progamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 wow-europeta gördüm bu resmi [spo1=Bullet time][/spo] çok güsel bir resim. Birde acep night elf fin kullandığı silahın adını bilen var mı vede o silahı biliyorsanız acaba hep böle bullettime efektiyle mi gidiyor mermiler?[signature][hline]May the force be with you, always! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 nası ya? fotoşop falandır o herhalde[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ahaha ne bullet timei yav, fatos hap bu...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 biliyorum bu resmi de europe sitesine konan ss'lerden çok daha kaliteli ssler var yani dandik ssler koyuyor çoğu zaman da neyse bu foto güzel. oynamayan ve oynayacak biri "omg matrix!" refleksi verip, oyunu direkt almaya kalkabilir :D ben ce fotoşop değildir çünkü (hunter oynamadım) bg'de mage olduğumdan dolayı paladinler kadar agroo tutup karşımdakinin neler yaptığını görme fırsatım olmuyor yine de hunterlerin savaş başlarken direkt bana ateş ettiği zamanlarda, pom kapalı iken baktım ortalık karışık uzaktan birine pyro sallayım deyip 6sn cast yaparken hunterler tarafından mermi manyağına dönüştürüldüğüm zamanlarda gördüm ki hunter ateş ederken gerçekten böle bişi oluyor yani gerçekten o şekil bir dalgalanma olması mümkün bence. belki blizz bile bile yapmıştır hehe. bu arada kazara yapcak değil ya tabi ki de bilerek yapacak lol, benimki de laf işte[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ztn tufek nere elf nere[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Supreme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Gercek olamaz bu..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Suark, 11 Ekim 2005 09:41 tarihinde demiş ki: ztn tufek nere elf nere Bu olayı özetliyor bence :)[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Core Marksman Rifle o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 oha fake o resim. harbi?[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Osirix, 11 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: Core Marksman Rifle o. deil, ayrıca fotoşap[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Core Marksman o silah bullet efekti fotoşop sadece[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - Lowbie Warlock Magius - Lvl 60 Mage of Silver Dawn (ortak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 super soaker su dabancasi o...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Yok deve diyiyorum başkada bişi demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Core Marksman Rifle satılır. (arada ticaretimi yapıyım)[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar