Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Simdi ickimi kotudur yoksa tadinda birakmamakmi kotudur siz sevgili paticiklere resimli ornekleriyle aciklamaya calisicam :D Oncelikle koydugum butun resimlerin ramazan ayindan once cekildigini bi belirteyim , yoksa ramazan ayi icerisinde alkol kullanan birisi degilim. diger 11 ay kullanirim ama genelde. :P simdi arkadaslarinizi evinize davet ettiniz efendim , super de bi raki masasi kurdunuz. Basladiniz icmeye.. su masamiz, devirdiniz 4-5 duble kafaniz cakir keyf oldu hafiften.. ama muhabbet o kadar kaynakki olacaklardan habersiz icmeye devam ettiniz.. rakilar bitti.. lan dolapta bira vardi hadi birazda bira iceyim dediniz. ohh misler gibi buz gibi biralarida icmeye basladiniz.. artik 3. biradan sonra basiniz hafiften donmeye basladi , suraya uzanayim biraz bari dediniz , bi yandanda gozleri kayan arkadaslariniza dalga gecmeye basladiniz hersey guzel.. derken bir tane firlama arkadasiniz herkese gaz vermeye basladi hadi disari cikalim diye , once yok filan dediniz , sonra sizde gaza gelip hadi cikalim birazda canli muzikte eglenelim dediniz. ohh tam istediginiz gibi bir cumartesi gecesi oluyor dimi. girdiniz mekana , actirdiniz bi sise absolut , geldi redbullariniz booool buzlu bardakta.. Bi firt cektiniz oh dediniz rakidan yanan icimi rahatlatti :D artik kafaniz gercekten iyi oldu , ayaklarinizi sabit tutamamaya basladiniz , ama caktirmiyorsunuz millete. o kadar sarhos oldunuzki yakin bi arkadasiniza sarilip durmaya basladiniz , bi yandanda kiz arkadaslariniza caktirmadan etraftaki kari kizi kesmeye basladiniz :D ee alkollu olunca kizlar daha bi guzel gozukuyor gozunuze ;) saat ilerledikce hareketleriniz ve konusmaniz degisiyor , once catacak yer ariyorsunuz arkadaslariniz sakinlestiriyor. Gozleriniz kayiyor , ulan diyosunuz cok ictik.. Kısaca bakın boyle oluyor gozleriniz :D eh saat 04:00 oldu eve gitme vakti geldi , taksiye bindiniz , sallana sallana evinize gittiniz. OH BE DEDINIZ yatagima yaticam.. ee yattiniz.. bi yandan yanan mideniz , bi yandan donen basiniz.. o kadar yorgunsunuzki uyumak istiyorsunuz , ama o absolut ile redbullari likir likir iciyordunuz? uyuyamadiniz redbull yuzunden.. saatlerce yatakta dondunuz durdunuz. :) en son uyudunuz.. bi uyandiniz YANIYOSUNUZ. kosarak mutfaga gittiniz buz gibi suyu ictiniz sanki iciniz cozzzz etti :D salakmiyim ben bu kadar cok ictim , bu iskenceye degermi diye soylenerek geri yataga yattiniz.. aksama dogru uyandiniz , basiniz agriyor.. aldiniz aspirini novalgini mal gibi tv basinda uzaniyorsunuz.. bi yandanda bi daha bu kadar icmicem diye geciriyorsunuz aklinizdan. :) Ertesi gune biseyiniz kalmiyor.. Derken gelecek cumartesi geliyor.. dusunduklerinizin hepsini unutuyorsunuz. gene kizlar gene eglence gene arkadaslar gene muhabbet.. OYNAT BASTAN UGURCUUUM! :D işte bu yuzden kotudur icki , aslinda icki degilde nerede duracagini bilememek kotudur. sevgiler :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 tebrikler[signature][hline]"Goin" to work , Every night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 çok iyi ellerine sağlık gece gece güldüm baya :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 masada her tarafta malbora var yanlız... dikkatimi çekti :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Kötüdür kakadır pistir ama bir harikadır yahu =) ramazanda içmemeye özen gösteririm ama malesef bugun içicem o vodkayı açmam lazım =) 1 günlük bişey olmaz çünkü ertesi gün gidicem[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Zegna, 07 Ekim 2005 20:32 tarihinde demiş ki: salakmiyim ben bu kadar cok ictim , bu iskenceye degermi diye soylenerek geri yataga yattiniz.. bu repligi 3-5 kez kullanmış biri olarak, İçki kotudur.. diyorum..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ahuehuae, canlı müzik resmi efsaneymiş. Bu arada o masayı ben canlı olarak görsem içmeden sarhoş olurum. eyvah eyvah. para biriktiriyorum yapcam en yakın zamanda. bende söylerim zararlarını[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bende alkolle ilgili bişiler karalamıştım geçen.. alkol reklamları izlediniz..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 canım çekti mekanda içecek adam bulsam hazırlasam bende öyle sofra peh :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 uLan öğrenci adamız takılamıyoruz en yakın zamanda bi ortam yapıcam olmuyo böyle. Dediğim gibi çok kötü kaka pis ama herşeye değiyor o zevk bambaşka yahu[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Küllük sigara kaynıyor ahah[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Hele bi ramazanı savak :P[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ramazanda pek bi uzun be kardeşim[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 resimler giderek kayıklaşıyor eheh :p birde kafa 1500 ken düzgün resim çekilmeyi öğrensem..[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ramazan ramazan icimizi cektirme lannn[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 lan raki bile yok burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ahahah yazik lan bide bana icelim diyorsun zegna icmem abi ben senle disarda falan ugrasamam seni eve birakmakla ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bence değer her türlü işkencesine. Tiryakiyim abi absolut+redbull diyince dayanamıyorum.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: huun, 07 Ekim 2005 20:48 tarihinde demiş ki: ahahah yazik lan bide bana icelim diyorsun zegna icmem abi ben senle disarda falan ugrasamam seni eve birakmakla ahahha olm o gun fenaydi ;) senle normal icecez raki balik hele bi ramazan gecsinde..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 İçki değil, kendini frenleyememek kötüdür.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Emre, o değilde rakı masasında kola içen kim çok yadırgadım.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 valla dedigin dogru icki deil nerede bırakmasını bilmek onemli. biz gecen yılbası yaptık boyle bir halt. aklınıza gelecek her ickiyi aldık paraya kıyıp(whiskey haric). butun gun ictik . bu sırada onceden planlanmıs bir sekilde kameraya cekioduk en sonunda kameraman kamerayı bir yere bırakmıs. ii ki de ole yapmıs butun yaptıklarımızı cekmis:) ertesi gun gulmekten koptuk-yarıldık.:D. biri sızmıs uzun sure sora abi ne zaman uyucaz diyip tekrar yatmıs dieri(ben) onundeki kavunu yemekten aciz 15 dakika bir kavunu dusurup tekrar almıs, bir baskası(iste fena kısım) harbi kafayı yemisti. arkadas kimseyi tanımıodu herkese dayılaniodu en sonunda yatırdık herifi. bizde odaların kapısına yatakları dayayıp yattık:) 3 saat uyku sorası kalkıp etrafı temizledik:( insan o an lanet olsun diyor , nie bu kadar ictimki sanki die. ama o videoyu izledikcede gulerim kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Pha, 07 Ekim 2005 21:45 tarihinde demiş ki: Emre, o değilde rakı masasında kola içen kim çok yadırgadım. bitane muhterem var bizim cok severiz :) ama agzina icki koymaz o iciyo ehueh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bosverecn en guseli iç keyfine bak acısını nasılsa 1 gunde unutursun...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 o muhterem en doğrusunu yapıo[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar