Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bütün Takımlar Eşittir de ....

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

o silahın tribünde patladığı kanıtlanamadı arkdaşlar.. o yüzden ceza yok.. ayrıca polisin yada bilerek yapılmış bir yararnın bile olabilceği söylendi ortada hiç bir kanıt yok. kanıt yoksa ceza da olmaz. herkez işine geldiği için birleşip silah patladı adam vuruldu dendi. ceza istendi.

Yok böyle bir şey. adam belkide kendini vurdu tazminat için? silahın nerden yada nasıl içerde olduğunu bilmyioruz. tamam ihtimaller var ok fakat kanıt yok.. kanıt..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

sorun birinin vurulup vurulmaması deil o silah oraya nasıl girdi.girdiyse sorumlusu fener dir.
ayrıca konumuzla ne alakası var?[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz...
Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir fenerliye birşey anlatmak mı ?
Yoksa deveye hendek atlatmak mı ?

Siz en iyisi devenin nerde olduğunu söleyin bana[signature][hline]2-3 Shaman geldimi ölüyorum. Büyü Yaptırmıyolar. Ama 2-3 Druid geldimi rahatım korkmuyorum.Nerf Shaman Pls B@b
İmza :Gimped Paladin Sam

Sosyal ağlarda paylaş

Spordaki şiddetin ilacı olarak yine spordan yararlanmalı, bu manada spor yapılması toplumda en üst seviyede yaygınlaşmalıdır. Cezalardaki miktarın fazlalığından ziyade ondan daha önemli olarak yapılan yasa dışı eylemlerin takipsiz bırakılmayacağı, muhakkak ceza ile karşılanacağı inancı toplumda yaygın bir kanaat oluşturacak tarzda gösterilmelidir. Fakat son zamanlarda meydana gelen olaylar, gerek Beşiktaş'ın cezasının tahkimden dönmesi gerek diğer olaylar...Bu kararlılık ifade edilmeli ve bu kanaatin oluşmasına yardımcı olunmalıdır. Sadece cezaların artırılması ile değil uygulamaya sokulmasıyla da sonuç alınmalıdır.

Medyanın çok önemli belirleyici bir konumu var. Medyanın sporda şiddette rolü yok mu? Elbette var. Pazar ya da Pazartesi akşamları insanlar sadece maç sonuçlarını ve gollerini görmek istemek gibi bir beklenti içindeyken, onlara saatlerce lüzumsuz görüntülerle eziyet eden bir medyanın bizzat kendiside şiddetin bir parçası değil midir? Telegol gibi futbolun konuşulmadığı programlar insanları tahrik edici değilmidir? Ya da insanların şu ya da bu biçimde bir kızgınlık anında kontrolsüz biçimde söyledikleri sözcüğü çok kere tekrarlayarak herkesin kafasına en önemli konu buymuş diye getirerek insanların birbirine karşı tutum ve davranışlarında hiç mi olumlu ya da olumsuz etkisi yoktur?

said:
jazzyjam, 05 Ağustos 2005 15:28 tarihinde demiş ki:
lig maçlarında güvenlikten kulüpler sorumludur

Kulüpler sorumludur. Fakat kulüplerin gerek emniyet gerekse Valilik aracılığıyla yardım alması gerekir. Bir bakıma yine girişlerden emniyet sorumludur.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
acgur, 06 Ağustos 2005 03:40 tarihinde demiş ki:
said:
JuM, 06 Ağustos 2005 02:19 tarihinde demiş ki:
Ya tabiki eşit degiliz diger takimlarla Fenerli olmak bir ayricaliktir. Bakin maddi durum oyuncu kalitesi tesis ve stad kalitesi taraftar sayısı... siz karşılaştırın sizce eşitmiyiz?

Aynen katılıyorum. Fenerbahçe her zaman ayrıcalıklı olmuştur. O yüzden zaten Kurtuluş Savaşı'nda aristokrat takımı olduğu söylenen Galatasaray'ın lise öğrencisi gencecik oyuncuları şehit olurken en büyük Anadolu klubü Fenerbahçe'nin futbolcuları işgal altındaki İstanbul'da İngiliz askerleriyle top oynadı. Belgelere, rakamlara ve tarihe baktığınızda Fenerbahçe'nin her zaman ayrıcalıklı olduğunu görürsünüz.

Yalanın kökünde inecek var
Okuyordum bir anda görüverdim. İnsanda 2 gram utanma sıkılma olur yahu.
Galatasaray Lisesinin isminin niye Mekteb-i Sultani olduğunu öğrenerek başla istersen konuşmaya.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!

[Bu mesaj Pirvan tarafından 03 Ekim 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sakin Olalım, Küçük İşleri Onlara Bırakalım
Fenerbahçemizin deplasmanda oynadığı Konyaspor maçında 2-0 mağlupken, 73. dakikada Fransız yıldızımız Nicholas Anelka'nın attığı gol ortalığı karıştırdı. Bu konudaki görüşümüzü maçtan hemen sonra yazdık, hakem Özgüç Türkalp'i ve MHK başkanı Ufuk Özertem'i eleştirdik. Şimdi bir kısım medya ve üçübiryerdeler kıyameti koparıyorlar. Sanki bu olay dünyada ve ülkemizde ilk kez meydana gelmiş gibi. O üçübiryerdelerin sarı-kırmızı renkler taşıyanının mazisinde şike ile kazanılmış şampiyonluklar yatıyor, diğer renksiz olanının ise tüm ülke insanının vicdanını kanatan Akçaabat Sebatspor ve Rize maçları yatıyor. Bir tanesi ligin 8. haftasında lige havlu atmış, bir tanesi Avrupa kupalarına nasıl katıldığını anlayamadığımız aslında Arktika kupasına katılması gereken Tromsö'ye, diğeri Anorthosis gibi bir takıma elenme başarısını göstermiş üçübiryerdelerin başka bir tepki vermeleri beklenemezdi. Bütün başarısızlıklarını bir hakem hatasına bağlamak ancak onlara yakışırdı. Sanki böyle bir hata ilk kez oluyormuşçasına kıyameti koparttılar. Sanki daha bir kaç hafta önce Ankaragücünü 90+3 de faul ile attığım golle ben yenmişim gibi... Dinime söven müslüman olsa diye bir söz vardır ya, tam da bu durum için söylenmiş gibi... Bu Fenerbahçe düşmanlığı tescilli bir kısım medyanın tavrı da şaşırtıcı değil. Tabii ki saldıracaklar, tersi olursa şaşırtıcı olurdu. Biz Antu.com olarak bu golün nizami olmadığını kabul ediyoruz ve bu tip durumlarda ne uygulanıyorsa bize de uygulanmasını istiyoruz. Yani 90+3 de faul ile gol atılınca ne olduysa, Maradona İngiltere'ye elle gol atınca ne olduysa ondan.

Burada taraftarlarımıza düşen görev sükunatini ve sakinliğini korumaktır. Biz güçlüyüz, Türkiye'nin tek büyüğüyüz. Bu çocuk ağlamalarına karşılık vermek bize yakışmaz. Biz önümüze bakalım, sadece takımımızı destekleyelim. böyle ufak işlerle uğraşmayı da üçübiryerdeler'e bırakalım.

Antu[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Szasstam, 03 Ekim 2005 11:36 tarihinde demiş ki:
Bir fenerliye birşey anlatmak mı ?
Yoksa deveye hendek atlatmak mı ?

Siz en iyisi devenin nerde olduğunu söleyin bana

:D:D:D[signature][hline]Şerefliyiz çünkü futbolu ayakla oynuyoruz...
(Daum Konya maçından sonra dedi ki :Anelkanın attıgı gol normaldi )
Sosyal ağlarda paylaş

katılmıyorum :)
insanlar takım seçimlerini karakterlerine göre yapmıyorlar, ya da seçtikleri takım yüzünden değişime uğramıyorlar, o yüzden fenerliler laftan anlamaz, gslılar şöyledir bjkliler böyledir demek sabit fikirliliktir ve kolaycılıktır :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç bir şekilde hiç bir Post'u okumadan birşeyler yazıcam..

1. Anelka'nın golü el değildir Faul'dur eliyle topa bir mudahalesi yoktur

2. Fenerbahçe'ye Sezon başından beri hakemler iyi niyet yerine kötü niyet sergilemiştir.. Sonuca tesir edebilicek Diyarbakırspor maçında 2 Penaltımız verilmemiştir.. Aynı durum berabere kaldığımız Gençlerbirliği maçındada mevcuttur..Ayriyetten
Sonuç olarak Sadece 3 Farklı galibiyet yerine 5-6 Farklı galibiyete ulaştıracak bir maçta 2 si kesin 1 i tartışılır 3 Penaltımız verilmemiştir (Kayserispor)

3. Galatasaray'ın Son şampiyonluğunda Hakem skandalı üst saffadaydı..

4. Süperlig maçlarnda verilen en ufak hatanın bile oldukça Fazla getirisi olabileceğini unutmmayınız bunuda göz önünde bulundurursak Bariz olmamakla birlikte bir çok büyük kulubun Puanı yenmiştirde Verilmiştirde ..

5. En ufak bir Ölü Topun bile gol niteliği taşıyabileceği (Alex Frikik - Nobre Gol .. Konya maçının 3. golü ) Süper lig maçlarında .. Bir çok hakem hatası ile karşı karşıyayız..

6. Bu baskılar tamamen Federasyonu kışkırtmaya yöneliktir.. Hak arama durumu yoktur.. ki Hak arama durumu olduğu takdirde Fenerbahçe'ye verilen bir gol değil Fenerbahçenin Offside olarak sayılmayan onlarca golünü hakemler vermeyincede o Takımlar Aynı pankartla çıkmalıdır..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

Sakin Olalım, Küçük İşleri Onlara Bırakalım
Fenerbahçemizin deplasmanda oynadığı Konyaspor maçında 2-0 mağlupken, 73. dakikada Fransız yıldızımız Nicholas Anelka'nın attığı gol ortalığı karıştırdı. Bu konudaki görüşümüzü maçtan hemen sonra yazdık, hakem Özgüç Türkalp'i ve MHK başkanı Ufuk Özertem'i eleştirdik. Şimdi bir kısım medya ve üçübiryerdeler kıyameti koparıyorlar. Sanki bu olay dünyada ve ülkemizde ilk kez meydana gelmiş gibi. O üçübiryerdelerin sarı-kırmızı renkler taşıyanının mazisinde şike ile kazanılmış şampiyonluklar yatıyor, diğer renksiz olanının ise tüm ülke insanının vicdanını kanatan Akçaabat Sebatspor ve Rize maçları yatıyor. Bir tanesi ligin 8. haftasında lige havlu atmış, bir tanesi Avrupa kupalarına nasıl katıldığını anlayamadığımız aslında Arktika kupasına katılması gereken Tromsö'ye, diğeri Anorthosis gibi bir takıma elenme başarısını göstermiş üçübiryerdelerin başka bir tepki vermeleri beklenemezdi. Bütün başarısızlıklarını bir hakem hatasına bağlamak ancak onlara yakışırdı. Sanki böyle bir hata ilk kez oluyormuşçasına kıyameti koparttılar. Sanki daha bir kaç hafta önce Ankaragücünü 90+3 de faul ile attığım golle ben yenmişim gibi... Dinime söven müslüman olsa diye bir söz vardır ya, tam da bu durum için söylenmiş gibi... Bu Fenerbahçe düşmanlığı tescilli bir kısım medyanın tavrı da şaşırtıcı değil. Tabii ki saldıracaklar, tersi olursa şaşırtıcı olurdu. Biz Antu.com olarak bu golün nizami olmadığını kabul ediyoruz ve bu tip durumlarda ne uygulanıyorsa bize de uygulanmasını istiyoruz. Yani 90+3 de faul ile gol atılınca ne olduysa, Maradona İngiltere'ye elle gol atınca ne olduysa ondan.

Burada taraftarlarımıza düşen görev sükunatini ve sakinliğini korumaktır. Biz güçlüyüz, Türkiye'nin tek büyüğüyüz. Bu çocuk ağlamalarına karşılık vermek bize yakışmaz. Biz önümüze bakalım, sadece takımımızı destekleyelim. böyle ufak işlerle uğraşmayı da üçübiryerdeler'e bırakalım

Antu.com dan alıntıdır..
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıdaki yazının büyük bir kısmına bi anadol takımı taraftarı olarak katılıyorum. sanki tek fenerde oldu. saldırılarının nedeni belli bjk nin basarisizligi ortada. yonetim kendini sıyırmayı dusunuyo. trabzon bitmis adam napsın iste saldırcak yer arıyo. gs ise tromsa denen mahalle takımına elenince bi sekilde olayı sogutup unutturmak icin saldırıyo fenere. sanki ilk defa haksız bi galibiyet aldı fb. her sene en az 3-4 tane boyle mac mutlaka oluyo. aynı sey gs ve bjk icinde gecerli. asıl hakkı yenenler anadolu kulupleri. macta konyanın hakkı yeniyo kimse ona bisey demiyo. gs bjk trabzon hakkımız yendi diye kıcını yırtıyo. yazık yazık...
Sosyal ağlarda paylaş

Silahın sahaya girebilmesi heralde kabul edilceği gibi aramayı iyi yapamayan emniyetin suçu . Stad içinde kimseye bir zarar gelmeden bu durum çözülmüsse fenerbahçenin suçu ne ? Aziz Yıldırım biletsiz almış diyorsanız , o seyircilerin bileti olsaydı ne farketcekti emniyet güçleri onları adam gibi aramadıktan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

butun topıcı okudum usenmeden.Halen febelılerın objektıf dusunecegıne ınanlarınız varmı aranızda?Kaldıkı objektıf konussunlar.
Sankı febenın kayırıldıgını bılmıyormuyuz?Nolmus yanı anelka voleybolcu olmaya ozendıyse?Sankı nobre hentbol oynadıgında bırsey mi olmustu?
''Sampıyonluklar sahada kazanılmıyor''
Yukarıdakı zeka kokan parıl parıl parlayan cumle banamı aıt sankı?
Lıg gıderek frp ye donuyor.
Bu topıcde aykut kocaman dıye yırtınan arkadaslara soruyorum febelı bır kısıyı bıle zıvanadan cıkardınız hala febelıyım dıye ovunebılıyormusunuz?[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız.
Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray ve trabzon nasıl saçma sapan pankartlarla maça çıktıysa artık fenerbahçemizin de "Artık ağlamayın oyununuza bakın" gibi bir pankartla çıkması şart oldu..[signature][hline]Touch of death is never gentle...

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...