebelik olursa kurtaj bence yanlış değildir. isteğe göre deişir.. bakılamaycaksa,çocuk sorunlu doğacaksa(çok sorunlu) eet yanlış deildir.. yani kazara olmuştur bi şeler,bakılamaz çocuğa,yada sorunlu olacaktır çocuk,aldırılır,lafım olmaz.. sen yap çocuğunu sapasağlam,sonra onun yaşama hakkını engellenin hükmü de cinayettir bence.. baştan çocuk istemeyen de bu tedbiri alarak ilişkisini yaşar.. insanlar bi zevke girerken düşünerek hareketmeli küçük bi kötülükten sonra iice dibe vurup büyük kötülüklere kaymamalı benim demek istediğim..(ingiliz atasözünün biraz deişmiş hali,ben yaptım hehe:])[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi
realdarkbeck Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bence olmaması gereken bir durum...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Türk halkı pek düşünmüyor maalesef korunmayı, hatta o konuda hiç bişey düşünmüyor, sadece yapıyolar. Eğitimsizler naapsınlar...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Bakamayacağın bi çocuu doğurmamak daha faydalıdır.Herkesin kişisel görüsü,ama bence kürtaj o kdrda kötü bişey değil...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
helena Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 irlanda ve portekiz, avrupada kürtaja karşı sert kanunları olan tek ülkeler irlandadan kürtaj için ingiltereye gidenlerin sayısı ciddi boyutlara ulaşmış durumda geçen yıllarda, irlandada 14 yaşında bir kız tecavüze uğradı ve hamile kaldı. kğrtajla çocuğunu aldırmak istediğinde ülke ikiye bölündü, ve yasak bu kadar hassas bir durumda bile delinmedi. üstelik, kızın ülke dışına çıkışını yasakladılar ki başka bir yerde kürtaj yaptırmasın diye. bu sadece bir örnek fakat olaya farklı açılardan da bakmak lazım[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bana göre bi nevi cinayet... postları okumadım başlığa bakınc aklıam direk bu geldi...[signature][hline] Jayna
Mino Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Çocuk istemeyenler kalıcı kısırlaştırma yaptırsın bence (vazektomi, tüplerin bağlanması) Yine korunur (hastalıklara karşı) ama olası bir yamukta bir şey olmaz en azından. Bence uzun bir süre 2 ya da 3 çocuk sınırı getirilmeli (ikiz, üçüz, dördüz gibi istisnalar dışında) ya da fazla yapanlardan fazla vergi alınmalı. Yeniler ekleneceğine varolanlar hayata kazandırılmalı. Acımasız bir fikir gibi gözüküyor ama bu gidişata artık dur demek lazım.
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Cinayetten öte[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ... [Bu mesaj Rebelution tarafından 14 Ekim 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Korunsanız da %100 garanti verebilen yol az. Prezervatif en çok kullanılan yöntem ama onunda yıtrılma delinme veya kullanım öncesi veya sonrası temastan kaynaklı hamilelik olabiliyor yani ilkel herifler korunun hamile kalmayın diyince olay bitmiyor. Bahsettiğimiz bir şekilde sevgiliniz eşiniz hamile kaldı ise ne yapıcaksınız onu söyleyin. Diyelimki her tedbiri aldınız ama genede lise son sınıftayken kız arkadaşın hamile kaldı, baba olacak mısın? Soru bu işte aslında.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 çok büyük bi sorun ( aile tarafından reddedilme gibi ) olursa kürtaj olabilir bence ama bırak ya bakamayız gibi bi sorunsa kürtaj saçma.. bi de iki tarafında anlaşması lazık bu konuda[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hamile kalıpta düşürmeye çalışan çok var.melemen'de yaşayan birisi orta lise2veyatta1 emin değilim hamile kalmış ve damdan aşağıya atlamış(3-4 metrelik).Kuzenler anlatıyordu bana bunu.Çok varmış da şey bana biraz aptalca geliyor.Prezervatif tamam bi yere kadar.Kendini kontrol edemiyorsan neden seks yaparsın.Eh işte insan ya aklı fikri şeyinde.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 biton korunma yolu var kardesim yane insan bi sex icin hicmi gelecegini dusunmez ? ali ver 1 prezervatif ya.. yuh yane olmadi doum kontrol hapi al ne biliim tonla yontem var korunmak icin.cok cahiliz cok..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hadi bi b*k yedin, korunmadın, ertesi gün hapları var...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space
Öne çıkan mesajlar