Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 www.sigames.com sitesinden indirebilirsiniz, biraz yogun oldugu icin indirmeniz zaman alabilir. Indirmeden once oyunun beta oldugunu, DB lerin henuz bitmedigini ve buglarin oldugu (beta demo, adi ustunde :P) gerceklerini kabul ettikten sonra indirin bence maksimum keyif icin :P Gelelim oyuna, Inanilmaz seyler yapmislar, oyuncularin boylarindan tutun, ek istatistiklere kadar hersey var, training degisti, oyunda artik oyuncularinizla konusabiliyorsunuz, onu oynatmadiginiz zaman dinlendirmek icin oynatmadiginizi bile soyuleyebiliyorsunuz (bazen) boylece yillarca aci cektigimiz 2 mac dinlendirirken oyuncu isyan etti sorunundanda kurtulmus oluyoruz. Mac motorunu yine gelistirmisler, ek taktikler eklemisler (oyuncular arasi yer degisimi vs.). Betada o kadar uzun sure oynayamadigimiz icin goremiyoruz, ama kendi sozlesmenizi onceden klup baskani ile gorusup bastan alacaginiz sezonluk transfer butcesini ve maas butcesini belirleyebiliyorsunuz, kabul etmezsenizde baska takimlarla gorusmelere girebiliyorsunuz. Adamlar fm 2005 in ustune bayagi bir calismislar, ve oyun mukemmel olmaya bir adim daha yaklasti kanimca, bir iki sene icinde yapacak yenilik kalmayinca ne olacak acaba :P indirin hemen kacmasin bence ;)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yenilik güzel farklı bağlantı bulmamız gerek :) çok yoğun.[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com [Bu mesaj Smokey tarafından 13 Eylül 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 tam sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum deliricem ya cabuk cıkarsınlar[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yeter artık oynamıyorum hangi takıma gitsem başarılı oluyorum baydı artık oyun :P[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bu bizimde bir kontratımızın olması çok güzel bi yenilik[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: tunch, 13 Eylül 2005 15:54 tarihinde demiş ki: yeter artık oynamıyorum hangi takıma gitsem başarılı oluyorum baydı artık oyun :P Patchleri cektikten sonra da hangi takima gitsen basarili oluyormuydun? Cunku patchler oyunu bayagi zorlastirdi[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bunun orjinali kaç para olur ???[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 çok güzel yenilikler var oyunda. ilk yarı bitiminde soyunma odasında takımı motive etmeniz için seçenekler var. maç bitiminde de sinirinizi veya mutluluğunuzu paylaşıyosunuz. sakatlanmalarda da hoş şeyler var mesela oyuncunuz grip olunca evine gönderiyosunuz böylece takıma bulaşmıyor ya da riski alıp daha çabuk zamanda iyileşmesini sağlıyosunuz. maça iğne ile çıkma bile var yahu. :) bi de maçlar daha heyecanlı ama gene aynı imkansız goller var. ayrıca chelsea 181M $ ile başlıyor. :P[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Dorsia, 13 Eylül 2005 19:17 tarihinde demiş ki: said: tunch, 13 Eylül 2005 15:54 tarihinde demiş ki: yeter artık oynamıyorum hangi takıma gitsem başarılı oluyorum baydı artık oyun :P Patchleri cektikten sonra da hangi takima gitsen basarili oluyormuydun? Cunku patchler oyunu bayagi zorlastirdi fm2005 in ilk patchinden sonra bıraktım oynamayı mmorpg ler falan derken.2006 ile daha zorlaşıcaksa , uykusuz geceler geri dönüyor demektir.[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 müjde oyun 3 cd :-)[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 sanmıyorum 3cd olacağını Fifa Manager la karıştırmış olmayasın?[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 oyun daha gold olmadiki 3 cd oldugunu ogrenelim :)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 gold demolar da çıktı. 21 ekim çıkış tarihi olarak belirlenmiş. quickstart'da türkiye yokmuş sanırım. sigames forumlarında türkiyeyi quickstarta ekliyecek bi neden görememişler. satış sayısı falan filan bakımından[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Fifa'nın herseneki umudu ve herseneki hüsranı. Konami bu defteri kapadı çoktan. En iyi futbol oyunu Wining Eleven'dır. Konami daha iyisin yapana kadar WE dan iyisi yok. He bu Fifa nerde iş yapar diye sorucak olursanız ; ( gerçi oda artık geçti heryer PS cafeleri & WE turnuvaları oldu ) net cafe lerde belki oynanır. 1-2 hafta oynanıp bırakılıcak bir FIFA versionu daha geliyor. Gerçi ben en son Fifayı Wining Eleven 3 den önce oynamıştım 7 sene önce ama yine denicek olanlar vardır tabi aramızda..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Pes5 geliyo bırakın bu işleri[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Yenilikler iyi güzel de, oyun motoru bi garip. Newcastle'ı aldım düzgün taktik yaptım, evertonu dakka 60 olmuş 6-1 yeniyorum. Hiçbi değişiklik yapmadım. Ve son 30 dakikada 6 gol yiyerek sahadan 6-7 yenik ayrıldım. SAÇMA[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 maahsdhasdhsad bombaymış gimli yeniyorsan defansa çeksene adamlarını [signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim [Bu mesaj Daesu tarafından 30 Eylül 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Saldırmıyordum ki zaten :D Kontra atak yapıyordum. İşin SAÇMA tarafı o zaten[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 uninstall ehheh[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 fifa sacma ya gelin pes mes[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Yahu çekmiyor, üni bağlantısından bile 5.33 kb le çekiyor yok mu başka bir yer oyunu indirebileceğimiz. Zaten verdiği serverlarda da %92den aşağı yoğunluk görmedim.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: CusTodeM, 30 Eylül 2005 21:18 tarihinde demiş ki: fifa sacma ya gelin pes mes Fifa 2006 değil bu Fima 2006. Çin taklidi. Acaip yapmış adamlar[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Amma çok sazan çıkmış oyunu fifa sanıp "fifa kaka, gelin pes var" diyen :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar