Blackfake Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 tamam dışardan bakan diecek ki classical shaman or pala topic ffs ... fakat abı O NEDIR YA pve ye yonelmıstım son bı kaç aydır guild arıyordum fln fişman baktım ki rank düşmüşüm hade bi girem rank atlayam dedım su hafta kasayım dedım abı paladinle classic kapişiyoruz canım yarıdan aşağıda healleyecem natures swift war acelesi yok dedim purgeledim adamı fln oynaşıyoruz bi baktım adam WAND LA VURDU ınanamadım healledım kendımı bır daha baktım adam tekrar vurdu combat logu açtım Jan's wrath hits u 527 fln yazıyordu nedir bu abi ??? bilen warsa açıklasın nedir bu ya siteyi okudum mage rouge priest paladin shaman talentleri rebuild yapılacakmış ayıp be ayıp nerf paladins bu kadar açık sölüyorum charım artık shaman deil dummy-man olmuş gelen tokatlio giden tokatlio hele o hunterler yok mu o cat bana prowl yapıo çıldıracak gibi oluyorum bi de bg den çıkıyoruz ınsanlar halen ffs imba shamans dio allahım yerlere yuvarlandım o an[signature][hline]Eğer geceler düşündüğüm kadar uzun olsaydı, asla sabah olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 'AMMER TIME! lol süpermiş bu başlık hemen yazayım guild chate de gülsünler bizimkiler benim gibi kahkahalarla[signature][hline]Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Canın %25 in altına düştümü ranged spell atabiliyor paladinler.critlerse bayağı acıtıyor =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 o wand değil dostum "hammer of wrath"[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 allahin sopasi yok onun adi...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 nerf shaman.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paladinleri amma buyuttunuz gözünüzde :P altı üste paladin işte[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 NeRf ShAmAn !!! :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERTHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sam cok cilginsin[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 nerf shaman bu eskidendi arkadaşlar artık yenı başlık NERF PALADİN hiçbir paladin gelipte buraya paladin ler hala zayıf demesin herkez neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor hiçde zayıf bir karakter değil gerçektende zamanla çok güçlendirdiler işin kötü tarafı dahada güçlendirecekler gibime geliyor[signature][hline]WoW Neptulon (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 pala hala teke tek yakaladiginda kesemez diyeorum anca 2 ye 1 keser tahminimce. yane ole oluyor genelde :) ondan tek dolasmiyorum :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 lvl 57 shamanım dün mana doldururken arkamdan 60 palanın geldiğini gördüm anladım saldıracağını adamla baya bi kapıştık tam ölecekken pot içti sonra andorhaldaki undead moblardan biride bana dalınca öldüm tabi :) paladinler o kadarda zor değil ama asıl siz shamana gelme olasılığı olan elemental fury nerfi gelirse ozaman görün nasıl ağlicaz burda elemental fury crit dmg %100 deil %60 yükseltecek eu sitesinde 1.8 de yazıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 NERF SHAMANSS!!! paladin ler bunu hak etmişti zaten o kadar cilekeslikten sora... ALLAH BABA ONLARI KUTSADI!!![signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 çokda iyi olur. shamanlar hep inkar ediyorsunuz ama kabul edin işte, olmamanız gerektiği kadar güçlüsünüz.eğer ben lvl 55 druid olarak daha dün STVde lvl 40 shamanla dövüşürken heal pot içmek zorunda kaldıysam bu işte bi terslik var demektir, kimse kusuruma bakmasın...adamın tek yaptığı=büyü yaparken earthshock-bide bilmediğim büyülerde attı galiba...ki benden 15 LEVEL DÜŞÜK bir shamanın eartshockuna resist etmem gerekmezmi?etmesem bile çok düşük dmglar yemem gerekmezmi?adam tek başına 5-6 saniyede 2.5k hpyi üçte birine indirdi ya...[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kelemvor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Nedense ne zaman bi shaman, paladin başta olmak üzere diğer tüm sınıflara nerf diyince göbeğim çatlayana kadar gülüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Leopar, 30 Eylül 2005 10:31 tarihinde demiş ki: çokda iyi olur. shamanlar hep inkar ediyorsunuz ama kabul edin işte, olmamanız gerektiği kadar güçlüsünüz.eğer ben lvl 55 druid olarak daha dün STVde lvl 40 shamanla dövüşürken heal pot içmek zorunda kaldıysam bu işte bi terslik var demektir, kimse kusuruma bakmasın...adamın tek yaptığı=büyü yaparken earthshock-bide bilmediğim büyülerde attı galiba...ki benden 15 LEVEL DÜŞÜK bir shamanın eartshockuna resist etmem gerekmezmi?etmesem bile çok düşük dmglar yemem gerekmezmi?adam tek başına 5-6 saniyede 2.5k hpyi üçte birine indirdi ya... Büyü cast ettiğin anda, shamanlar rank 1 eart shock yaparak büyünü bozabilirler... (PVP'de 15 lvl fark, PVE'ye göre çok farklılık gösteriyor... Tamam, aynı lvlde savaşan oyuncular arasındaki savaşlara oranla daha çok resist oluyor ama PVE'ye göre bu fark çok yüksek boyutlarda...) Rank 1 olduğu için mana da götürmez... Sende aynı şeyi onların totemlerine rank 1 moonfire kullanarak karışılık vereceksin... Zaten druid olarak shamanlara karşı caster formda fazla dayanamayız... Dier bear form, yeri gelince de cat formla savaşarak, manamızı dengeli kullanarak (bear formun stun özelliği ve NS çok önemli) shamanın manasını bitirmeli, ve öldürmeliyiz... Manan bittiğinde ise resto bir druidsen innervate kullanmalı, ama bu innervate'i kullandığın anda direk bear forma geçmelisin... Çünkü shamanlar purge kullanarak innervate'i bir anda silebilirler... Ki, o zaman işimiz çok zorlaşır... Feral charge'da çok işe yarar, shamanlara karşı... 1.7'den sonra paladinlerle duel yapma fırsatım olmadı hiç... Ama bu hammer of wrath, palalar için iyi bir ranged silah olmuş anladığım kadarıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 15 level düşük adamla başedemiyosan ne diyim mouseu ayağınlamı tutuyosun yada klavyeye burnunla filanmı basıyosun yok eğer bunlar deilse imkansız bişey bu ayrıca bu shamanın güçlülüğü değil senin eksiğindir [Bu mesaj Hammerheart tarafından 30 Eylül 2005 11:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: aquila, 30 Eylül 2005 06:24 tarihinde demiş ki: allahin sopasi yok onun adi... :lol: aynen bu durum karambollerin yeni golcüsü paladin :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Darksun, 30 Eylül 2005 05:10 tarihinde demiş ki: Canın %25 in altına düştümü ranged spell atabiliyor paladinler.critlerse bayağı acıtıyor =P %20 o ve 1sn casting süresi nedeniyle swing timerı da resetliyor, hedef 1.5sn'lik heal yapsa, pot içse, hatta blood craze veya benzeri hot'a maruz kalsa öylece ortada kalıyorsunuz, rakip tüymüş oluyor. işe yaradığı yerler var ama işe yaradığı kadar yaramadığı, hatta daha kötü duruma soktuğu durumlar da yaşadım casting süresi nedeniyle..[signature][hline]Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ve Tanrı Shamnları Nerfleyip Paladinleri Buffladı... Yen, B,r Çağ Başlıyor Artık = Nerf Paladin..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 NERF SHAMANZZZ abi bi shamanlar bi druidler ya. direkt casterlara dalıyorlar valla. girioz 5vs5 olayına direkt tepeme iniyor şamanın biri. ulan komboyu yereştiriyoz adama bakıoz can full mana %80. valla şaman olup da haksız olduğunu düşünen birine inanamıyorum, zuahha oynaması kolay... kaç tane instant büyüsü var... priest gibi heal atıyor... mail giyiyor... e öeh diyeyim ben saa allahtan palalara verdilerde şu özelliği de denge geldi az.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: muzcu, 30 Eylül 2005 13:03 tarihinde demiş ki: priest gibi heal atıyor... gülüyorum ve gülüyorum...[signature][hline]WoW EU - Warsong Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 savaştığınız adamın özelliklerini bilmeden buraya konu açıyorsunuz ve nerf paladin diyorsunuz ya.. öha diyorum. yazık la adamlara. onlar da insan.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Kizilbaron, 30 Eylül 2005 13:12 tarihinde demiş ki: said: muzcu, 30 Eylül 2005 13:03 tarihinde demiş ki: priest gibi heal atıyor... gülüyorum ve gülüyorum... Ben Restoration Shaman olarak Ragnada main healerlık yapıyorum hatta.... Oyunu bu kadar mı bilmiyosunuz , bu kadar mı sıkıyosunuz. Hangi oyunu oynuyosunuz anlamıyorum ki :=) EDİT:typonun gözünü seveyim :=) [Bu mesaj Szasstam tarafından 30 Eylül 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 priest gibi healler warrior gibi tanklar rogue mage gibi damage verioz evet hatta ironforgeda LF RAİD to kill Disaster yazıyolarmış arkadaş dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar