Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 arama sonucu sadece Druid-Paladin topiği çıkınca, yeni bir topik açmanın faydalı olacağını düşündüm. Druidlere paladin duellerinde guide olcak nitelikte bir video. izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. link : http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=3043 (19dk 2snlik. video. ve sonuncunda iki tarafta kazanamıyor!! sonuç : beraberlik. adamlar sıkılıp gidiyorlar.)[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ben bikere 2 shamananin 45dk boyunca duel ettigini gordum:) 1 tanesi bizim guilddendi . 4-5 mana pot birde o green whelp armor giyiyordu ikiside ikide birde birbirlerini uyutup regen ediyorlardi:) sonunda sikilip biraktilar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ben her zaman bi druidle oynadıımda 10 dk fln suruyo resmen gucler esitmis gibi artık druid gordummu yonu deistiriyom :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 duelde mana pot diyosun.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ee millet bizim gibi fakir değil ki pot alacak parları var yaa[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 griz herkes kral mı please adam almış pot u harcıyo yani..[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - Lowbie Warlock Magius - Lvl 60 Mage of Silver Dawn (ortak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Lol ben 10 dakka kapışmıştım paladinle sonra ya benim Soc buglandı relog olmam lazım diyince kestik =p çok komik oluyor duel[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 fşşş 8 dk bekleme var tüm serverlarda baya bi yogunluk var bu videoya[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Yeni bi oyuncuyum , ama bu duel olayında pot yasağı nedir ? Engineerlar duelde oyuncaklarını kullanamıo mu ? Veya ne bilim bs olan biri yaptıgı set parcasını giyemio mu ? Neden pot yasagı var ben alch olduysam bana pvp de avantaj saglasın die oldum , engineer olan da onun için oluo böle uzayıp gidioooo ... Nie yasak biri açıklayabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 dual baska pvp baska duel de bosa pot harcamak mantiksiz gelio bana biraz da noob =) ne yani kesemedin pot a mi kaldin hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Yasak deil yani sonuc olarak , hem gereksiz hem de ters bi hareket oluo ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 katilmiyorum sen zaman harcayip dusurdugun set parcasi ile avantaj saglarsin bende zaman harcayip para kazanip pot alir avantaj saglarim nooblukla alakasi yok duel de ciplak kapissin herkes o zaman?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 duelde pot kullanılmaması diablo 2'den süregelen bir olay, ego tatmini için 1 saat cd'li spell de kullanırsınız yenmek için sırf rakibi. infernal çıkartırsınız, lay on hands atarsınız filan. onun gibi birşey.. engineering gibi slot tutan ya da smithing gibi normal zırh/silah işlevini veren proflarla kıyaslamak hayli manasız.. havadan hooop mana/health doldurmak bambaşka birşey, gerçi ben bandaj kullananlara bile acıyorum, onların parası gidiyor benimki cepte kalıyor.. :-)[signature][hline]Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Hehe guzelmis cidden. Bu arada 60 rogue mun oldugu servermis :)[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 valla oyunda varsa kullanıcaksın.sonucta sam herkes 2 tusla oynamıyor[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 [signature][hline]Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 rofl[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar