Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: morkin, 23 Ağustos 2005 01:21 tarihinde demiş ki: might and magic kaç olursa olsun, mutlaka yine bi yerden zuzaylılar, robotlar çıkar oyunun içine eder. neydi o lazer tabancaları falan, akıllara zarar. might and magic de tek sevdiğim olay sonraki versiyonlarında eklenen bi çeşit kağıt oyunuydu, toyunda tavernalarda falan oynanıyordu. kule yapmaya çalışılıyordu.eğlemceliydi. Eheh hastasıyımdır o kagıt oyununun bazen oyunu bırakır saveden acıp paso kagıt oynardım umarım bundada olur bir yerlerde paso oynarım...[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Siteye simdi göz attımda bu M&M X deil bu tek person oynanan ayrı bir seri peh bosunamı heycanlandım ben simdi...[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Arkadaşım en başta okusaydın anlardın zaten kimse m&m serisinin devamı demedi sadece o dünyada geçen bir rpg oyunu.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sanırım arcomage di o kagıt oyununun adı ... bende oyle cok severdım kendılerını ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... 1 agustos 2005 hüramiral ... Aldığınız her Amerikan malı bir ıraklının ölümüne sebep olan mermi, bomba ve PKK lıya kalaşlikof olarak geri dönmektedir.AMERİKAN MALI KULLANMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bı oyun çok zevkli olcak gibi. linkteki gameplay video'yu(3 videodan tek başına diğer ikisinin altında duran) indirin. zaten 3.1 mb bişey. çok hoş gözüküyo ;). http://www.mightandmagic.com/uk/darkmessiah/teaser/ [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 01 Ekim 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerkek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Kardesler güsel oyunlar güsel oyunlar demişsiniz blade of darkes'i, morrowind'i, gothic 1 ve 2 yi es geçmişsiniz. Blade of Darknes bağzi hataları ve sinir edici yükleme zamanına rağmen bence çok güsel bir oyundu... Teessüf ederim bilakis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Saydığın oyunlardan Morrowind i bir kenara koyarsak diğerleri bence tam olarak rpg olamayan hack/slash tarzı oynlar daha fazla. Hepsini bitirdim bana zevk veren ve tekrar oynatan sadece morrowind dir. Bu ise rpg ağırlıklı olacağına inandığım bir oyun ki olmazsa 15 dk. lik oynama süresi var benim için.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Çıkalı bayağı oldu,15 ytlye görünce dayanamadım kaptım geldim.Savaş dinamikleri ve aksiyonu ve pek tabi çevreyle etkileşim obliviona göre daha iyi gözüküyor,ama yükleme süreleri insanı çileden çıkartır.Bir de oblivionun özgürlüğü yok gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Deli oyundu yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Kartan said: Bir de oblivionun özgürlüğü yok gibi... E elbette oblivionın özgürlüğü olmayacak, öyle birşey vaat etmiyordu ki oyun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Dark Messiah'ın keyini Steam'de aktive edebiliyorsunuz oyun kendi başına çalışsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bone said: E elbette oblivionın özgürlüğü olmayacak, öyle birşey vaat etmiyordu ki oyun zaten.Aynı kafada değil miydiler?Gerçi DMoM&M daha aksiyon kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Buna bir ek paket fln çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 sanıyorum konsollar için dizayn etmişlerdi en son. pc'ye ek paket duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 güzelim oyunu bıraktılarya, çıkarsana bir mod editörü, yapsana Dungeon-master gibin co-op seneryolar bi multiplayer eklenti çıkardılar okadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 oyunun başındaGhoul kristali kaptı kaçıyor, çıktım çatıya, nerden gidicez? Sağa döndüm kız buradan gidilmez geri dön dedi, döndüm ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 oyunu açarken um.dll hatası vermekte ısrar ediyor, steam'den aldım oyunu. çözemedim gitti, kırrek sitelerine bile girdim onlar bile çözüm olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Oyun çok güzel (tu) thief - mage'imle ilerliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 abi güzel de single'ı kısa ve tekme ile oyunu bitirebiliyorsun hemen hemen. çok daha fazla genişletilmeliydi.o zaman süper olurdu. hatta oblivion gibi bi dünyada geçseydi bu şekilde süper olurdu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ben de bitirdim oyunu geçen gün, sırf mage gitmek büyük hataymış. son chaptera kadar can çekiştim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 backstab yapabilen (sirf animasyon icin buda heh) warriorumla tek solukta bitirmistim. kisa oyun, baska senaryolari olmaliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Şuna sağlam bir ek paket çıkarsalar... Yada Mod ları olsa saatlerce tekrar ve tekrar oynasak... Sonra yüklesek tekrar oynasak. (Hatta acaba şimdide tekrar yükleyip oynasam mı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Bu oyun steam'den başka bir oyunla birlikte hediye gelmişti. Dün aklıma esti indirmeye başladım. Demin oynadım çok zevkli geldi. Warrior'ımsı yaptım karakteri ama dövüşler zorluyor. Taktik verebilecek var mı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 warriorımsı yapma direk warrior yap :p büyüyle uğraşma hiç değmiyo, ne sıkıntılar çektim ben bilirim büyücü bitiricem diye hareketlere alıştıktan sonra melee gayet kolay oluyor pek fazla taktik veremicem, bazı yerlerde çok iyi itemler çıkacak kaçırma onları yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bu oyun melee oynanır abi, alacaksın kılıcı dan dun gireceksin, inan büyü müyü kasılmıyor, efektler dışında bir olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar