Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] Nwn Dragonlance Portraitleri


Invulon

Öne çıkan mesajlar

vay be neler yapmışın dur bir indireyim, oyunun karakter portreleri o kadar birbirine benziyor ki (hemen hepsi rogue ya da evil tipli) bir paladin yapamadım yahu ağız tadıyla :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin e benzıyen bır tıp yok o cok kotuydu ıste ben BG 2 den convert ettım bır paladın resmı hanı zırhlı man1 dıye gecen resım BG 2 dekı bıde Arıbeth cektım netten ama tamamen vucudu fılan her seyıyle tek kotu yanı gıyılen zırhlar gozukmuyodu :)[hline]Just as somethings can be right and useless
Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi erkek paladine uyan tek resim var, sarışın greatsword'lu bir tip. ben greatsword kullanmayacağım diye uyduramadım, yakıştıramadım. kadın yapayım dedim, ağır zırhlı üç resim var: biri halfling, (farketmedim bir kere bununla bitirdim oyunu sonra pişman oldum bütün zevkim battı halfling olduğunu farkedince) diğeri evil evil gülmüş mercenary tipli, (zaten evil mercenary çıkıyorlar oyunda) biri de horgören evil bir bakış atmış ve gümüş tabak takımı gibi bir armor giymiş..

monk yapayım dedim bir monk yaptım, chapter 1'i bitirecekken bir baktım elinde morningstar varmış. sildim..

en son yaptığım monk chapter 2'nin sonundaydı ki o da halfling'miş, sinirden şekilden şekile girdim ve wholeness of body bug'ı da tak etti bıraktım orada..

çizimlere kötü denemez de çok az ve tekdüze, içine beyin yiyen canavarın girdiği gözü zombi gibi ters dönüp boğazı kesilip dikilmiş head gaoler'ın resmini bile koymuşlar yahu..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...