Trasty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Bloodscalp, 02 Ekim 2005 19:55 tarihinde demiş ki: Bir maçla ne kral olunur ne de bir maçla tahttan olunur...Fenerbahçe'nin en ufak avrupa başarısında bile Galatasaray'ı taşlaması,en önemlisi karşılaştırması kimin büyük olduğunu gösteriyor zaten.. [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 02 Ekim 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] 1 Maçla dedinde .. Alex sadece Fenerbahçede 1 maç oynadıysa Senin bu yorumuna sadece gülerim[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: bLackcha0s, 03 Ekim 2005 13:45 tarihinde demiş ki: o zaman Ve Tanrı Kaka'yı yarattı... İşte Örnek bir Türk vatandaşı[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yaa bi kere alex yetenekli doğru ama alex i almak demek mac boyunca bir kişi eksik oynamak demek fenerbahceli arkadaşlar bi hesaplasınlar bakalım alex geldiğinden beri kaç top kapmış ve 10 kişi olmayan kaliteli bir takıma karsı ne yapabilmiş nedense alex milan macında kayboldu derbilerde kayboldu M. Utd. macını söylemek bile istemiyorum bunları görüp de konuşmak lazım bana göre sergeni de kimse tartışamaz Anelkanın tartışılamayacağı gibi çünkü bu oyuncular futbol oynamak istdiklerinde karsılarında kimse duramaz[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Trasty, 03 Ekim 2005 13:47 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 03 Ekim 2005 13:45 tarihinde demiş ki: o zaman Ve Tanrı Kaka'yı yarattı... İşte Örnek bir Türk vatandaşı Bir Türk nasıl davranır ki ? Türküm bu yüzden böyle davrandım.Sen fransız mı davranıyorsun ? banada pek bi ingiliz gibi davrandın gibi geldi[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: bLackcha0s, 03 Ekim 2005 13:52 tarihinde demiş ki: said: Trasty, 03 Ekim 2005 13:47 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 03 Ekim 2005 13:45 tarihinde demiş ki: o zaman Ve Tanrı Kaka'yı yarattı... İşte Örnek bir Türk vatandaşı Bir Türk nasıl davranır ki ? Türküm bu yüzden böyle davrandım.Sen fransız mı davranıyorsun ? banada pek bi ingiliz gibi davrandın gibi geldi Kaka Fenerbahçeyi Yıkan adamdır Milan - Fenerbahçe maçında.. Sen üzüntünü belli edeceğine adamı destekliyorsun[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Üstteki mesajı quote :yapma: Bende yiğidi vur hakkını yemecilerden olarak kakayı destekliyorum.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Kaka lar ölsün ! Alex Türkiye yi yıkan adam.Siz üzüntünüzü belli edeceğine Alex i göklere çıkartıyorsunuz! İlah yapıyorsunuz.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ve tanrı kaka yıda yarattı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Rewendor, 03 Ekim 2005 12:21 tarihinde demiş ki: said: Odim, 03 Ekim 2005 11:46 tarihinde demiş ki: sergen yetenek olarak bıle Alex kadar yeteneklı degıl ayrıca sadece yetenek ıle karsılastıramayız.Sergen kendı kendını bıtırmıs kendı ısıgını sondurmus bır oyuncudur.Alex karakter olarak da sergenden cok ustundur... Sergen bence "yetenek" olarak (Tanrı vergisi dedikleri, doğuştan gelen yatkınlık) Alex'in çok üstünde bir oyuncu ve bu konuda kendimden çok eminim. Ama takıma Alex'i mi alalım Sergen'i mi deseler Alex derim. Çünkü Alex'in vereceği şey çok daha fazla ve güvenilir.. Ehehe bu şuna benziyor; armut çok güsel meyve bayılıyorum ( armut burda sergen olsun zaten fizik olarakda uygun ) ama hiç yemiyorum ben habire muz yiyorum eee ne alaka yaw. Takıma kimi alırsın: Alexi ama Sergen daha yetenekli ama almam klübdede otursun ama daha yenekli haaa. Yani takımına yararı çok olan futbolcu yetenekli futbolcudur. Ona bakarsan televolelerde demir paraları kçında, başında sektirenler daha da yetenekli ama neye yarıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Trasty, 03 Ekim 2005 13:46 tarihinde demiş ki: said: Bloodscalp, 02 Ekim 2005 19:55 tarihinde demiş ki: Bir maçla ne kral olunur ne de bir maçla tahttan olunur...Fenerbahçe'nin en ufak avrupa başarısında bile Galatasaray'ı taşlaması,en önemlisi karşılaştırması kimin büyük olduğunu gösteriyor zaten.. [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 02 Ekim 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] 1 Maçla dedinde .. Alex sadece Fenerbahçede 1 maç oynadıysa Senin bu yorumuna sadece gülerim Trasty mesajımda dikakt ettiysen avrupadan bahsediyorum.Ve Evet,Alex avrupada sadece 1 maçta oynadı.. [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 03 Ekim 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: bLackcha0s, 03 Ekim 2005 13:56 tarihinde demiş ki: Kaka lar ölsün ! Alex Türkiye yi yıkan adam.Siz üzüntünüzü belli edeceğine Alex i göklere çıkartıyorsunuz! İlah yapıyorsunuz. Sende adam birakmadin oldure oldure. E git bul bari Çin'den yeni yıldızlar. Hızlısındır sen.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ehehe asla unutulmayacak valla...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 alex de souza bu ulkenın en buyuk starıdır.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 :D Bu arada Passenger ben bu ulkenin en buyuk stari Anelka'dir.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" [Bu mesaj Sie tarafından 03 Ekim 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Fenerbahçe'nin ilk onbiri Türkiye'nin değil Dünya'nın starları. Onlardan iyi futbolcu bulana aşk olsun. :P :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Lingam, 03 Ekim 2005 14:46 tarihinde demiş ki: Ehehe bu şuna benziyor; armut çok güsel meyve bayılıyorum ( armut burda sergen olsun zaten fizik olarakda uygun ) ama hiç yemiyorum ben habire muz yiyorum eee ne alaka yaw. Takıma kimi alırsın: Alexi ama Sergen daha yetenekli ama almam klübdede otursun ama daha yenekli haaa. Yani takımına yararı çok olan futbolcu yetenekli futbolcudur. Ona bakarsan televolelerde demir paraları kçında, başında sektirenler daha da yetenekli ama neye yarıo. Hayır söylediğine hiç benzemiyor. Ha cümleni "Armut çok daha güzel bir meyve ama sindirim güçlüğü yaptığı için muzu tercih ediyorum" olarak değiştirirsen uyar. Ama bu haliyle ancak sözlerimi çarpıtmış olursun böyle bir benzetmeyle. Yetenekle takıma yarar aynı şeyler değil. Genelde paralel gitse de aynı şey olmamakla bareber istisnai şekilde çaprazlıkları da olabiliyor. Sergen Alex'ten 2 gömlek üstün bence yetenek olarak. Ama bir de onu kullanmak gerekir. Sergen bu yeteneğini işine geldi mi kullanıyor sadece. Yine tüm bu yeteneğine rağmen güvenilmez, sırf canı istemedi diye oynamayabilecek bir oyuncu. Alex ise daha bir takım oyuncusu şeklinde. Yine çok yetenekli ve sergenden 1-2 gömlek aşağıda olsa da "yetenek" olarak ortalama bir oyuncuya göre çok üstün olduğu tartışılmaz. Türkiyede her takımın, Avrupada pek çok takımın gözünü boyayabilecek bir oyuncu. (Hala küçük maç oyuncusu diyorum ben orası ayrı. Bunu dememin sebebi yine yetenek değil apayrı özelliklerinden dolayı. Konu bu olmadığı için yazmıyorum istersen sonra özel mesaj ya da başka bir şekilde yazarım. Neyse) Sonuç olarak takıma katkıyla yetenek apayrı şeylerdir. En basidinden Tromsö'yü gördük. Hemen hemen hepsi yetenek fakiri, sıradan oyunculardı ama öyle çabaladılar ki takımlara katkıları tek oyuncusu 11lerinin toplamından daha pahalı GS'yi durdurdular.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 farkı hala cozememıssınız arkadaslar :P alex her macta oynuyor fener yenıyor yenılıyor o ayrı ancak; sergenın oynadıgı maclarda bjknin yenılmesı soz konusu olamaz. Sunu anlayın bır futbolcusu ıstıkrarsız olsun antremanlara cıkmasın yınede yetenegını arkada plana atamazsınız.Alex sergenden daha cok macta ve ıstıkrarlı oynamıs olabılır.Ancak sergenın yaptıgı cogu hareketı yapabılecegıne ımkan vermıyorum. Aynı şey Yattara ıcınde gecerlı oynadıgı zaman ondan calım yemeyecek oyuncu yok denecek kadar azdır.Ama adam serserının tekı işte. Bunu anlayın lutfen.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Sergenin ayağıyla basket topunu potaya soktuğunu bilirim valla :) Bi de Yattara'dan Türkiye'de çalım yemeyecek tek oyuncu Song sanırım. Dün de tüm defansı maymun etti adam bir tek Song kesip aldı direk topu her seferinde...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Hah işte bende onu diorum, benim işeme yaramayan yeteneği ben napiim. Ha kıcnda basında para sektirmis, ha basket potasına poposuyla top sokmuş. Futbolcu değilmi kardeşim bu sahada adam gibi oynamadıktan sonra o adama yetenekli denirmi arkadaş. Çok yetenekli ama klübeyi çok seviyor nasıl iş bu. Pfff neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Tamam ama o zaman yeteneksiz denmez ki, Sonuçta süper yetenekli adam. Desen desen "kifayetsiz" falan diyebilirsin. Yeteneğini kullanmıyor.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Mavi, 02 Ekim 2005 20:54 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 02 Ekim 2005 19:52 tarihinde demiş ki: Ama Fenerbahçe taraftarı, hiçbir sonucun bedeli olarak, başkanını ve yönetimini istifaya davet etmedi. Yöneticisini dövmeye teşebbüs etmedi. [/i] Konu hakkında olumlu veya olumsuz yorum yapmak istemiyorum. Ama eklemeden duramadım : ) Daha dün gibi hatırlıyorum Fenerbahçe taraftarları Rüştü'yü bir maç çıkışı arabasının içinde tekmelemişlerdi. Konu hakkinda olumlu veya olumsuz yorum yapmayi bende istemiyorum.. Ama eklemeden ben de duramadim : ) Bahsettigin Rustu eger Fenerbahce kalecisi Rustu Rencber ise ben onun yonetici yada baskan oldugunu bilmiyorum. Acaba ben mi yanlis biliyorum ? P.s : Yazilanlari kafamizca, gorusumuzle, dusuncemizle degil oldugu gibi okumaya ozen gosterelim. Ona gore yorum yapalim.[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ha yönetici, ha senin kulübünün sporcusu ne farkeder ? Evet benim takımımda oynayan bir sporcuyu, taraftar tokatlayabilir. Ama yönetici tokatlamadığı için suçumuz yok der gibi bi hal sezdim.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Oyle bir hal yok. Sadece quote yaptigin bolgede oyle bir yazi bulunmuyor demek istedim. Yani bahsedilen konu farkli. Benim içinde farketmez. Sadece belirtmek istedim.[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ılahı mavı... Ne olmus rustuyu dovdulerse rustu yonetıcı bıle deyıl.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 guzel bi yazi olmus herkes almasi gereken mesaji almistir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar