Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delikanlılık ya da Psikopatlık...

Quivalen-soth

Öne çıkan mesajlar

şimdi efenim olay dershanede geçiyor. arkadaşımla ben teneffüs yardımıyla nefes almak için pencere önüne geliyoruz. yandan bir bağırış duyuluyor aşağı doğru.. haliyle bakılıyor ve kişinin yan sınıftaki bir kız oldugunu görüyoruz. tabi bağırma yönüne de bakıyoruz.. erkek arkadaşının varlığı keşfediliyor.
e sonra ne oluyor? erkek arkadaş tüm gücüyle "Noldu?" diye üstümüze bağırıyor. ben üzerime alınmamama rağmen yanımdaki arkadaş "Bişey olmadı" diye cevap veriyor. ki o sırada da ben dershanenin karşısındaki cafenin güzelliğinden bahsediyordum neyse...
Ders bitiyor, dershane çıkışı herkes kendi yoluna gidiyor. Ansızın telefon çalıyor, kim? arkadaşım. Adam "ne bakıorsun kıza" diyerek arkadan adama vurmus. adam ne oldugunu sasırmıs beni arıyor haliyle..
hayır arkadaşım madem kıskançsın madem çekemiyorsun... kızı yollama dershaneye olsun bitsin. ha onu bırak sokakta dolaşma o zaman.
deli etti...[signature][hline]Can you put a price on PEACE?
For Those About to Rock... We salute you
Sosyal ağlarda paylaş

Aaa öyle deme alınırlar :).
Bizim buralarda çok oluyo. Kız onun malıdır. İstediğini yapar, yanlı$ yapanı yakar. [ Kafiye rullaz ][signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spastik_Serce, 09 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
said:
Hellsing, 09 Ekim 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
hangi sehir ?

hangi köy diye düzeltelim bunu.

+1111111111[signature][hline]
bırakıp bırkenara yasanan herseyı ,
atıyorum kendımı gecelere...
Sosyal ağlarda paylaş

Sen o adamı konu dışındaki (gece gece koptuğum) gökhan22tt ye yolla.görsün delikanlılık neymiş.Allahım ne dallamalar var şu dünyada yaa.Özenle yaratılmış bunların karakterleri.İlginç varlıklar ..yazık.[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 10 Ekim 2005 14:52 tarihinde demiş ki:
asiri kiskanc iste. asmis olayi artik. salaklik olmus.

yahu oyle adamlardan 5ini 10ununu boyle bagliycaksın birbirine, dokeceksin benzini vereceksin alttan atesi, bak geriye kalanlar nasıl kuzu sarmasi oluyorlar, manyak bu insanlarin hepsi, deli , içlerinde bi normal insan yok

edik: imla

[Bu mesaj dory tarafından 10 Ekim 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ankara da olsa bizde ona gömrdik arkadan , bakalım nasıl oluyormuş öğrenirdi . Sinirim kalktı ya gece gece , bu ne abi sinir olurum böyle insanlara[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 11 Ekim 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gidelim abi :) arada ist i de gezeriz :D abi zaten bizim okul bu tip adamlarla dolu , yakında okulu bombalayacam :D hem anlaşma varmış :) bizim okula bişey olursa direk odtüye kaydıracaklar bizi :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sanırım oto kontrol sadece belirli kişiler için yaratılmış bi olgu. Bu arkadaşlar farklı yöne evrilmiş herhalde. Mesela bi ay önce okul forumlarına yazdığım bişey yüzünden hergün bi mezun beni hatırlıyo geliyo okula =). Adam geldi konuşmaya başladı baktım "idiot" laşmaya başladı döndüm arkamı arkadaşların yanına yürümeye başladım. Bizim idiot iyice sinirlendi baktım dükkan camından adam bana arkadan geliyo. Yani "ha oturttu ha oturtacak" hehe. O an düşündüm. Hadi lan dal şuna kamikaze at yılların sinirini bırak insani düşünceyi. Ama birileri tuttu bişey olmadı gitti o da. =) Yarın biri daha gelirse diye cevap hazırlıyorum ifrit olsun. Vuramazda zaten :p

Düşünüyorum adama küfür falan etsem onuda mı bi ay sonra algılayıp gelecekti :/[signature][hline]Peek-a-boo!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kickass, 10 Ekim 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
hangi dershane olduğunu sölesene p.m den gelelim

nası pm den gelelim anlamadım...

ya yok o diil mesela kıskanç olur bir insan ben de kıskancımdır hani ama bu kıskançlığı kendi içimde yaşarım en azından... olay kıskanç olma olayı değil ki... başka bir türlü olay anlamadım. Freud un "iç benliği kontrol edememe" ve dolayısıyla "kompleks" gibi bir durum ya..
sinirim bozuldu ciddi... neyse geçti sonra. ;)[signature][hline]Can you put a price on PEACE?
For Those About to Rock... We salute you
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...