Invulon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Oturdum elimdeki dragonlance resimlerinden nwn portraitleri cikardim pack olarak upload ediyorum icinde Lord Soth Raistlin Kitiara Fistandantilus Goldenmoon Sturm Tasselhof bulunuyor downlad etmek icin buraya tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 vay be neler yapmışın dur bir indireyim, oyunun karakter portreleri o kadar birbirine benziyor ki (hemen hepsi rogue ya da evil tipli) bir paladin yapamadım yahu ağız tadıyla :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 hazır başlamışken bir de motor yazsan süper olur hadi hep birlikte nwn yi adam edicez ! :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paladin e benzıyen bır tıp yok o cok kotuydu ıste ben BG 2 den convert ettım bır paladın resmı hanı zırhlı man1 dıye gecen resım BG 2 dekı bıde Arıbeth cektım netten ama tamamen vucudu fılan her seyıyle tek kotu yanı gıyılen zırhlar gozukmuyodu :)[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 şimdi erkek paladine uyan tek resim var, sarışın greatsword'lu bir tip. ben greatsword kullanmayacağım diye uyduramadım, yakıştıramadım. kadın yapayım dedim, ağır zırhlı üç resim var: biri halfling, (farketmedim bir kere bununla bitirdim oyunu sonra pişman oldum bütün zevkim battı halfling olduğunu farkedince) diğeri evil evil gülmüş mercenary tipli, (zaten evil mercenary çıkıyorlar oyunda) biri de horgören evil bir bakış atmış ve gümüş tabak takımı gibi bir armor giymiş.. monk yapayım dedim bir monk yaptım, chapter 1'i bitirecekken bir baktım elinde morningstar varmış. sildim.. en son yaptığım monk chapter 2'nin sonundaydı ki o da halfling'miş, sinirden şekilden şekile girdim ve wholeness of body bug'ı da tak etti bıraktım orada.. çizimlere kötü denemez de çok az ve tekdüze, içine beyin yiyen canavarın girdiği gözü zombi gibi ters dönüp boğazı kesilip dikilmiş head gaoler'ın resmini bile koymuşlar yahu..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ehem upload ederken hata vermis duzentiyim linki yeniden vericem linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 böhü daha linki düzeltemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 daha düzelmedi mi?[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 düzeldi saklıyo vermiycek :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 selam custom portrait indirmineniz için ilk olarak bu siteyi, tatmin etmezsede bu siteyi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Ahaha. Edward Norton ve Arnold'a bayıldım.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 onlar hepo ünlü bea,zevksiz olur keanu reeves'in portraiti ile paladin oynamak,ama grubumdaki kadınların 1-2sinin resmini deişim,hmm kyle'ın remini jaherianınkisi ile deiştirim[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar