Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kazıklandım

neykfeyk

Öne çıkan mesajlar

6 yıllık arkadasımla aynı üniversiteyi kazandık sonra ben saf saf aynı yurtta da kalırız dedim. Ondan sonra bu da bana sen sevgiilimle aramı bozuyom diye beni istemedi. Halbuki aralarını bozdugum filan yok sınıftaki herkes ne ölcüde takılıyosa ben de o kadar şimdi ben bunun üzerine buna bi tepki verdim ama siz napardınız onu merak ettim. Yani adam sövme derecesinde reddetti beni......
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle sevgilisi için arkadaşını tersliyorsa -ki ortada fol yok yumurta yokken- o asla ii bir arkadaş olmamıstır bence.Ama yinede öğrenmiş oldun 6 yıldır takıldığın kişinin nasıl olduğunu.İyi olmuş.2 gün sonra sevigilisinden ayrılırsa anlar senin değerini ne diim...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda buna yakın bi durum içindeyim sonuç tam ortada olmasada hal tavırdan anlaşılıyor yani

ben bıraktım ne hali varsa görsün biz kardeş dediğimiz kişiye harbiden kardeş gibi gördüğümüzden demişizdir değerini anlayana ama =) bi hatun için(ki ne olcağı zaten belli deil) bana bilmem ne cekiyosa güsel keyficağızları bilir
Sosyal ağlarda paylaş

o adama dedim ki benim senin gibi tanıdığım yok dedim kız "istediği için" arkadaşını satan bence insan değil dedim. Adam hiç tepki bile vermedi kılıbık kere kılıbık olmuş herif. böyle insanlardan ve kızlardan nefret ediyom. Alllah bizi böylelerinden korusun
Sosyal ağlarda paylaş

Üzme kendini olan olmuş zaten(nası moral veriyosam)Demek kız arkadaşı uğruna seni bu şekilde tersledi.Beklenmedik bir şekilde hemde.Neyse tepki vermen kadar doğal birşey yok[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

düşündüm bunu nie saklıyım ki diye Neykfeyk benim o şerefsizlerin iki yüzlü kahpelerin sonradan öğrendiğim kadarıyla da karı lafı dinleyenlerin ..........................................................................................[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...

[Bu mesaj fede tarafından 06 Eylül 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kızla konuşuyo bunlar telefonda saatlerce biz de her türk gibi dalgamızı geçiyoz. Kız onunla konuşma bidaha demiş benim için..

hadi kız bok , bu herif bok kere bok .

arkadaşlar araya girmeye çalışıyo . diyo o kadar yıllık ark sınız yapmayın etmeyin kim affeder bole bişieyi..

bi kere herifin kişiliği bozuk . ben bunları sölerken arkasından konuşuyo demeyin aynılarını yüzüne de söledim..[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
Sosyal ağlarda paylaş

Ona ne desen boş,biliyorsun fede...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer

[Bu mesaj Kartan tarafından 06 Eylül 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim kız arkım yok ondan anlamam ama nedense arklar kız arklarının yanında yada telle konuşurken takılınca abatı kızıyolarki bazılarının kızdığını bile görmemiştim hayret.
Olay karizmayı sarsmamak ve de kaybetme korkusu.
Nasılsa biz kankayız kızar ama o 'MANİTA' heran gidebilir.BENCE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...