Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 höh herif akplilerden de beter çıktı[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kimse eceviti desteklemiyor! desteklesedi %2 almazdı. burada eceviti de tartışmıyoruz! geçmişin hataları bugünkü hatalara göz yummamızı gerektirmez. bence çok yanlış bir iş yapılmış. bunu kınıyorum. eminim sence de çok doğru değildir. akp'yi alternatifsiz gibi gördüğün için yanlışa yanlış diyemiyorsun! demokrasilerde alternatifler tükenmez.[signature][hline]İmzam yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Şu var Ecevit ne yaptı... Doğu'da terörü bitirdi.Akp'liler başa geçene kadar bir ara durmuştu resmen sonra fırsat bilip gelmediler mi ? AKP yönetimi hep Ecevit'in ortaya koyduğu yasaların üzerine yattı ve bizim diye kandırdı milleti.. Ecevit'in tek şuçu elden ayaktan düştüğü halde siyasetle uğraşmasıydı.Türkiye şu an iyi bir yerdeyse bir nebze olsun onun sayesindedir bunu unutmayın.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Öz eleştiri:Başını okuyup sonunu okumazsan konuşursun böyle :p [Bu mesaj Virus tarafından 08 Ekim 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 CHP Balıkesir Milletvekili Orhan Sür diyor bende çözemedim..[signature][hline]sw0dster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 hayır çıkarılmasını sorguluyor[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Sayfadaki yorumlar, çok şey anlatıyor: said: ALİ CAN KARDEŞ 07.10.2005 - 17:34 BU ÜLKENİN 2002 SEÇİMLERİNDEN ÖNCE NE HALDE OLDUĞUNU HERKEZ BİLİYOR.ŞİMDİ BUKAFADAKİ İNSANLARA BİR ŞEYLERİ ANLATABİLMEK İÇİN BAZI YÖNTEMLER GEREKİYOR,BUNUNDA YAPILABİLECEK TEK YOLU AB DEN GECİYOR,BUNUNDA ARTIK BOYLE BİLİNMESİ GEREKİYOR Mehmet Emin Ayan 07.10.2005 - 17:32 AKP Irak harekatı için duyduğu ihtiyaç nedeniyle ABD tarafından kurdurularak ve bir erken seçim komplosuyla ABD helikopteriyle getirilip (beyaz devrim dedikleri yöntemle) iktidara oturtulan bir parti. Ne yazık ki acı gerçek budur. Bu nedenle, bunlar bir şey değil. Kıbrıs'ı sattılar, Güneydoğu'yu sattılar, Türkiye'yi satıyorlar... Daha başımıza ne çoraplar örecekler... İnşallah bundan sonrasına fırsat bulamazlar. osman melikoglu 07.10.2005 - 17:29 "Dervişin fikri ne ise zikri o olur." başka söze gerek yok. Milletimizin bu kadar aşağılanmasına sebeb olan bir iktidar Cumhuriyet tarihinde gelmemiştir... pes yaa 07.10.2005 - 17:29 kendilerini %90 sananlar %30 la iktidara geldiklerini unutmasın. millet olarak ayakta kalmamızın tek yolu,ulusal degerlerimize sahip cıkarak ulusca silkinmekten gecer. bu da ulusal degerlerimizin öğretilmesiyle mümkündür. Laftan baska hiçbirsey üretmeyip, insnları oyalayan kandıran bu hükümeti begenenlere Allah akıl versin... Mehmet Ali Sakarya 07.10.2005 - 17:23 Bu kadari da olmaz! Bu gidise dur demenin zamani gelmistir. Bu gidisle bunlar yarin oburgun kendi adlarina para bile bastirirlar. Herhalde kendi konusmalarini Ataturk'un nutkunun yerine bastiracaklar. Turkiye bir Islam ulkesi asla olmayacaktir! Ataturk'un ilkelerinden asla ayrilmayacaktir! Ne Mutlu Turk'um Diyene! [signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 az kaldı ya bidaki seçimlerde çakarız tokadı.[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 nereye çakıyoruz ya, bu adamın yaptığı her hamle daha bir favorileşiyor. Atatürk kimmiş, neymiş, ne yapmış , ne düşünürmüş, kimse ne biliyor ne de kimsenin umrunda. Sinirden ağlatır insanı bunlar. bastıkları topraklar kimin, hangi görüşün 3 kuruş bilgileri olsa bari.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bence fazlasiyla bilgileri var. asil toprak hasiplerinin bundan haberi yok. bunun icin zaten elimizle veriyoruz ya. derim demesine ama sikilmadiniz mi arkadaslar. yani bu konular son 5 6 haftadir tekrar tekrar aciliyo... bilgisayar dergilerini gectiniz. onlarda bile en azindan 15 farkli konu var, her ay baska bi seyi tekrar anlatiyolar...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 08 Ekim 2005 05:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: DarKRideR, 08 Ekim 2005 01:15 tarihinde demiş ki: Şu var Ecevit ne yaptı... Doğu'da terörü bitirdi.Akp'liler başa geçene kadar bir ara durmuştu resmen sonra fırsat bilip gelmediler mi ? AKP yönetimi hep Ecevit'in ortaya koyduğu yasaların üzerine yattı ve bizim diye kandırdı milleti.. Ecevit'in tek şuçu elden ayaktan düştüğü halde siyasetle uğraşmasıydı.Türkiye şu an iyi bir yerdeyse bir nebze olsun onun sayesindedir bunu unutmayın. ahah ecevit hukumetinide savunan cikti ya... adamlar zaten irtica icin bukadar avrupa birligine girmeye ugrasti. adamlarin hedefi buyuk sirf tr de degil butun avrupaya seriat getircekler tabi bu siradada bunlari amerikada destekliyo, amerikanin gizli hedefide irtica. amerikada aslinda bir garip 70 milyonun oylarini istedigi gibi etkiliyo akpyi sectiriyo ama bir kac millet vekilinin oyunu etkileyep irak savasina turkiyeyi sokamiyo. [Bu mesaj Fable tarafından 08 Ekim 2005 07:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenedra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ya ben tayyip erdoğanı başbakan olarak gördükçe çıldırıyorum. Ya insanlar yazdığı okuduğu şiirleri ne çabuk unuttu tayyip erdoğanın her gördüğümde dahada bi çok deliriyorum.Biz gerçekten bu kadar duyarsızmıyız. Eğer öyleyse çok daha fazlasını hakediyoruz. Yönetimde değilken Abdullah Gül denilen insan Avrupa birliğine girmeyelim kölesi olmayalım diyodu şimdi yönetime geldiler Avrupa birliği gerekli türk milleti için vs vs. Bu insanlar yönetime gelince önceki yaptıklarından pişman mı olcaklar tabii ki olmıcaklar uygun ortam bulduklarında fikirlerini uygulamaya koyacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: LordOfBlood, 07 Ekim 2005 22:24 tarihinde demiş ki: Ben seviyorum Abi, diğer Devlet adamlarının yanında ezik gibi kalmıyor, adam gibi konuşuyor. Bide devleti krize sokmuyor. Evet yabancı dil bilmiyor, bütün devlet protokolunun eşleri türbanları, milletvekillerinin hepsi otomatik oy kullanma makinesi,saçma sapan kanunlar getiriyorlar işlerine geldiği gibi.Vucut dilini kullanarak anlaşıyor yabancı devlet adamlarıyla.Bu da adamı yeterince karizmatik yapıyor. Bakanlara hiç gelmemeyim zaten.Ben Tayyipi hiçbir zaman beğenmedim, beğenmeyeceğim de. Aslında bütün siyasetçiler aynı halt. Hepsi yalancı ve dolandırıcı. Ama işte bazıları yobaz olunca ülke için büyük bir tehtid oluşturuyorlar. Birgün gün gelir de yanlışlıkla hırsızlık yaptın diye parmağın kesilirse o zaman da seversin Tayyibi...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yanlislikla hirsizlik yapmak nedemek? o kesilen seyde parmak degilde el olmasin sakin? seriat devleti kurmaya calisirlarken neden avrupa birliginede girmeye calisiyolar onuda bi turlu anlayamadim sende birgun adam gibi bi ulkede yasamaya baslayip pisman olunca anlarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 birisi iftira atar birşey olur, bir şekilde giderse diye söylemiştim. Hırsızlık derecesine göre de o değişiyor. Parmak sayısından ele kadar diye biliyorum ben. Bizi AB ye almayacaklar, resmen oyun oynuyorlar. Müzakereler vs hepsi hikaye işte.10 sene sonra anca girersin A.B ye tabi o zaman ortada A.B diye birşey olursa. İlerde birgün adam gibi bir ülkede inşallah yaşarım. Ama bunu Tayyip ve saz arkadaşlarının yapmayacağı kesin. Ayrıca A.B falan umurlarında değil, A.B sadece popülerizm yapmakta kullandıkları bir araç, 40 senedir diğer siyasetçilerin yaptığı gibi milleti masallarla uyutuyorlar.Zaten bu gelenek te değişmeyecek. [signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! [Bu mesaj Prawler tarafından 08 Ekim 2005 09:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Belki biraz zor gelecek size bunu duymak ama ben şuna inanıyorum. Ordunun bir şeylere el atması lazım .. Eskiden olduğ gibi. Ha bunun zararları olmayacakmı? Olacak. Elbette olacak ama yararları zararlarını götürecek şekilde olacak. En azından vatanımız, cumhuriyetimiz ve yıllardır süregelen, bu hükümetle değiştirilmeye çalışılan ilkelerimiz. Bunları kurtarmış olacağız. Küçük Amerika olma yolundan çıkacağız. AB diye kastırmayacağız. Çünkü şöyle bir şey var. Bu benim kulaklarımla duyduğum bir şeydir. Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Yener Karahanoğlu: AB ile tokalaştıktan sonra parmaklarımızı saymak zorunda kalabiliriz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Orange Countyler...[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ya kim şeriat getirebilir bu ülkeye yaw? ammada uçmuşunuz? akpmi getirecek şeriat? erbakan yapamadıda onlarmı yapacak? adam tüm avrupaya şriat getirecek diyor yaw yuhhh tamam akpyi sevmeyebilirsiniz ama saçmalamayın bu ülkede bazı kurumlar var ve bu kurumlar böyle şeylere izin vermez hükümet herşeyi kontrol edemez önüne engeller çıkar bırakın şeriatı devlet geleneklerine aykırı bir şey yapılmaya çalışsılsa bile öyle sert tepkiler gelirki geri adım atılır bu demokratikmidir? değildir ama türkiyede herhangi bir ülke değildir olması gerekir... akp çok fazla geri adım atmktadır buda onların sizin sandığınız kadar güçlü olmadığının göstergesidir bana gelip akp şeriat getirecek diyen olursa bi tarafımla gülerim bu ülkede öyle bir şey olmaz ecevit ne yaptı demiş birisi af çıkarmıştı sanırsam polis topluyo hükümetler afla çıkarıyo ayrıca ekonominin o zamanki durumunu hatırlarsak neler yaptığını yada yapmadığını görürüz biraz sakin olun bence abartıyorsunuz arada bari darbe olsun deyinde tam olsun... [Bu mesaj Milamber tarafından 08 Ekim 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Tayyip Erbakan'dan daha tehlikeli. Havlayandan degil, haylamayan köpekten korkacaksin[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 tayyip gibi başkakan var mı yaw[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Hakkaten Tayyip gibi başbakan yok, yani daha kötüsü olamazdı... Adam Türkiyenin bütün gelir kaynaklarını satıyo yaa millette "Hee Özelleştirme yapıyolarmış çook güzel şakşakşak" diye dolaşıyo. Adam yakında Türkiyeyi satıcak bu millet yine alkışlıycak... Devletin hazinesinden yürüttükleri yetmiomuş gibi bide herbi haltı satmaya başladılar. Bugün Tüpraş ı, Telekom u satan, öbür gün vatanını, milletini satar... (Ki adam gibi bi fiyata da satmadılar.Telekom, birkaç yıllık geliri karşılığında, yok pahasına hediye edildi-satıldı demiyorum artık satışta en azından eline adam gibi bi para geçer-)[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 iyi k özelleştirmeleri yaptı çok doğru bence verdiği kararlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Gelişmiş ülkelerin hiçbiri artık sanayiye karışmıyor. Liberalizm denilen bir olgu var.Türkiye bunu yaşıyor. Tabiki yapılıcak özelleştirmeler.Şundan vazgeçin artık. tabi Türkiye özelleştirme yapmayı bilmiyor. e sata sata öğrenicek.tabi elinde bişey kalırsa.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ya demokrasıyı amac deyıl arac gordugunu zaten soylemıs bır adamdan bahsedıyoruz. Ayrıca ozellestırmeler peskes seklınde oluyor.Telekomu unutmayın. Devlet daırelerınde kadrolasma had safhada. bu adamın LAİK CUMHURİYETE verdıgı zarar cok buyuk. Artık bızden ılımlı islam ulkesı dıye bahsedıyorlar. Ve butun bunların sorumlusu tek suclusu DENIZ BAYKALdır.Laık kesımı CHP ye kusturmus Gazının partısını kendı babasının cıftlıgı sanmıstır.CHP de karsısına cıkabılecek adam gıbı kımse yok bırakmadı. Gazının kemıklerı sızlıyordur.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 satanisst olsun darkness die böğürsün oyum tayyibe.. çünkü alternatifi yok,bayada ii işler yapıo[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar