prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 piston kolu kirmisti 6 milyar masraf vardi o zaman diye hatirliyorum [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 20:52 tarihinde, prozzak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Selam, Gelen cevapları görünce yakıştığına kanaat getirdim :P Modifiye yaptırırsam eğer parçaları MTM/Almanya'dan alırım sanırım. Onun harici parça takmayı düşünmüyorum :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Yook yaa pistonu vermişti motor dışarı ama 6 melar çıkmamıştır :) Motor nekadar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 4 müydü 6 mıydı emin değilim ama buraya listeyi bile yazmıştı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 evet listeyi asmisti ve sonunda 6 milyar kusur diye aklimda kalmisti :) o zaman ii rakamdi tabi yanilio da olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Selam, Yapan kim ben onu merak ettim. İşi bilmeyen bir kurcalamış demek ki. Bak misal benimki gibi bir B5 kasa (quattro ama) için yapılanlar; MTM yazılım, arka susturucu, ara egzoz kısmı ve bağlantıları, turbo çıkışı sonrası değiştirilen egzoz borusu. bunun sonucu: 220HP @ 5200rpm (150HP @ 5700rpm) 345Nm @ 4000rpm (210Nm @ 1750-4600rpm) 235km/h max hız (220km/h) 7,2sn 0-100km/h (8,9sn) 9,7lt tüketim (9,3lt) 3258 EUR kit fiyatı + 426 Eur (5,5 saatlik işçilik ücreti)= 3684 Eur 240HP isterim dersen eğer, bunlara ek olarak; daha büyük turbo, modifiye edilmiş egzoz monifoldu, değiştirilen enjektörler işin içine giriyor. Bu kit de toplam (öncekiler de dahil) 5938 Eur + 1083 Eur (14 saatlik işçilik) = 7021 Eur neticesi: 240HP @ 5200rpm 355Nm @ 4000rpm 239km/h max hız 7,0sn 0-100km/h 9,9lt tüketim Eğer bu işi B6 kasa 190HP'lik quattro ile yaparsan; Yazılım değişikliği, enjektör değişikliği, orta ve son susturucu değişimi gerekiyor. sonuç: 225HP @ 5200rpm 340Nm @ 3600rpm 245km/h max hız 7,5sn 0-100km/h 9,9lt tüketim 3143 Eur + 426 Eur (5,5 saatlik işçilik) = 3569 Eur Fren ve süspansiyon sistemi ise sana kalmış :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 efenim yillardir ailecek audi hastasi ve kullanicisiyiz:) bendeki model 2006 A4 1.8T Quattro 84binkm İstanbul yuksek motorlu a4 sahibi yada a5 sahibi varmi acep patide sorularim olacakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Vodan said: Şu ferrari olayını net hatırlayamıyorum ancak arabanın kiralık olduğu yazmıştı gazetelerde. Hafif turuncuya çalan kırmızı bi rengi vardı değil mi? Bildiğimiz ferrari kırmızısı değildi yani..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Kaza aninda orada olmasan bile kazadan sonra ordaydim Trafik polislerinin bu araba kiralikmiş lafini unutmam. Rengi dogru hatirliyorsun hafif turuncuya çalan kirmizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Öeh be prozzak :) Zamanında ne demişim konu neymiş diye baştan okuttun bana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 daha para kazanmıyorum da kazanınca audi alırım heralde.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 benimde 2 senem 2sene sonra A3 veya A6 alıyorum.Görüşürüz 2 sene sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 2008 A6 aldık daha yeni ve başıma gelen olayı anlatmak istiyorum,7200 km de katalitik egsozdan önce bir filitre daha varmış o tıkandı araç gaz yememeye başladı bilimum arıza ışığı falan ayar etti beni, servise götürdüm garantiden hallettiler 8400 de de gene aynı şeyi yaptı gittik gene servise işletim sistemini değiştirdiler, meğerse kişi ithalatı olan araçlarda kullanılan işletim sisteminin versiyonu ülkemizdeki yakıt değerlerinde doğru çalışamıyormuş ve bu filitrenin tıkanması performansı etkilemesede ordaki sensorların bu tıkanıklığı arıza olarak algılayıp arabanın performansını düşürmesini sağlıyormuş.Audi alırsanız ana distributoru tercih edin genelde onlar böyle sorunların farkındalar ve araçlar TRye hazır edilip öyle getiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Selam, Yakında araç ECU crack edilirse şaşmam :P Neler duyacağız daha. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 abi bide hazır işletim sistemine el değmişken chip tuning falan yapsam araç garantiden çıkarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Selam, Evet, çıkıyor. Ama komple ECU değiştiren yerler var, o durumda fark edilmiyor diye biliyorum ;) Tuning konusunda APR'i severim ve şöyle bir cümleleri var; said: All APR chip upgrades use encryption, which serve several purposes. Mainly, it keeps prying eyes out of our software and prevents lesser companies from copying the chip and degrading the product. Also, all APR software is undetectable to a dealers VAG diagnostic tool. Ve benim tercihim; said: A third option is to order a spare ECU and have us install the modified chip before sending it on to you. This will allow one to swap the stock engine computer back in when getting the car serviced. The spare ECU's that we sell are new factory units. Because of this, there are no refunds on spare ECU's, only on the APR software. For more information on this, see the Terms and Conditions of Sale. Spare 97-99.5 A4 ECU's are an additional $780, and spare 00-01 ECU's are $680. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 para forumda warez yasak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Vodan said: Öeh be prozzak :) Zamanında ne demişim konu neymiş diye baştan okuttun bana :p:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Selam, Abi warez değil, tüyo bunlar :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Para işyerinin karşısında doğuş grubunun avukatlarinin ofisleri var. Garajlari arada acik kaliyor. Garajin devamli önünde b6 3.0 quattro duruyor. Garajin içinde a6 3.otdi var. Arada bi b7 2.0tdi geliyor. Bilimum audi görüyorum. Garajin en arkasinda f430 var :) ferrari hariç tam senlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Selam, Ben işe odaklanamam şahsen :P B6 (avant tabi) 3.0TDI quattro gibisi var mıdır?!? Şu duruşa, endama bak :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 o duruşa.. diye bi tabir vardir lol tdi degil b6 avant ta degil ama egzost çıkışları yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 egzost çıkışı derken? o ilk lafından sonra bi garip geldi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 yaratici espiriler.. ahaha kopardiniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Selam, Sizi bindirmiycem prozzak ve Mr_Hand :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mr_Hand said: egzost çıkışı derken? o ilk lafından sonra bi garip geldi de :D Şimdiki b7 nin egzostlari ince eski b6 ninkiler kalındı :) ( çift çıkış olanlarda) okuyunca banada garip geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar