armra Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 sözün bittiği yere doğru koşar adım gittiğimi hissediyorum. söyleyecek sözüm kalmadı diyebilirim. http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~2@nvid~641394,00.asp#[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 peki uyandık napabiliriz ki?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 boşver ya yatmaya devam et. napabilirz ki diye diye ülkeyi boşverdik zaten. ben diyorum ya bu ülke daha beterlerini hak ediyor diye.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bizim akılsın insanlarımız hala bu insanlara oy veriyo ya bravo doğrusu yarın öbür gün dersin adından Atatürk isminide kaldırmaya çalışıcaklar yetti artık bıktım bu yobazlardan[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Yakında hilafeti filanda savunur bunlar (tam tarihini unuttum) "Ne yazık ki bu inkilaplar yüzünden saltanat ve hilafet kaldırıldı, cumhuriyet denilen şeytan icadı yönetim geldi. Bu yüzden devletimiz çarpılcak" şeklinde bişiy görürsem şaşırmıycam artık... Böyle hükümetin .............................................................. Eh işte anlayın paticikten 1000 defa banlanmama neden olucak kadar küfür yazıcaktımda... Değmez bunlara...[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Tayyip Erdoğan'dan gerçekten korkuyorum. Karizmatik, güçlü bir karakteri var, korkusuzca büyük değişiklikler yapabiliyor ve en kötüsü bunların hepsinin ardında ben iyi bir niyet görmüyorum açıkçası.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ben seviyorum Abi, diğer Devlet adamlarının yanında ezik gibi kalmıyor, adam gibi konuşuyor. Bide devleti krize sokmuyor.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Pardon nasil adam gibi konusuyoz diger devlet adamlariyla? Neresi Karizmatik. Basarili olmasinin tek sebebi gecmis siyasetcilerin tersine arkasina gercekten muthis guclu bir ekip kurdu. Bu ekip ne dedigini bilen dunyayi takip eden nerde ne yapilmasini bilen bir ekip vede Tayyip i gercekten muthis yonetiyorlar. Zaten adamin bence basarili oldugu tek nokta bu,kimden nasil faydalanacagini cok iyi biliyor.[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 tayyip rulz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bush sonra tayyib tayibede laf söylettirmem dailin bakiyim oda takilsin en azindan ilahi emirler alıyom demiyo iqsuda normal bir insanınki kadar vardır sanırım .D ya ben bunu hükümetin emriyle olacağını sanmıyorum böyle basit şeyler yapılmaz ufak meseleler bunlar koca bakan nutku kaldırın mı diyecek yaw ? işi gücü yokmu bu adamın? bence malın birnin yaptığı işler bunlar görevden alınır olur biter açıklamasınıda işitmek gerek önce... saçma bi cevap vermişsede gerçekten işi olmadığını düşünebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Biz ne kadar isyan etsekte.. Halk seçiyo bu insanları,Halk istiyo böyle olmasını.. Duyarsız vatandaşlar topluluğundan oluşan bi ülke olduk çıktık.. Yapacak bişi yok..daha beterlerini görecez[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 türk'ü türk yapan değerleri böyle gözümüzün önünde yok ediyorlar. bugün nutuk öbür gün gerek yok diyip istiklal marşı... halkımız cahil olduğu sürece bu böyle sürecek. cumhuriyet eriyor farkında deiliz.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Katılıyorum forgiver; Tyyip suxx :D[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Abi Tayyip erdeğon son 3 yılda vardı.Ondan öncekiler madem eğitseydi. bence çok iyi bir lider. Ve halk onu seviyor.İşleride gayet iyi. Şikayet edilecek yönü çok az.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 isterse en kral icraatları yapsın Atatürk'ün izinden gitmeyen insanları başımızda görmek istmeiyorum arıtk[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ben hakkaten okuduklarıma inanamıyorum. tayyip denen herifi destekleyenleri gördükçe lanet ediyorum yaşadığıma.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Valla üçte biri tarafından destekleniyor. Vede bu oran arttı. bence daha çooooook lanet edeceksin.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bunlar böle devam ettikçe hiç sanmıorum bi kaç şeye daha kalkışsınlar halk bi yerde yeter dicektir her yere kurulmaya çalışılan camiiler okul kitaplarındaki saçmalıklar geçen senemi ne Atatürk parkı olan bi yerin adının değiştirilmesi havayollarında türbanlı kadın resimler i bunlar yavaş yavaş sıkmaya başlıo neyse 29 ekim yakın en azından o gün bu ülkenin her zaman Atatürk'ün Türkiyesi olduğunu anlarlar![signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zezukka Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 geçen gün genç bakışta mehmet ağar vardı =) öğrencilerden biri kalkıop bence bu ülkenin tek sorunu tayyip erdoğandır dedi alkış koptu salondan :) çok doğruydu.. destekleyenler artmıo dahada azalıyor. çoğu cahil insanın oylarıyla geldi bi yerlere ve türkiyenin zayıf anını kollayıpta aldı bunca oyu.. yeni müfredat gelirken daha çağdaş laik bi müfredat die seçildi öyle dendi.. nerde kaldı çağdaşlık? Atatürk yolunda ilerleyen hiç bi genç izin vermez bu gidişe.. içim rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 o gençlik yandı... bitti.... kül oldu..... Etrafınıza bir bakın, görebilecekmisiniz ki?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zezukka Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 gerektiği yerde çıkar ya ..rahat ol sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 merak etme Atatürk gençliği senin gibilere bu ülkeyi bırakmaz![signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Kusura bakma, ama etrafa bakıyorum ve yine aynısını görüyorum. yandı bitti kül oldu.. Ayrıca Ben Tayyibi oldukça başarılı buluyorum, bir tehdit olarak görmüyorum.... Eniştelerim ecevit zamanında batmışlardı. allaha Şükür bu ortamda tekrar ayağa kalktılar. o zamanlarda Teyzelerimin hallerini bir ben bilirim...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: TRA_GS, 08 Ekim 2005 00:42 tarihinde demiş ki: merak etme Atatürk gençliği senin gibilere bu ülkeyi bırakmaz! Tamam canım sen bırakma. Ben devam ediyorum.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zezukka Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ii ya tehtid olarak görme.. günün birinde seni tanımıycak onu bil ama.. ayrı gayrı deilsin yani bi vatandaş olarak.. seni şu forumdaki görüşlerini görüp cımbızla çekip kenara ayırmıycaklar.. günün birinde dua edersin Atatürk yolunda ilerleyenlere. hala bi Türkiye var dersin .. diyebilmen için zaten o yandı bitti kül oldu dediklerin gözlüklerini çoktan çıkardı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar