Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 --Fenerbahçeyi tebrik ediyorum ben 15 kişiyi dolduramazken , Fenerbahçe 25 bin kombine sattı... --Anelka çok büyük futbolcudur , herkes Anelkayı tenkit ederken ben söyledim ...Anelka yıldız futbolcudur gs 'da oynamasını isterdim... --Heinze de yıldız futbolcudur :D[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Valla bencede örnek almalarında yarar var, fb nin tek bir yöneticisinin başka takım lehine açıklama yaptığını gördünüzmü? sadece yalanlama ve sataşma demeçleri var başka konuda konuşmuyorlar. Bjk nin desen zaten hanzo bit başkan olduğundan gerisi boş. Canaydın para sorunu olmasa çok iyi bir başkan olabilirdi.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' [Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Ekim 2005 08:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Canaydin istese para sorununun yaratmayabilir de... Iyi baskan olsa Aziz Yildirim gibi para sorununu ortadan kaldirabilir... Ama nedense istemiyor cebinden 5 kurus ciksin... Zaten o 5 kurusu bir kere cikardimi da kayboluyor ortaliktan. GS yi ne kadar sevsemde, CAnaydin icin ne kadar efendi adamdir desem de, futbol gibi hislerini ortaya koyman gereken bir oyunda baskanlik yapmamasini dilerim.[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Bonjo, 10 Ekim 2005 01:12 tarihinde demiş ki: --Fenerbahçeyi tebrik ediyorum ben 15 kişiyi dolduramazken , Fenerbahçe 25 bin kombine sattı... :-) Doğru demiş...[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Doğru söze bülbül öte :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 İyide Canaydının kefil olduğu para kaç milyon dolar. Oyüzden biride çıkıp ben bu parayı öderim yeterki aday olayım demiyor.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 fenerbahçe bizi geçti, de dedi.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Darksun, 10 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Valla bencede örnek almalarında yarar var, fb nin tek bir yöneticisinin başka takım lehine açıklama yaptığını gördünüzmü? sadece yalanlama ve sataşma demeçleri var başka konuda konuşmuyorlar. Bjk nin desen zaten hanzo bit başkan olduğundan gerisi boş. Canaydın para sorunu olmasa çok iyi bir başkan olabilirdi. İyi güzel demişsinde biraz saygı gösterseydin sonuçta Yıldırım Demirören bir camianın başkanı ne kadar sana göre negatif yanlarında olsa en azından biraz BJK'a saygı göster... Ayrıca Canaydın'ın neresi iyi Allah aşkına adam ruh gibi... Yöneticileri zor durumda bırakıp (kalabalığın insafına bırakıp giden bir başkan) giden bir insandan bahsediyoruz Ergun Gürsoy başkan olsaydı GS'nin durumu çok daha iyi olurdu [Bu mesaj Goarth tarafından 11 Ekim 2005 02:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Link verebileceğiniz bir kaynak varmı[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Darksun, 10 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Bjk nin desen zaten hanzo bit başkan olduğundan gerisi boş. . it urur,kervan yurur...boyle onemsiz insanlarin yorumlari,kimseyi oldugundan daha degersiz yapmaz..Fare daga kusmus dagin haberi olmamis hesabi.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bu arada Ergun Gursoyu kutluyorum..cikmis delikanli gibi ne dusunuyosa soylemis, biz daha buyuguz en buyuguz sidik yaristirmalari icinde,guzel bir enstantane olmus..Su bi gercekki fenerbahce Avrupada olmasa da Turkiyede son bi kac yildir,guzel bir cikis yakaladi,Yildiz denilecek oyunculari kazandirdi takimina..Eger Fenerbahce bunlari yapmasa belki su anda Klebersonla Ailton Besiktasta olmazdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Darksun, 10 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Bjk nin desen zaten hanzo bit başkan olduğundan gerisi boş. Aziz gibi lavuk denyo şerefsiz it gibi kelimeler kullansan hoşuna gider değil mi? ha yok Başkan ı sevdiğimden değil. Sanırım futbol bölümünde kişilere hakaret yasaktı. İlgililere duyurulur...[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Virus, 11 Ekim 2005 02:49 tarihinde demiş ki: Link verebileceğiniz bir kaynak varmı Telegolde canlı yayında içini dökmüştü... Ayrıca taraftarımız ettiği küfürlerden hasılat sürekli cezalara gitti...diyede hayıflandı onu unutmuşum ... ali samiyendeki taraftar kalitesini kendisi belirtti...tescilldi... sözlerini bitirdi :)[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ali samiyen kaç. kişilik stadd ı?[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: PiNg, 11 Ekim 2005 12:07 tarihinde demiş ki: ali samiyen kaç. kişilik stadd ı? kaç kişilik oldugunun ne önemi var "15 kişiyi dolduramıyoruz" diyor adam... 25000 diye biliyorum çok bile...[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Cok merak ediyorum bu acıklamaları yapıp neden hala istifa etmiyor....[signature][hline]Dennis Burning Legion - Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Kopeklerinin onlerine kemik atip oylanmalarini sagladigi ve bu surecte kendi takimini degisik bir sekilde atesledigi icin bence super bir yonetici (bir oyuncuya kotu oynuyorsun deyince iyi oynamaya calisir bir demecinde hakan sukur Greame Souness icin bizi hep karsi takim sizden daha iyi die motive eder demisti ben buna benzettim...) Tarafli bir dusunce biliyorum ama burda kim tarafsiz yazi yazıyorki... Devam Gursoy...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ergun Gürsoy'un Stratejisi [ O aklıyla ] Yönetimi ele$tiriyor. Oysa ki o da yönetimin bir parçası. Sonuçta o da söz sahibiydi. Bir bir sıraladığı olumsuzlukların olmasına engel olabilirdi. $imdi yaptıklarıyla taraftarın gönlünü kazanmaya çalı$ıyo. Ama; ya bilmediği ya da görmezden geldiği bir olay var. Mart ayında ki seçimlerde ba$kan'ı taraftar değil o ele$tirdiği yönetim seçecek. Yazık etti. Belki kendince akıllı bir hamle yaptı ama... Büyük ihtimal Adnan Polat yöneticileriyle gelir. Ve Ergun Gürsoy da o yönetimde yer alırmı tartı$ılır (!)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bence yonetimde olmali o ve Abdürrahim Albayrak ikiside taraftarca seviliyor... Ve ikiside gonul veriyor...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ergun Gürsoy çıksın böyle açıklamalar yapsın. Sonra gelen yönetimde alsın.. Ohh iyi i$. Ben olsam almam. Ne malüm en ufak bi$ide basın yav$aklığı yapmayacağı?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Gursoydan bahsediyoruz zamaninda rakip takim transfer etmesin die futbolcuyu kacirip galatasaraya imza attiran kisiden... Bence bu kisi galatasaray icin herseyi yapar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bu ergun gürsoyun hayatı bomba zaten:)adam karıştırdı ortalığı.başkan küplere binmişş[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Theo, 11 Ekim 2005 20:24 tarihinde demiş ki: Gursoydan bahsediyoruz zamaninda rakip takim transfer etmesin die futbolcuyu kacirip galatasaraya imza attiran kisiden... Bence bu kisi galatasaray icin herseyi yapar Yapıyo da zaten. Açıklamasının doğruluğunu veya yanlı$lığını tartı$mıyorum. 2. Ba$kan sıfatıyla yapması yanlı$. İstifa etsin istediğini yapsın.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Lol millet beni fenerli sanmış yanlız, ben sizden daha beşiktaşlıyımdır beyler merak etmeyin. En kısa zamanda başkanıda değiştiricez inşallah, bjk ye layık bir başkan elbet bulunur.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 besiktasa layik taraftar olalim once..sonucta taraftar kalici yonetimler gidicidir..ve besiktasa layik taraftar profili cok belliki seninki deil. [Bu mesaj ronald tarafından 11 Ekim 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ronald tarafından 11 Ekim 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar