Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bush'a gelen İlahı görevler (Bush the tempo)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu sahne hoşuma gitti ve hala gülerim.
ikiz kuleler yıkıldığı zaman olacak o kadar da çıktı. levent kırca ladin kılığına girmiş biryer lere saklanmaya çalışıyor. soranlara ise b(P)ustun biri beni arıyor.:)[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Mesaj tarihi:
Ya ne saçmalıyosunuz be biz Ab ye bu adam sayesinde girdik...Bi insana yaptığı slaklıklardan kızmayın, yaptığı iyiliklerden sevin ...Alttaki mesaja cevap : :D girdik girdik emin olabilirsin :)[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.

[Bu mesaj KahnX tarafından 07 Ekim 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
biz AB'ye mi girdik?
hangi ara yahu?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Ayrıca din denen şeyin hiç bir zaman var olmadığını , düzen için iyimser insanların yarattığı bi yalan olduğunu insanlar bu teknolojiye gelince bile anlamadıysa yuh diye bi düşüncem var[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.

[Bu mesaj KahnX tarafından 07 Ekim 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yaptığı iyiliğe karşılık kaç tane çocuk öldü adamın savaşlarında, bi düşün... Şimdi kızmayalım mı biz bu adama. İyilik yaptıysa eyvallah ama yaptığı kötülüğün de haddi hesabı yok.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
teknolojiyle ne alakası var
bu insanların beyniyle alakalı[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Mesaj tarihi:
Eyvallah abi biz salağız Alkışlıyorum

Şak şak şak şak şak şak şak şak şak şak şak şak şak şak şak[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
boşverin ya bu konuyu bence tmm[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Mesaj tarihi:
bushuma laf etmeyin !!! adam özgürlük getiriyor daha ne istiyorsunuz? özgür değilseniz söyleyin sizin evede gelsin ırakta yıktığı yuvalardandan sonra pek zorlanacağını sanmıyorum.amerikan askerleriyle tecrübesiz diye dalga geçtik alın size afganistan aıın size ırak! babalar gibi oldu hepsi aldıkları ilahi emirler sayesinde imana geldiler ve şahlandılar...
*!burs görüşmesi için bushu arar bursu alamaz*
şaka bir yana adamlar bushu kurtarıcıları olarak görüyor 11 eylülden sonra amerikan halkında bu görüş hakim tbir turistle konuşmuştum adam sizin için Atatürk neyse bizim için Bush aynıdır demişti basın flnda zaten başkanın ve arkasındaki güçlerin elinde dolayısıyla hakın hiçbirşeyden haberi yok adamda burdan aldığı gazla kendini kaybediyor geceleri ekşinları planlıyor..
Mesaj tarihi:
ekonomik çıkarlar için bir ülkeye saldırılır, demokrasi getiriyoz diye beyinsiz insanlar kandırılır, biraz daha akıllılar içinde bi maymunun teki kukla yapılır ortamlara salınır, bush gidince herşey düzelicek rüyası yaratılır, umut fakirin ekmeği tekeri dönmeye devam eder.

birilerinin kıçı rahatta yaşasın diye diğeri canından olur. başka bi andaval da bunlar dünyanın gerçekleri der. rahan çileden çıkar, dünya dönmeye devam eder.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 07 Ekim 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
burning acc değiştirmeyi unuttun canım.

Ne account değiştirmesi ya??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
said:
KahnX, 07 Ekim 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Ayrıca din denen şeyin hiç bir zaman var olmadığını , düzen için iyimser insanların yarattığı bi yalan olduğunu insanlar bu teknolojiye gelince bile anlamadıysa yuh diye bi düşüncem var

Mevzu ile dinin ne alakası var ki!
Ayrıca Bush Mehdi, hepimizi özgürleştirecek yakında!!!:D[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....

[Bu mesaj LordOfBlood tarafından 07 Ekim 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Dünya'yı kurtaran adam : BUSH

diye birşey ortaya çıkarsa yada hakkatten bu adam dünyayı kurtarırsa uzayın derinliklerine atlarım[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Mesaj tarihi:
said:
nileppezdel, 07 Ekim 2005 19:50 tarihinde demiş ki:
Kıyametin de ortadoğuda kopacağına inanıyorlarmış :D

Bölgesel kıyamet :lol:

"Bugün güney bölgelerimiz güneşli, yer yer kıyamet kopacak.
Adana parçalı kıyametli 35..."[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Mesaj tarihi:
Aslında global bi şaka yapıcan bunnara.Ortadoğuda kıyamet koptu 100000 ölü 2000000 yaralı 3000000 canlı diye vericen tum basına.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
Bencede[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
Yabancı forumlardan birinde rastladığım bir kişinin imzası şöyleydi. Google da "failure" yazıp "kendimi şanslı hissediyorum" tuşuna basın.[signature][hline]I'm trapped in this world
Lonely and fading,
Heartbroke and waiting
Mesaj tarihi:
said:
SON_SAVASCI, 07 Ekim 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
ya bu adama nasıl tahamüğl ediyorlar şaşıyorum. zeka seviyesi dahi gerizekalıların bir üstü.

+1[signature][hline]git gideceksen...
farklı değilsin sen de...
Mesaj tarihi:
sdsdsds komik bi insanmış bu buşh ya[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Mesaj tarihi:
Bush bizi diskoya götür.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
  • Yeni Oluştur...