mondain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 arkadaşım yeni sigaraya başladı her 1 ay oldu başlayalı hergün içmiyor işte 3 günde 2 sigara falan birkaç ay sonra röntgen çektirecek bu akciğer röntgeninde gözükür mü? sigara içtiği belli olur mu ben içmediğim için bilmiyorum[signature][hline]
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 gözükür diye biliyorum[signature][hline]Film dl ediyom
mondain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ama hayvan gibi içmiyor yani tek tük[signature][hline]
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 1 hafta spor yapmasını soyle bende arada sırada yaparım oyle şeyler antrenörüm duymasın öldürür.ama 1 hafta koşmasını spor yapmasını soyle..Sonra nefesi açılır ama rontgende gözükür mü bilemem ama denemekte yarar var..[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? | Lugal'dim ßen Eskiden..!!
mondain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 peki şimdi gözükür mü azda olsa[signature][hline]
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 niye çektiriyo ciğerlerinde bi problemmi vaR?[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera
mondain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hayır sırtında çektirecek doğrudan akciğer röntgeni değil check up içinde boy tomografisi çektirecek oralarda gözükürmü[signature][hline]
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 açılmıstı bu konu daha once bi kaç kere,bende çıkmadı 1 paket sigara içiodum,çıkan oluyomus bazen çıkmıyomus falan,ama benim bildiğim çıkmıyor.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 testmi yapıyonuz abicim çıksa ne olur çıkmasa ne olur? ne kadar ediyo ciğerlere ona mı bkacaksınız? seebini açıklayında merkalanmıyalım[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 şanşa diyiyorsun :) Ama çıkıyor genelde alete bağlı diye biliyorum. Şonuçta onlarında iyisi kötüsü eskisi yenisi var :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
mondain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ÇIKARSA AİLESİ ÖRENİR İSTEMİOR[signature][hline]
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 sigara ile ilgili korkmanız için, çekinmeniz için, veya içmemeniz için illa bir yerde çıkacak diye korkmanız mı lazım? yazık.. sağlığınızı düşünmeniz gerekir önce..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 öğrensinler o zaman içmesin sigara ^_^[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 soyle sigarayı bıraksın daha tam başlamadan.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
d3n1z Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 sigara başlandıkdan sonra bırakılmaz en fazla ara verile bilir.[signature][hline]:utaniem:
duende Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 itiraf.comda okumuştum sanırım yoğurt yiyincemi ayran içincemi ne gozukmuyomus[signature][hline]kanitlayabilirim...
Arden Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: duende, 09 Ekim 2005 18:37 tarihinde demiş ki: itiraf.comda okumuştum sanırım yoğurt yiyincemi ayran içincemi ne gozukmuyomus Yalanın daniskası :)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bişeyler uydursun o zaman işte sigara içilen ortamda bulundugum içindir baba yaaa filan :D[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? | Lugal'dim ßen Eskiden..!!
Pergamum Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: duende, 09 Ekim 2005 18:37 tarihinde demiş ki: itiraf.comda okumuştum sanırım yoğurt yiyincemi ayran içincemi ne gozukmuyomus dorudur yoğurt nikotinin vücuttan atılmasını kolaylaştırıyoe.ama tabi akciğer filminde bi işe yaramaz kan testnde falan yarıyor
unac Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hiç sigara içmeyen birine sigarayı bırakmalısın ,sigara içene saglıklısın bişi gozukmuo diyebiliyolar.anlasılamıyo o.(diye biliyorum)[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Voys Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: thelegbra, 09 Ekim 2005 18:28 tarihinde demiş ki: sigara ile ilgili korkmanız için, çekinmeniz için, veya içmemeniz için illa bir yerde çıkacak diye korkmanız mı lazım? yazık.. sağlığınızı düşünmeniz gerekir önce.. [signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 cigerde sigara? sigarayi mi cekiyo icine napiyo?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bu arkada$ına bağlı. Hergün yürüyorsa veya spor yapıyorsa görünmez emin ol.! Ben 4 yıldır içiyorum. Çok az çıktı o da pasif içicilik dendi :):)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 1 sigaranın etkisi ciğerlerden 1 günde (tam 1 gün değil tabiki) çıkıyor tamamen. ama bu 2 sigaranın etkisi 2 günde çıkıyor demek değil. sigara içilen bir ortamda duran birisine o an röntgen çekseler sigara içti sanılır. ama o kadar da "mal" değildir doktor herhalde hehe. senin ark 1 ay içmiş, 1-2 haftada silinir die düşünüyorum ama bir de şu var isteseler bu sigara içiyor denebilir çünkü bugünkü hücrenin dokunun vs (artık kan hücresimiydi felan hatırlamıom ama) 60 gün sonra böbrekte parçalanana kadar yaşıyor ki sakın ciğer hücresi de öle olmasın. AMAN TANRIIIM. bence yapılcak iki şey var mecburen sigara derhal bırakılcak. ikincisi ise yusuf yusufluğunuzun gitmesi için ciğer hücreleri ve dokuları hakkında bilgilendirici bir makale (ansiklopedi wikipedia(?)) felan okucaksınız. sonuçta her türlü bu rönt çekilcek :D :( geçmiş olsun[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz
Öne çıkan mesajlar