neykfeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 6 yıllık arkadasımla aynı üniversiteyi kazandık sonra ben saf saf aynı yurtta da kalırız dedim. Ondan sonra bu da bana sen sevgiilimle aramı bozuyom diye beni istemedi. Halbuki aralarını bozdugum filan yok sınıftaki herkes ne ölcüde takılıyosa ben de o kadar şimdi ben bunun üzerine buna bi tepki verdim ama siz napardınız onu merak ettim. Yani adam sövme derecesinde reddetti beni...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 stirit len deseydin[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aşk başka arkadaşlık başka arkadaş ikisini aynı anda kaldıramıyormuş[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Razien tarafından 02 Eylül 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neykfeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Zaten ben de ole dedim sildim ulan dedim cunku ben kendi kendime demistim kız ıcin arkını satan adam deeeğilsir dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Öncelikle sevgilisi için arkadaşını tersliyorsa -ki ortada fol yok yumurta yokken- o asla ii bir arkadaş olmamıstır bence.Ama yinede öğrenmiş oldun 6 yıldır takıldığın kişinin nasıl olduğunu.İyi olmuş.2 gün sonra sevigilisinden ayrılırsa anlar senin değerini ne diim...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 salla sen feyksin takma kafana..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: salla sen feyksin takma kafana.. ehe güsel[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu kızlar her poqu bozuyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Mandoo, 02 Eylül 2005 00:43 tarihinde demiş ki: salla sen feyksin takma kafana.. :) :)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 feykmeyk ama insan sonuçta! nese arkadaşına yolun açık olsun de mesafe koy! kız arkadaşı terkederse görürüm ben onu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kız arkadaşı terk ederse çok pis açılır o adam heheh[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 şu anda buna yakın bi durum içindeyim sonuç tam ortada olmasada hal tavırdan anlaşılıyor yani ben bıraktım ne hali varsa görsün biz kardeş dediğimiz kişiye harbiden kardeş gibi gördüğümüzden demişizdir değerini anlayana ama =) bi hatun için(ki ne olcağı zaten belli deil) bana bilmem ne cekiyosa güsel keyficağızları bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 karı kız delikanlıyı yoldan cıkarıo be abi :) hani cogu kişi hatunu seçer.genelleme yapmıorum ama cogu kişi :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 evet çoğu kişi hatunu seçer =) peki ya hatun dediğimiz şahsın önceliği farklıysa sonrasında ne durumda kalcak=) başka karşı cins mi yok fln yani =) bi yanda min3-4 yıl dostluk arkadaşlık varken diğerinde daha kısa bi süre neyse boş iş bunlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neykfeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 o adama dedim ki benim senin gibi tanıdığım yok dedim kız "istediği için" arkadaşını satan bence insan değil dedim. Adam hiç tepki bile vermedi kılıbık kere kılıbık olmuş herif. böyle insanlardan ve kızlardan nefret ediyom. Alllah bizi böylelerinden korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Üzme kendini olan olmuş zaten(nası moral veriyosam)Demek kız arkadaşı uğruna seni bu şekilde tersledi.Beklenmedik bir şekilde hemde.Neyse tepki vermen kadar doğal birşey yok[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya bırak takma kafana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 o kaybedejek[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Salla o arkadaşını gitsin.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 SENIN GİBİ ARKDASDTIN BEN A.Q Derdim ve kız arkadaşı hakkında dedikodu çıkarırdım . Acımam .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 düşündüm bunu nie saklıyım ki diye Neykfeyk benim o şerefsizlerin iki yüzlü kahpelerin sonradan öğrendiğim kadarıyla da karı lafı dinleyenlerin ..........................................................................................[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... [Bu mesaj fede tarafından 06 Eylül 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kız acaba neler dedide araları bozuluyor? kızı sıkıştır![signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kızla konuşuyo bunlar telefonda saatlerce biz de her türk gibi dalgamızı geçiyoz. Kız onunla konuşma bidaha demiş benim için.. hadi kız bok , bu herif bok kere bok . arkadaşlar araya girmeye çalışıyo . diyo o kadar yıllık ark sınız yapmayın etmeyin kim affeder bole bişieyi.. bi kere herifin kişiliği bozuk . ben bunları sölerken arkasından konuşuyo demeyin aynılarını yüzüne de söledim..[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ona ne desen boş,biliyorsun fede...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer [Bu mesaj Kartan tarafından 06 Eylül 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya benim kız arkım yok ondan anlamam ama nedense arklar kız arklarının yanında yada telle konuşurken takılınca abatı kızıyolarki bazılarının kızdığını bile görmemiştim hayret. Olay karizmayı sarsmamak ve de kaybetme korkusu. Nasılsa biz kankayız kızar ama o 'MANİTA' heran gidebilir.BENCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar