AthleT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Evet arkada$lar önümüzdeki ay ADSL almayı dü$ünüyorum. Sizlere danı$mak istedim. ADSL hakkında en ufak bir fikrim bile yok ;) Genel olarak ; -Download [ Film,mp3,..vs.vs ] -Radyo yayını [ 56K kaldırmıyo. :) ] -Online oyun [ Uo ] -Www.Paticik.Com, . Olarak kullanıyorum neti. Bana ADSL kaç önerirsiniz? Fiyat yazarsanız sevinirim. Şimdiden saolun.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 256k işini görür. aynı anda hem download hemde radyo yayını yapayım dersen 512 al.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Şöyle söyliyim ; Bende 56K var. Üniversitenin Bilgi İ$lemi'nden bağlanıyorum. Bıktım diyebilirim. O yasak, Bu yasak, Tak Msn dü$tü..vs.vs. Ayrıca 56K ama $ükür hiç göremedik :). Sürekli oyunlardan, radyodan dü$üyorum. Canıma tak etti ADSL çektiricem dedim. Kısacası beni rahat ettirecek 256k mıdır? 512 mi? Ücretleri alalım (:[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 256K 49 - 512 99 ytl ..[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Kablo net nedir? Ne i$e yarar :) ADSL mi? Kablo mu?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Download ve diğer işlemler için 256k çok rahat işini görür. Radyo yayını hakkında bilgim yok. 256k 49 milyon 512 99 milyon Adsl Modem olarak kesinlikle ZOOM X4-X5 öneriyorum biraz pahalı ama çok rahat edersin. bende 256k var şimdi sınırlıya döndüm ama daha öncesinde her işime yarıyordu[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 kesinlikke 256 k adsl yı onerırım hem ucuz hem ıyı ve zoom modem onerırım yanında sorunsuz calısıyorlar hem kurulumuda cok basıt[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 @Fixxer ; @Black ; Modemle beraber kaça patlar?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 256 yetiyor.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: AthleT, 09 Ekim 2005 17:18 tarihinde demiş ki: @Fixxer ; @Black ; Modemle beraber kaça patlar? Öğrenci ayağına şimdi adsl çok ucuz bağlantı ücreti falan yok o rahat. Modemde 100milyon falan ha ucuz istersen 40 a da var ama zırt pırt başlarsın yine düştü diye[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Yok en iyisi olsun istiyorum. Bıktım 2de1 dü$melerden, patlamalardan. Rahata kavu$mamın zamanı geldi :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bende kablo var 128 işte sizce geçiyim mi 256 adsl ye? Ya yavaş geliyor artık. Bir de çoklu olraka kullanıcam, modem alıcaktım almışken adsl mi yapsam?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 256 adsl le max 2 kişiye yayın yaparsın server varsa 256 yeter.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Arkada$lar bi de kotalı muhabbeti ne? 3Gb aldım mesela ; En çok neler yer kaplar? Online oyunlar etkilermi? Biliyorum çok oldum :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Haa bide kotalı olan varmı?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Öğrenci alacaksan biraz acele et ekim 15 son.Siteler pek fazla götürmüyo ve günde 8 saat girersen 2.5 gb download kalıyo diye biliyorum ama oyunlar hakkında pek bi bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ben bişi sorayım 512 - 99 milyon 256 ise 49milyom şimdi ben 2 tane 256 lık hat çeksem 1 milyon kâr edermiyim? nası çekiceksin derseniz 2 hat alıp 2 modem kullanıcam :-p[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bence sınırlı adsl alma cak 256k sınırsızı 49 ytl ye. modemide al bi zoom x5 ohh kafan rahat.istedigin kadar download yap istedigin kadar oyununu oyna. hem artık baglantı ucreti+birinci ayın ucretini almıyolar.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 @Wook ; Söylediğin tarife öğrenci tarifesimi normal mi?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 56K kullanan nadir insanlardan birisin.buyuk basarı kanser olmadan kullanmak =)[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Kanserim son 6ay'ım. Doya doya ya$amak istiyorum b@B :==)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bağlantı ücreti ve 1. ayın ücretini almadıkları tarife, öğrenci tarifesi.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 1-) Öğrenci tarifesine kimler dahil olabiliyo? 2-) Kotalı ADSL'i birisi açıklarmı? 3-) Normal 256K'nın fiyatı nedir? 4-) Kotalı 256K'nın fiyatı nedir? Çok pis soru sorarım.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: AthleT, 09 Ekim 2005 22:06 tarihinde demiş ki: 1-) Öğrenci tarifesine kimler dahil olabiliyo? öğrenciler 2-) Kotalı ADSL'i birisi açıklarmı? 3gbnin üstünde dl yaparsan gb başına 10 milyon mu ne ödüyosun 3-) Normal 256K'nın fiyatı nedir? 49 4-) Kotalı 256K'nın fiyatı nedir? 19(galiba) +[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf?Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: AthleT, 09 Ekim 2005 22:06 tarihinde demiş ki: 1-) Öğrenci tarifesine kimler dahil olabiliyo? 2-) Kotalı ADSL'i birisi açıklarmı? 3-) Normal 256K'nın fiyatı nedir? 4-) Kotalı 256K'nın fiyatı nedir? Çok pis soru sorarım. 1-) Öğrenciysen 15 ekime kadar öğrenci belgenle alabiliosun. ilk ay hiç para vermiyorsn.. 2-) kotalı ADSL eğer 256 kotalı ise 3gb, 512 kotalı ise 5gb'dır. 256 kotalı aldın dersek, ben ki her gün 10 saat surf yapıyorum neredeyse hiç etkilemiyor kotayı. uo oynayacaksın ayda 100mb'dan fazla transfer yapacağını sanmıyorum. radyo yayını zaten uploada giriyor o ücretsiz. eğer kotayı geçersen mb başına 10 ykr, yani gb başına 10ytl ayrıca para veriyorsun.. 3-) normal 256k ayda 49ytl, kotalı 256 29ytl. normal 512 ayda 99ytl, kotalı ise 49ytl. acele edip alsan iyi olur. + bu dediklerinin radyo yayını, uo,msn ve paticik kısmını rahatlıkla yapabiliyorum (uo az kasar)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar