Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

manga

Famy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 25 Eylül 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
o topiclerin biri disinda hepsi ya kilitli yada yeni ustun uplama sisteminin kurbani... dolayisiyla burdan devam edilebilir tartismaya

uplama olayını unutmuşum :( aramaya inanmanın da eski tadı kalmadı ya..[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
İyi bir grup. Geleceği parlak. Özenti demiyorum çünkü aynı müzik türünü yapmak özentilik değildir. Linkin Park gibi bir çok grup çıkacak. Hatta daha iyileri. Onlara sahip çıkmak, dışlamaktan daha iyidir diyorum. Sadece Linkin Park mı nu-metal yapacak?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
rek-lam-lar :)

ya bir tek müzikleri hoşuma gidiyor o da tarzı sevdiğim için ama sözler çok kolpa geliyor kulağıma sanki biraz kasmışlar gibi ama ne var ki orjinal cdlerini aldım mı aldım[signature][hline]Viva la creativa!!!
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Mesaj tarihi:
said:
nileppezdel, 25 Eylül 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
İyi bir grup. Geleceği parlak. Özenti demiyorum çünkü aynı müzik türünü yapmak özentilik değildir. Linkin Park gibi bir çok grup çıkacak. Hatta daha iyileri. Onlara sahip çıkmak, dışlamaktan daha iyidir diyorum. Sadece Linkin Park mı nu-metal yapacak?

Tabiki sadece linking park nu-metal yapmıyacak, tercihen kimse yapmıyacak unutulacam tarihe gömülecek yaaa...[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
linkin park ve benzeri gruplar gürültü çıkarıyolar ne bi son var şarkılarda nede bir başı[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
Mesaj tarihi:
said:
NoS, 27 Eylül 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
linkin park ve benzeri gruplar gürültü çıkarıyolar ne bi son var şarkılarda nede bir başı

şimdi manga bi yana pek alakam yok,ama linkin parkın bazı şarkıları güzel sözleride müziğide..
Mesaj tarihi:
abi bak benm dediğim ben müzik de bi solo falan beklerim ama yok başından sonuna kadar bi gürültü oluşuyor haa sözlerine laf yok bazı şarkılarında[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Mesaj tarihi:
Güzeldir manga, şarkılarının sözleri de iyidir. Özellikle yalanı pek bir severim. Dt de dinlerim ama gidip de dt dinlediğim için mango kötüdür demem. Çünkü önyargıdır bu. Geniş açıdan bakmak lazım müzik olayına.
Mesaj tarihi:
para için yaptıkları o kadar belli ki. dj çıkıyor ordan cuvi cuvi yapıyor gitarist bare basıp aynı melodiyi 2,5 dakka çalıyor vur kafasına sonra boyle gurubun.
Mesaj tarihi:
said:
yeahh1986, 27 Eylül 2005 22:17 tarihinde demiş ki:
Güzeldir manga, şarkılarının sözleri de iyidir. Özellikle yalanı pek bir severim. Dt de dinlerim ama gidip de dt dinlediğim için mango kötüdür demem. Çünkü önyargıdır bu. Geniş açıdan bakmak lazım müzik olayına.
abi o yüzden kötü demiyorum ki bi şarkıyı dikkatle dinle harbiden 2.5 dk aynı gitar sesi mesela numb daki piyano sesini dikkatle dinleyin gaz bölümde hep aynı melodi[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Mesaj tarihi:
Destek olmazsa gelişemez, gelişemez ise de kalite meydana çıkmaz..böle gruplar desteklenmeli ki yenileri gelsin daha iyilerini görelim..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
bende sevmiyorum ama adamlar kasmış bence sonuçta türkiyede ilklerden biri adamlar. türkiyede müziğin belli bi yere gelmesi için sabretmeliyiz. yavaş yavaş gelişiyor müzik bunlar sadece basamaklar.

bide şu mangatr fan club a çok koptum ya. sanki grup dünyaca ünlü bi grup ve türkiyedeki fanların toplandığı bi site gibi olmuş :)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
Mesaj tarihi:
said:
Slider, 28 Eylül 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
bende sevmiyorum ama adamlar kasmış bence sonuçta türkiyede ilklerden biri adamlar. türkiyede müziğin belli bi yere gelmesi için sabretmeliyiz. yavaş yavaş gelişiyor müzik bunlar sadece basamaklar.

bide şu mangatr fan club a çok koptum ya. sanki grup dünyaca ünlü bi grup ve türkiyedeki fanların toplandığı bi site gibi olmuş :)

evet ya mangatr biraz komik. lol :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
www.manga.com ve
www.manga.com.tr yapamadiklarina gore boyle almislar. en azindan grubun adinin "manga" olmasi cok daha absurt.

bu turlerin turkiyede ilerlemesi icin gruplarin basladiklari cover'lar gibi sarkilar yapmasi gerekiyo once. studyoya gidip for whom the bell tolls calan guruplar 3 4 yil sonra iyice pisip bu gibi albumler yaparlarsa insanlar elestirir tabi. turkiyede muzigin gelismesiymis... zaten gelismis. zaten adam gibi calan guruplar var. yayli tambur kullanarak death metal yapan guruplar var ama adamlar album yapicaz muzigi gelistirelim diye pop kaset yapmiyolar.

destek verecez diye bu turu desteklerseniz, etraf hardcore dolar hiphop dolar ondan sonra. duzgun bi seyler ortaya cikana kadar desteklemezseniz en azindan duzgun sey ortaya cikabilecek imkani elde eder zamanla.[signature][hline]Tulahr
  • Yeni Oluştur...