yeahh1986 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Oruç tutunca anladım, tiryaki olmuşum. Bu mereti bir kaç saat içmesem deliriyorum. Ve şu an karar verdim. Daha 19 yaşındayım yaklaşık 3 senedir günde 1-1,5 paket içiyordum. Bu sene 2 ye çıktığım oluyordu. Dişlerde leke bile çıktı. İnşallah ramazan hayırlı olurda bırakırım. Peki bu başlığı neden açtım ? -biliyorum bunun gibi çok başlık açıldı, sadece sigaraya yeni başlamış yada başlayacak olan genç arkadaşlara seslenmek istedim. Sigaraya hiç başlamayın çünkü bırakmak gerçekten sinirsel acı veriyor. Sağlığınıza ve maddi durumunuza da zarar. İlerde bırakırım diye de sakın kendinizi kandırmayın, ben kandırmıştım çünkü. Bir kişi bile bu yazıyı okuyup kendini kurtarmışsa kardır diye düşünüyorum. Saygılar,
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Uff sigara işi sakat iş, umarım yakında bırakırsın. :( Ps: keşke kişisele açsaydın...[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bende 2 sene önce başlamıştım trip merdiveninde salem ile (: Sonra 1.5 sene içmedim yine başladım 3 ay önce. İlk önce milletten otlanırsın. Sonra bazen yanlız kaldığında otlanacak adam olmadığı için paket alırsın ve o andan sonra ip kopar. Bende paket almaya başladım son 2 haftadır. Diyorum aman kötü yolda ilerliyorum. Alerjide var üstelik :-) 3-4 günde bitiyor bi paket ama sonuçta şimdi bitirmezsem günde 1 pakete çıkar. Son sözümde şu: arkadaşlarınız içiyorsa hayır demeyi öğrenin pls.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Zep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 strese birebir.özelliklerde öss ve hatun stresine uyusden bırakmayı duşunmuyorum.düşünenlere allah kolaylık versin diyim[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 sigaryı bırakın ya. bile bile kendinizi dövermisiniz. aynı şey bence[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 kişisel sanki allah kolaylık versin[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 günde bi paketten günde 2 dala düşürdüm ramazan sebebiyle, mutluyum gururluyum. İnşallah artmaz[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bende kesinlikle 2 ay içinde bırakıcam.. mecbur..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
TheMask Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 neden bırakıyosunuzki içmekten mutlu değilseniz zaten içmeyin içiyosanız seviyosunuz haz alıyosunuz demektir. ay sağlığıma dokunacak diye haz aldığın bişeyi bırakıyosanız bence yazık :) bırakmanın en mantıklı nedeni para dır bence :)[signature][hline]Guild Wars = Mask Rayne (Bandits GuildMaster) Lineage = Cebrail Ultima Online = Hurricane (DV)
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 sağlıkla alakalı değil.. neyse..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 [spo2=Sigara böyle yapar][/spo] [spo3=Böylede yapar][/spo] [spo6=Bunu mutlaka yapar][/spo] [spo7=Kassa bunu bile yapar][/spo] [spo5=Bu hale getirir][/spo] [spo1=Demekki ne yapacakmışız?][/spo][signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/Deep Space Son zamanlarda agresifim, ilişmeyin bana!
Wacky Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 http://www.sigara.gen.tr[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Daggerspine-Alliance / Exca-Hib
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 içmiyorum.içmeyide düşünmüyorum mutluyum :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 irade meselesi. ben bu meleti birakicam! de ve birak. bunu yapabilmek lazim. kendimden ornek vereyim. ultima mesela. sigara gibi. birakicam dedim biraktim :)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 çok küçük yaşta başlamıştım(7-8) en fazla 3 ay sürdü nefret ettim bir dahada almadım ağzıma.O denemem de sigaranın ne olduğunu anlamak içindi. 3 aylık dumanla yiyiştim o kadar.Zaten burakın bencede kendi zararınız,çünkü stres geçirdiği yok sadece laf onlar ve stres'i yükseltir.Maddi/Fiziksel/Ruhsal - bu üç dengeyi bozan bir etmendir.Ve sigaranın içinde yaklaşık 200 madde ölümcül(164 civarlarında bi rakamdı ortaladım) ve 7000-8000 madde zararlıdır bunlar kansere vs. yol açar.Kendi ölümünüzü seçersiniz. Dumansız bir pati ortamı = Sağlıklı Patiler
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Sigara içmeyi erkeklik ya da artistik içenlere acıyorum.Millet içiyor içermeye de çalışıyor aptal insanlar. Kötü bir şey hayatımda daha bir kez ağzıma sürmedim düşünmüyorum da asla.Daha 16 yaşındayım önümde uzun bir hayat var.Haybeye canımdan olacak değilim. Ayrıca her şeyi bırakın.Sigaraya verilen parayı bir kenarda toplasan 2-3 ayda rahat süper bir pc toplarsın.Deneyin :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Benimde bırakmam lazım en kısa zamanda. 2 senedir niyetim var ama bir türlü tam deneyemedim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bırakıyorum dıyecen ve bırakacan bu kadar basıt.Zaten bence sıgara bagımlılıktan zıyade alıskanlık.Baska seylerle uras spor yap falan.Illede agızım bos olmasın dıyosan sakız cıgne. Sigara yuzunden saglıkları bozulan ınsanları gozlemle onlarla konus bırakırsın kesın...[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 18 yaşımdayım denemeyi bırakın ağzıma bile koymadım daha allah bozmasın..tabi bunda babamın kalp ameliyatı olması da büyük bi etken düşünün 50 li yaşlardasınız bi aileniz ve sorumluluklarınız var ve girmesseniz kalp krizi geçirip öleceğiniz girmeninde byük riski olan bi ameliyata giriyosunuz..hemen bırakın..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
horten Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 8 sene günde 1 paket içtim. şubatta bıraktım o gün bugündür 1 tane içtim onuda yarısında attım. yok yavaş bırakiim, azaltarak daha kolay olur, sigara bandı vs.vs. hiç birini yapmadım. bigün kalktım ağzım çamur (bilirsiniz işte) dedim bu kadar. paketi çöpe attım. bitti o an benim için. hala bazen zorlanıyorum yemeklerden sonra, alkol alırken. öyle bi meretki azcık kontrolünü kaçırsan yeniden başlayabilirsin. çok arkadaşım var bıraktıktan seneler sonra yeniden başlayan. şeytan gibi namussuz. ama şimdi nefes alıyorum resmen. daha huzurluyum üstüm leş gibi kokmuyo ve bırakınca anlıyosunuz ki okadar gereksiz, anlamsız bişeyki. içmeyelim içirmeyelim yazık vallahi yazık.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
berqe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 cidden irade isi birakmak yada baslamak ben sigarayi ictigim zamanlarda olmustur ama sadece keyif için mesela içki içerken yaninda arada sirada içerim yada bazen arkadasimla keyif olsun diye su ana kadar arkadaslarim beni çok uyardi bak boyle gitmez baslarsin diye ama hiç oyle birsey olmadi yani en fazla 1 hafta içtim ve sonrada biraktim hiç de aramiyorum hatta biraktiktan sonra igreniyorum ama 2 ay geçiyo yine canim istiyo bi kaç tane içiyor yine birakiyorum umarim sizde birakirsiniz çunku ben 1 hafta içtigimde bile uyumaya çalisirken bile zor nefes aliyordum.[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love
KuolemanN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 sigara güzel bişey.. sigaraya degisebilecegim seyler..: -manita -manita -manita -manita -manita -manita.. saygılar..
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 helvanı yeriz o zaman[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: KuolemanN, 07 Ekim 2005 23:58 tarihinde demiş ki: sigara güzel bişey.. sigaraya degisebilecegim seyler..: -manita -manita -manita -manita -manita -manita.. saygılar.. hayret bişey ya..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 23 yaşındayım,geceleri öksürdüğümün ve biraz koşup,yüzüp veya çeşitli aksiyonlarda aksaklıklara yol açtığını görünce; iki hafta önce bir gün kahvaltıdan sonra sigara içmedim,halada içmiyorum.(3gün önce bitane içtim ama artık aramızda bişi yok sadece arkadaşız)
Öne çıkan mesajlar