Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 geneli kötüydü yaw.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 inşallah düzelir ama espriler bana soğuk geldi aslında ben şahana hiç o kadar gülen bi inan da değilim ama eskiden ne az 2 3 kez gülerdim şimdi 0 gülme sadece tebessüm ama çoğu yerini kaçırdım maç yüzünden maç daha güzeldi:D[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 laf sokan adam biraz guzeldi okadar[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir_carmelo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: NoS, 18 Eylül 2005 10:33 tarihinde demiş ki: Acaba bi daha ki programda şan'lı hayatta kimi çıkarcak ki Gamze Özçelik :D:D[signature][hline]CArmelO ANthonY from DenveR NuGGetS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Dünyanın en hızlı laf sokan title ını görünce ağzımdaki suyu püskürttüm. Onun dışında yarıldığım bir kaç yer daha vardı. Mesela Tgrt'deki yabancı kamera şakalarına aptal türkçe dublajlar yapan programla dalga geçilen Metin Tok skeçi. Ama genel olarak beklentilerimin altındaydı. Ayrıca Şahan belli bir kesime hitab ediyor, Atv'ye geçince izleyen insanların süper güleceğinden emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Tv 8 deki hali daha iyiydi , ayrıca ben metin toktaki pis pis sırıtan tüküren ya da tüküreyazan çocukları istiyorum..[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Skeçler her zamanki gibi iyi başlayıp suyu çıkana kadar uzatılıor. Bu yüzden sevemedim şahanı[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Metin Tok superdi Degismis biraz daha fazla Tayfun Talipogluna benzemis Yaşlı amcayla konuşurken eski yogalar muhabbeti süperdi. Koparmaya yettide arttı bile.[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ahada şahin k yı kaçıranlara http://www.capturetv.com/index.php?option=com_content&task=view&id=394&Itemid=71 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 capture tv sitesi aşırı hit yüzünden çöktü galiba :D[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 laf sokan adam güzeldi,jeepte yaşayan güzeldi diğerleri dde iyiydi de taner akdağ'nın boku çıktı biraz sanki?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Atv de olmamış ama laf sokan adam süperdi harbiden..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: BlaCk, 18 Eylül 2005 14:07 tarihinde demiş ki: Metin Tok superdi Degismis biraz daha fazla Tayfun Talipogluna benzemis Yaşlı amcayla konuşurken eski yogalar muhabbeti süperdi. Koparmaya yettide arttı bile. bence eski Metin Tok çok daha iyiydi bu seferkini resmen sıkıcı buldum.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Şahin k kısmını izleyedim :( capturetv.coma girdim var ama çekemiyorum ühühühü[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 aynı şeyleri tekrar tekrar izliyoruz gibime geliyo, yeni şeyler eklese geliştirse brz. Ilk başlarda komikti fakat böyle giderse pek başarılı olacağını sanmıyorum.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 BU DA SİZE BİR EK said: taz, 26 Temmuz 2005 03:16 tarihinde demiş ki: http://sahin-yilmaz.com/forum/viewtopic.php?t=781[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aramis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ilk defa dun izledim acayip komik ya mukemmel olmus.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bu program neden komik çünkü yaptıgı geyikler ciddi ciddi bazı kanallarda olan şeyler. mesela ilk engin jurnalda çıkan haber günün bombasıydı ve arkadaşlarla resmen yarıldık. bazen böyle kanal d'de falan ibret olsun diye aynı o şekilde reklamlar olmuyor mu? arkadan gelen acı müzik, mağdur vatandaş ağlamaya başlayınca slow motiona geçen görüntü? şahan bu yüzden komik işte. adeta gerçek için bişey demiyorum artık. açın flash tv 'yi falan aynısını görürsünüz zaten :) (gerçi yoktu bu bölüm ama)[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elvyn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Taner Akdağ'da bekle fon müziği girsin diyalogu yardı ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Truwan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 TAner Akdağ skecinden resmen nefret ettim ben çok bayıktı bi de uzattılar resmen. Ben CAn'lı hayatla dalga geçen Şan'lı hayatı sevdim şaşırmış bakışı aynı Can Tanrıyarınkiyle :)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 abi şey süperdi... Araba ile dağdamı ne mahsur kalan Şahin K da bomba ya :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elvyn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Gimli, 18 Eylül 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Skeçler her zamanki gibi iyi başlayıp suyu çıkana kadar uzatılıor. Bu yüzden sevemedim şahanı Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Oooooo ÇoK PiS ÇaRPIYOOO[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cenx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 eve t gimli çok dooru söylemiş tek sorunu bu şahanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mantar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: elvyn, 18 Eylül 2005 23:21 tarihinde demiş ki: said: Gimli, 18 Eylül 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Skeçler her zamanki gibi iyi başlayıp suyu çıkana kadar uzatılıor. Bu yüzden sevemedim şahanı Evet. Ekşi dergisine verdiği röpörtajda buna cevap vermiş. Kanallar uzatmasını istiyorlarmış reklam süresi fln kazanmak için. (Cevap tam bu değildi ama ekşiyi alırsanız okursunuz, görürsünüz.)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 5.sayfa (Toplam 7 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ilk defa dun izledim acayip komik ya mukemmel olmus.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bu program neden komik çünkü yaptıgı geyikler ciddi ciddi bazı kanallarda olan şeyler. mesela ilk engin jurnalda çıkan haber günün bombasıydı ve arkadaşlarla resmen yarıldık. bazen böyle kanal d'de falan ibret olsun diye aynı o şekilde reklamlar olmuyor mu? arkadan gelen acı müzik, mağdur vatandaş ağlamaya başlayınca slow motiona geçen görüntü? şahan bu yüzden komik işte. adeta gerçek için bişey demiyorum artık. açın flash tv 'yi falan aynısını görürsünüz zaten :) (gerçi yoktu bu bölüm ama)[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Taner Akdağ'da bekle fon müziği girsin diyalogu yardı ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 TAner Akdağ skecinden resmen nefret ettim ben çok bayıktı bi de uzattılar resmen. Ben CAn'lı hayatla dalga geçen Şan'lı hayatı sevdim şaşırmış bakışı aynı Can Tanrıyarınkiyle :)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 abi şey süperdi... Araba ile dağdamı ne mahsur kalan Şahin K da bomba ya :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Gimli, 18 Eylül 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Skeçler her zamanki gibi iyi başlayıp suyu çıkana kadar uzatılıor. Bu yüzden sevemedim şahanı Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Oooooo ÇoK PiS ÇaRPIYOOO[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 eve t gimli çok dooru söylemiş tek sorunu bu şahanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: elvyn, 18 Eylül 2005 23:21 tarihinde demiş ki: said: Gimli, 18 Eylül 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Skeçler her zamanki gibi iyi başlayıp suyu çıkana kadar uzatılıor. Bu yüzden sevemedim şahanı Evet. Ekşi dergisine verdiği röpörtajda buna cevap vermiş. Kanallar uzatmasını istiyorlarmış reklam süresi fln kazanmak için. (Cevap tam bu değildi ama ekşiyi alırsanız okursunuz, görürsünüz.)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar