Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlenecek olursam..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hmm..
evlenecek olursam sevgilime geciktim ayağı yapıp helikopter ile çırağan sarayının üstüne geçip helikopterden ilk önce birazcık gül yaprağı atarım.. daha sonra üzerine falan düştüğünde o gül yaprağı ışığı sevgilimin tam üzerine tutup tüm gül yapraklarını yağmur gibi atarım.. ve helikopterin merdiveniyle aşağıya inip bir tane gül verip öpmeyi

hayal ederim.. hayırlısı :) hehe[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Mesaj tarihi:
Balayına da maldivlere gidersiniz tamam işte.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
:D abi en büyük hayalim direk..

Isparta'da iki adımlık yol olur aslında bide kayak merkezi gibi bir yer yapmışlar 2 saatlik yol gidemedim bi :)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Mesaj tarihi:
ibo filanda çıkar sahneye dolay yağdırırsın artık başından aşşağıya. önce karının başından aşşa guller , sonra ibonun başından aşşaya dolarlar.[signature][hline]FB Sailing Team
Mesaj tarihi:
ya para olmasa da dusunmesı bıle guzel tebrık edıyorum
cok etkıleyıcı bence....[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!..
Mesaj tarihi:
Neden imam nikahı varken böyle yollara başvurursun?
Saçılan paraya yazık, günah[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
helikopter düşerse nolcak? gitti gül gibi kız dul kaldı[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Mesaj tarihi:
benim evde kalma ihtimalim yüksek olduğu için evlencek olursam kısmına daha gelemiyorum[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death....
I Am Searching My Light....
In My Darkness....
Mesaj tarihi:
abi hayalini kısa tutmuşun. şöle romantik komedi izlesen felan yada direkt romantik daha böle afilli bişiler bulabilirdin neyse zevk meselesi, saygı duyarım. off abi biraz da döt ister onu yapmak :D o arada 500+ kişinin seni izlediğini unutma hehe[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
  • Yeni Oluştur...