Teddy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 No one at mine!!! 2 rogue cikar ve 1 anda yerler adami :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 /charge "defence" "INCOMING" "omg huge inc, help!" "OMG WTF" edit: bu arada "there is only one elite here" kopardı beni hehe. 2-3 arkadaş plaguedeki lvl 60 (?) eliteye dalmadan önce sölemiştik bunu haha [signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz [Bu mesaj muzcu tarafından 11 Ekim 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: serdary76, 11 Ekim 2005 22:39 tarihinde demiş ki: Şuan yeni yeni yetişiyoruz ve arkadaşla Tarren mill' e götürdüğüm ilk gün :) O: Serdar bura nere olm? Ben: Gel baba harika yerler var. O: Burda karşı ırk var lam! Ben: Merak etme baba bize saldırmazlar, biz eziğiz :) -----------ooo------------- O: Hani saldırmazlardı lam !!@*!;! Ben: Ne bilim olum ben tekken hiç dalmıyolardı, neyse gitsin onlar tekrar gidelim kaleye... (15 dak. sonra aynı yer) O: Serdar Allah belanı verecek..... Ben: Tamam tamam brill'e dönüyoruz... Geyik hoşuma gitmişti paylaşiyim dedim :D ahahah süpersiniz harbiddeeeen benim ilk günlerime döndüm Badlands e giderken arkadaşa follow taktım salak Ironforge a atlatı konuşmayı yazıyorum Ben: kanka nereye bak followdayım teldeyim C-ok kanka Ben-canberk bu kale kapıları ne lan C-nerden bilim blizz işte güzel olsun die yapmışş Ben- olm yer altı gibi ne lan bu C-ya yürü... Ben-olm malmısın ally guardlar var C- bug olmuştur bi şey yok Ben- başıma iş gelirse öperim seni C-ya yok ya ne gelcek Ben-tamm hadi bakalım C- kanka guardlar dalıyo ahaa lan şurda bina var atlayalımm aşa Ben- dur..... ( demeye kalmadan follow oldundan) C-kanka burda karşı faction var Ben-allah belanı versin bizi nasıl İronforge a soktun? hehehehe aynen böle olmuştu kopmuştuk lvl 35 rogue um unutmam yani ben bunu :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 - dont use fear in instance ok / sure i wont 5 dak. sonra - %!?[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 7- "Dont attacked the sheeped mob" aynısının tıpkısının tıpatıpı, lol , dasdas[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Moonsugar, 11 Ekim 2005 19:24 tarihinde demiş ki: 4- Priest : "Wait mana!" bir pri olarak özellikle warrior ve rog ların beklememesi bir çok kez ölmeye yol açmıştır[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Hell of a Misanthrope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 HEAL ME NOOOB PRİEST !!! ne söverdim prilere bi ara.. sonra anladım ki İ am sorry pri.. plz heal me / kneel..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bak bunu geçende kestiydim[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: ozii_x, 12 Ekim 2005 01:04 tarihinde demiş ki: HEAL ME NOOOB PRİEST !!! ne söverdim prilere bi ara.. sonra anladım ki İ am sorry pri.. plz heal me / kneel.. kneel yapmayana heal yok zaten:D he bide partide 2 mage varsa, en çok mana suyu verene ilk shield:D[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Türkiye'nin En Büyük Metal Arşivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya zaten priestsiz party e girermiyim ben :D canlarım benim..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Hunter: I'll frost trap right add.. Druid: K ill use sleep on left .. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: kath, 12 Ekim 2005 02:26 tarihinde demiş ki: Hunter: I'll frost trap right add.. Druid: K ill use sleep on left .. ! hahaha bu ii di.. ubrs de general i keserken.. bizde hep beraber druid e sövüyorduk.. niye sleep kullanmıyorsun diye.. megersem hep resist çekmiş.. ee tabi adamın ne noob lugu kaldı.. nede yemediği küfür.. iş kazası..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 mage karakterimle wsgde -sam freedom cek bootsu alip bayragi kapicam heriflerin arasindan hay ***** cok kalabalikmis ******* ******** wipe degil ama az daha yiyorduk:) lbrsde key questi icin 5 kisi gitmistik doggy: patrol var onu alalim once ben: ok ben cekerim onu ben: ***** digerlerini farkedememisim (shaman npcde dahil 6 elite falan geldi yallah diye neyseki asmonun gebermesiyle atlattik sadece)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hunter-sheep Mage-ok mana -sheep yapılır- Mage-OooO WTF? Hunter-uppss Sry multi shot :) ___________________________ OMG how get agro WTF OMG WİPE damn bad party!!!! cya guys im leaving Tank-Heal me HEAL omg wtf Noons priest!!!!![signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 pvp'de: need help at mine! pve'de: ffs../wth../damn..[signature][hline]Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Control your dps! WTF WTF Sorry forgot feint !_! *tears*[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Hepsini okudum en önemlisini unutmuşsunuz LEERRRRRROOOOYYYYYYY JJJEEEENNNNNKKKIIIIIINNNNNSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 /charge[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Moonsugar, 11 Ekim 2005 19:24 tarihinde demiş ki: Evt arkadaslar burda bu sözleri paylaşalım ben başlıyorum ilk. :D 1- "RuuuuNNNwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww" sadece bu yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 lbrs deydim. koseden gidecektik guya bi kac mob oldurmekt5en kurtulcaktık. nese koseden gectik. bi kapıda 3 ogre var. bi anda arkasında bir karaltı gozuktu. biz !?!?!?! durumuna gectik. sonra o karaltının 13 kadar elite yaratık oldugunu gorduk ve .. WTF!!! WHAT WAS THAT???? en sonunda koseden gecerken bug oldugunu ve bizim asagıdaki mobları agroladıgımızı onlar gelirkende digerlerini taktıgını dusunduk en mantıklısı buydu:D ve bi anda gulmeye basladık. herkesin olup de guldugu tek anım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mirage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 "OK, shamans, you will be dropping earthbind totems, here and here.... wtf..." (2 gün önce BWL'de Razorgore'da süper liderimiz deomass tarafından söylenmiştir)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper [Bu mesaj Mirage tarafından 12 Ekim 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… naddz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Priest- ON ME FFS!!! Priets-No mana! Priest-Ok I'll silence it ---------- Mage- Ben araya girip aoe yapacam ---------- Class X - Stop combat looting ffs! ----------[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Art Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 GG[signature][hline]Lets Turn and Burn...!! Ucandaire - Night Elf - Burning Legion(she is dead) now.. Ucandaire - Orc - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sunsh1ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 - ok, everyone stick to wall... mc de çok başımıza geliyordu eskiden.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Krmz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 "Careful with the left , try not to aggro them pls"[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 2.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 lbrs deydim. koseden gidecektik guya bi kac mob oldurmekt5en kurtulcaktık. nese koseden gectik. bi kapıda 3 ogre var. bi anda arkasında bir karaltı gozuktu. biz !?!?!?! durumuna gectik. sonra o karaltının 13 kadar elite yaratık oldugunu gorduk ve .. WTF!!! WHAT WAS THAT???? en sonunda koseden gecerken bug oldugunu ve bizim asagıdaki mobları agroladıgımızı onlar gelirkende digerlerini taktıgını dusunduk en mantıklısı buydu:D ve bi anda gulmeye basladık. herkesin olup de guldugu tek anım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 "OK, shamans, you will be dropping earthbind totems, here and here.... wtf..." (2 gün önce BWL'de Razorgore'da süper liderimiz deomass tarafından söylenmiştir)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper [Bu mesaj Mirage tarafından 12 Ekim 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Priest- ON ME FFS!!! Priets-No mana! Priest-Ok I'll silence it ---------- Mage- Ben araya girip aoe yapacam ---------- Class X - Stop combat looting ffs! ----------[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 GG[signature][hline]Lets Turn and Burn...!! Ucandaire - Night Elf - Burning Legion(she is dead) now.. Ucandaire - Orc - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 - ok, everyone stick to wall... mc de çok başımıza geliyordu eskiden.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 "Careful with the left , try not to aggro them pls"[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar