Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Diyelim ki accountmu 2 kişi kullanıyoruz :) Ben karakter seçme ekranına girdiğimde online olan diğer kişi disconnect olur mu yoksa karakteri seçip connect dediğimde mi disconnect olur? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolpaci Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 sen bilgilerini girip connect dediinde o anda senin acc'da online olan kişi nerede olrusa olsun disconnected from server msg'ı alır : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 kolpacı kolpalama :P sen girersin şifreni bi güzel oyunada girersin sora senin acc ile biri şifreni girer oda oyuna girer 10sn flana oynarsınız sora ikinizde disconnected from server sır verme olursunuz...[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 2 kisi girebilior ama arkadaşında dediği gib 10 sn :D sürüyor ondan sonra DC[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Pekiiii diyelim ki girmedim, oyuna sadece char seçme ekranına gelip çıktım. Gene disconnect olurmu diğer kişi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 olmaz, oyuna girmen lazım. 2 kişi de düşer girersen[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Kesin düşmez değil mi? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hayir alakasi yok sen username password girdigin an diger taraf duser oteki turlu sen baska serverda o baska serverda oynar sorun olmazdı accountlar sonucta sadece login serverında sorgulanıyo[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ???? Yani user pass girip connect dediğim an karşı taraf düşer mi oldu son cevap :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 evet absocum hatta sole b,i killik war mesela adam BL de oynuyo 500 kisi sira war sende BL de oynuyosun sen tikladin girdin siraya adam amaan dedi sıkıldım dedi 30 dakka cay molası verdi geldi sen hala sıradasın tıkladı girdi oda sıranın sonundan baslıyo yane username pass vermek queue olan serverlarda olumcul bi hata[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: BonePART, 04 Ekim 2005 11:48 tarihinde demiş ki: hayir alakasi yok sen username password girdigin an diger taraf duser oteki turlu sen baska serverda o baska serverda oynar sorun olmazdı accountlar sonucta sadece login serverında sorgulanıyo Dogrusu bu. Karakter seçince düşme gibi bi durum yok.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 username pass girildikten sonra 10-15 saniye sonra 1 taraf atılıyo. benim kablonet olduğundan genelde ben baskasını oyundan atmaya calısırken ben atılıyodum.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 alo onun alakasi yok onun nedeni sen login olmaya kasarken karsı taraf disconnect oldugu icin hemen tekrar login olması ve seni dusurmesi yane ben login oldum dustum diye bisi yok[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 doğru anladıysam zaten karekter ekranında olan kişi oyuna girmiş demektir , diğer kişide giriş yapmak istiyosa account kullanılıyor diye uyarı mesajı vericektir diye söyleyebilirim.[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 accountun bağlı olup olmadığını realm serverlar değil login server işliyor. bınepart'ında dediği gibi login olduğun anda kontrol başlkıyor en fazla 10sn içinde 2 client'ında bağlantısı kesiliyor. abimle bende aynı accounttan oynuyorduk oradan biliyorum.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Peki char ekranına girip anında cıkarsam gene disconnect olur mu?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bir ihtimal ayni anda 2 bilgisayarda giris yapmak :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 absocum abcim bak logine username ve password yazip connecte bastıgın an oteki adam duser char ekranına girmek demek bunnarın coook ilersindeki bi adım sıra soel cunku user/pass ekranı connect butonu login serverı (iste burda koparıyo karsıdakini)*** lclienttan son baglanılan serverı cekiyor servera baglantı char ekranı char ile servera baglantı[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Tüh :([signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Smokey, 04 Ekim 2005 13:05 tarihinde demiş ki: doğru anladıysam zaten karekter ekranında olan kişi oyuna girmiş demektir... Dogru[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ben beta da acc imi 3 kişi kullanıyodum :D acc name ve password yazdığın an karşı taraf düşüyodu, sen devam ediyodun. beta da böyleydi, değiştiğini sanmıyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 değişti. şimdi 2 tarafta düşüyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Abso sen napcan bunu ya, sorup duruyosun :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 İnce iş :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Hımm Dupe yapma çabasına benziyor . :) olmaz abso olmaz boşuna deneme. yalan olur banlanırsın. (şaka ha atlamayın hemen)[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar