Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşmış Druid vs. Paladin Kapışması

Zeppelin

Öne çıkan mesajlar

arama sonucu sadece Druid-Paladin topiği çıkınca, yeni bir topik açmanın faydalı olacağını düşündüm.

Druidlere paladin duellerinde guide olcak nitelikte bir video. izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
link : http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=3043

(19dk 2snlik. video. ve sonuncunda iki tarafta kazanamıyor!! sonuç : beraberlik. adamlar sıkılıp gidiyorlar.)[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Sosyal ağlarda paylaş

ee millet bizim gibi fakir değil ki pot alacak parları var yaa[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

Lol ben 10 dakka kapışmıştım paladinle
sonra ya benim Soc buglandı relog olmam lazım diyince kestik =p çok komik oluyor duel[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni bi oyuncuyum , ama bu duel olayında pot yasağı nedir ?
Engineerlar duelde oyuncaklarını kullanamıo mu ? Veya ne bilim bs olan biri yaptıgı set parcasını giyemio mu ? Neden pot yasagı var ben alch olduysam bana pvp de avantaj saglasın die oldum , engineer olan da onun için oluo böle uzayıp gidioooo ...
Nie yasak biri açıklayabilir mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

duelde pot kullanılmaması diablo 2'den süregelen bir olay, ego tatmini için 1 saat cd'li spell de kullanırsınız yenmek için sırf rakibi. infernal çıkartırsınız, lay on hands atarsınız filan. onun gibi birşey.. engineering gibi slot tutan ya da smithing gibi normal zırh/silah işlevini veren proflarla kıyaslamak hayli manasız.. havadan hooop mana/health doldurmak bambaşka birşey, gerçi ben bandaj kullananlara bile acıyorum, onların parası gidiyor benimki cepte kalıyor.. :-)[signature][hline]Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

valla oyunda varsa kullanıcaksın.sonucta sam herkes 2 tusla oynamıyor[signature][hline]Supreme
----------
n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz.
Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe
Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...