Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Icki mi kotudur yoksa?

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Simdi ickimi kotudur yoksa tadinda birakmamakmi kotudur siz sevgili paticiklere resimli ornekleriyle aciklamaya calisicam :D
Oncelikle koydugum butun resimlerin ramazan ayindan once cekildigini bi belirteyim , yoksa ramazan ayi icerisinde alkol kullanan birisi degilim. diger 11 ay kullanirim ama genelde. :P

simdi arkadaslarinizi evinize davet ettiniz efendim , super de bi raki masasi kurdunuz. Basladiniz icmeye..
su masamiz,

devirdiniz 4-5 duble kafaniz cakir keyf oldu hafiften.. ama muhabbet o kadar kaynakki olacaklardan habersiz icmeye devam ettiniz..
rakilar bitti..
lan dolapta bira vardi hadi birazda bira iceyim dediniz.
ohh misler gibi buz gibi biralarida icmeye basladiniz..

artik 3. biradan sonra basiniz hafiften donmeye basladi , suraya uzanayim biraz bari dediniz , bi yandanda gozleri kayan arkadaslariniza dalga gecmeye basladiniz hersey guzel..

derken bir tane firlama arkadasiniz herkese gaz vermeye basladi hadi disari cikalim diye , once yok filan dediniz , sonra sizde gaza gelip hadi cikalim birazda canli muzikte eglenelim dediniz. ohh tam istediginiz gibi bir cumartesi gecesi oluyor dimi.

girdiniz mekana , actirdiniz bi sise absolut , geldi redbullariniz booool buzlu bardakta..
Bi firt cektiniz oh dediniz rakidan yanan icimi rahatlatti :D

artik kafaniz gercekten iyi oldu , ayaklarinizi sabit tutamamaya basladiniz , ama caktirmiyorsunuz millete.
o kadar sarhos oldunuzki yakin bi arkadasiniza sarilip durmaya basladiniz , bi yandanda kiz arkadaslariniza caktirmadan etraftaki kari kizi kesmeye basladiniz :D
ee alkollu olunca kizlar daha bi guzel gozukuyor gozunuze ;)

saat ilerledikce hareketleriniz ve konusmaniz degisiyor , once catacak yer ariyorsunuz arkadaslariniz sakinlestiriyor. Gozleriniz kayiyor , ulan diyosunuz cok ictik..
Kısaca bakın boyle oluyor gozleriniz :D

eh saat 04:00 oldu eve gitme vakti geldi , taksiye bindiniz , sallana sallana evinize gittiniz. OH BE DEDINIZ yatagima yaticam.. ee yattiniz.. bi yandan yanan mideniz , bi yandan donen basiniz.. o kadar yorgunsunuzki uyumak istiyorsunuz , ama o absolut ile redbullari likir likir iciyordunuz? uyuyamadiniz redbull yuzunden.. saatlerce yatakta dondunuz durdunuz. :)
en son uyudunuz.. bi uyandiniz YANIYOSUNUZ. kosarak mutfaga gittiniz buz gibi suyu ictiniz sanki iciniz cozzzz etti :D

salakmiyim ben bu kadar cok ictim , bu iskenceye degermi diye soylenerek geri yataga yattiniz..

aksama dogru uyandiniz , basiniz agriyor.. aldiniz aspirini novalgini mal gibi tv basinda uzaniyorsunuz.. bi yandanda bi daha bu kadar icmicem diye geciriyorsunuz aklinizdan. :)
Ertesi gune biseyiniz kalmiyor..

Derken gelecek cumartesi geliyor.. dusunduklerinizin hepsini unutuyorsunuz. gene kizlar gene eglence gene arkadaslar gene muhabbet..

OYNAT BASTAN UGURCUUUM! :D

işte bu yuzden kotudur icki , aslinda icki degilde nerede duracagini bilememek kotudur.

sevgiler :)[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

Kötüdür kakadır pistir ama

bir harikadır yahu =)

ramazanda içmemeye özen gösteririm ama malesef bugun içicem o vodkayı açmam lazım =) 1 günlük bişey olmaz çünkü ertesi gün gidicem[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 07 Ekim 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
salakmiyim ben bu kadar cok ictim , bu iskenceye degermi diye soylenerek geri yataga yattiniz..

bu repligi 3-5 kez kullanmış biri olarak,
İçki kotudur.. diyorum..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

ahuehuae, canlı müzik resmi efsaneymiş. Bu arada o masayı ben canlı olarak görsem içmeden sarhoş olurum. eyvah eyvah.

para biriktiriyorum yapcam en yakın zamanda. bende söylerim zararlarını[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

uLan öğrenci adamız takılamıyoruz en yakın zamanda bi ortam yapıcam olmuyo böyle.

Dediğim gibi çok kötü kaka pis ama

herşeye değiyor o zevk bambaşka yahu[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 07 Ekim 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
ahahah yazik lan bide bana icelim diyorsun zegna icmem abi ben senle disarda falan ugrasamam seni eve birakmakla ahahha

olm o gun fenaydi ;)

senle normal icecez raki balik hele bi ramazan gecsinde..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

valla dedigin dogru icki deil nerede bırakmasını bilmek onemli. biz gecen yılbası yaptık boyle bir halt. aklınıza gelecek her ickiyi aldık paraya kıyıp(whiskey haric). butun gun ictik . bu sırada onceden planlanmıs bir sekilde kameraya cekioduk en sonunda kameraman kamerayı bir yere bırakmıs. ii ki de ole yapmıs butun yaptıklarımızı cekmis:) ertesi gun gulmekten koptuk-yarıldık.:D. biri sızmıs uzun sure sora abi ne zaman uyucaz diyip tekrar yatmıs dieri(ben) onundeki kavunu yemekten aciz 15 dakika bir kavunu dusurup tekrar almıs, bir baskası(iste fena kısım) harbi kafayı yemisti. arkadas kimseyi tanımıodu herkese dayılaniodu en sonunda yatırdık herifi. bizde odaların kapısına yatakları dayayıp yattık:) 3 saat uyku sorası kalkıp etrafı temizledik:(
insan o an lanet olsun diyor , nie bu kadar ictimki sanki die. ama o videoyu izledikcede gulerim kendime.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...