Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigara röntgende.........

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşım yeni sigaraya başladı her 1 ay oldu başlayalı hergün içmiyor işte 3 günde 2 sigara falan birkaç ay sonra röntgen çektirecek bu akciğer röntgeninde gözükür mü? sigara içtiği belli olur mu ben içmediğim için bilmiyorum[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hayır sırtında çektirecek doğrudan akciğer röntgeni değil check up içinde boy tomografisi çektirecek oralarda gözükürmü[signature][hline]
Mesaj tarihi:
açılmıstı bu konu daha once bi kaç kere,bende çıkmadı 1 paket sigara içiodum,çıkan oluyomus bazen çıkmıyomus falan,ama benim bildiğim çıkmıyor.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
şanşa diyiyorsun :)

Ama çıkıyor genelde alete bağlı diye biliyorum.

Şonuçta onlarında iyisi kötüsü eskisi yenisi var :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
sigara ile ilgili korkmanız için, çekinmeniz için, veya içmemeniz için illa bir yerde çıkacak diye korkmanız mı lazım? yazık.. sağlığınızı düşünmeniz gerekir önce..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
soyle sigarayı bıraksın daha tam başlamadan.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
said:
duende, 09 Ekim 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
itiraf.comda okumuştum sanırım yoğurt yiyincemi ayran içincemi ne gozukmuyomus

Yalanın daniskası :)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Mesaj tarihi:
said:
duende, 09 Ekim 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
itiraf.comda okumuştum sanırım yoğurt yiyincemi ayran içincemi ne gozukmuyomus

dorudur yoğurt nikotinin vücuttan atılmasını kolaylaştırıyoe.ama tabi akciğer filminde bi işe yaramaz kan testnde falan yarıyor
Mesaj tarihi:
hiç sigara içmeyen birine sigarayı bırakmalısın ,sigara içene saglıklısın bişi gozukmuo diyebiliyolar.anlasılamıyo o.(diye biliyorum)[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Mesaj tarihi:
said:
thelegbra, 09 Ekim 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
sigara ile ilgili korkmanız için, çekinmeniz için, veya içmemeniz için illa bir yerde çıkacak diye korkmanız mı lazım? yazık.. sağlığınızı düşünmeniz gerekir önce..
[signature][hline]Voic3
RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
cigerde sigara? sigarayi mi cekiyo icine napiyo?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
1 sigaranın etkisi ciğerlerden 1 günde (tam 1 gün değil tabiki) çıkıyor tamamen. ama bu 2 sigaranın etkisi 2 günde çıkıyor demek değil. sigara içilen bir ortamda duran birisine o an röntgen çekseler sigara içti sanılır. ama o kadar da "mal" değildir doktor herhalde hehe. senin ark 1 ay içmiş, 1-2 haftada silinir die düşünüyorum ama bir de şu var isteseler bu sigara içiyor denebilir çünkü bugünkü hücrenin dokunun vs (artık kan hücresimiydi felan hatırlamıom ama) 60 gün sonra böbrekte parçalanana kadar yaşıyor ki sakın ciğer hücresi de öle olmasın. AMAN TANRIIIM. bence yapılcak iki şey var mecburen sigara derhal bırakılcak. ikincisi ise yusuf yusufluğunuzun gitmesi için ciğer hücreleri ve dokuları hakkında bilgilendirici bir makale (ansiklopedi wikipedia(?)) felan okucaksınız. sonuçta her türlü bu rönt çekilcek :D :( geçmiş olsun[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
NERF SHAMANZzz
  • Yeni Oluştur...