Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Stranger in the Strange Lands (Piyano ve keman için yazdığım bir şarkı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Keman girişi çok uzun olmuş. Başlarda bayabilir. Arada piyano süsleme yapsın. Piyano biraz daha yayılırsa daha tok olabilir beste.

Keman aralarda ince seslere gidebilir. Sonlarda kaçmış ama sadece sesi uzatmışsın orada güzel bir inişli çıkışlı solo atsa hoş olur kanımca.

Onun dışında hoş bir fikir. Ama geliştirirsen daha iyi olur. Bir de midi klavye ve modül alırsan tremolo ayarlarsın daha gerçekçi bir ton elde edebilirsin.

[Bu mesaj Mino tarafından 02 Ekim 2005 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Piano yu gerçekten beyendim. Şurda şu olsun demeyi hiç sevmem ama ben yapmış olsam piano ya kardeş bi çello koyardım diyim sadece :)
Kolay gelsin.
Mesaj tarihi:
basdaki solo keman kısmı cok uzun tuma bana kalırsa.. piyanonun girdiğ yerden itibaren cok guzell olmus..eline saglık..kolaylar gele..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Doğru , giriş çok uzun olmuş.Ama dediğim gibi : bu sadece bir ön çalışma. Düşünceleriniz için teşekkürler;
- Çello eklemem şimdilik mümkün değil , sonat keman ve piyano için.
- Giriş bölümünü daha kısa tutacağım.
- Midi klavyesi ve modül kullanabilirim belki ama gereksiz olur.Finale 2005 ile çalışor ve şu aralar bir kemanist arıyorum. Bittiğinde kaydetmeyi pilanlıyorum. Piyanistim.
- Belki de girişi piyano ile yaparım. Bilmiyorum...

Not:Şarkının adaşı olan romanla hiç bir ilgisi yok.Daha kitabı okumadım bile.
[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30

[Bu mesaj GERGE tarafından 02 Ekim 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
keman girişi bence de çok uzun, ama güzel yönlendirilmiş ve düzenlenmiş, hoşuma gitti açıkçası. piyanonun girdiği yerde ise parça gerçek kimliğini buluyo ve keman da yükselerek olaya imzasını atıyo :) bundan sonrası için söylenebilecek pek kötü birşey yok, baya hoşuma gitti açıkçası. tabii tonlar hakkında hiç yorum yapmamak lazım, reason tarzı daha komplike bir program kullanırsa biraz daha gerçekçi tonlar elde edebilmen mümkün.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Mesaj tarihi:
Mino'ya katılıyorum.

Özellikle keman-piyano eşliğinde piyanonun arayı güzel doldurması hoş olur.

Fikir güzel geliştirilmeli :D[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Reason gerçekten de mididen kayıtta (vtsi gibi şeyler de kullanarak) çok daha iyi bir sonuç doğurabilir. Ama kesinlikle notasyon bölümünde Finale 2005 ile yarışamaz. Zaten beni ilgilendiren de notasyon. Kayıdı her şey bittiğinde canlı olarak yapacağım.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
  • Yeni Oluştur...