Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce en iyi irk???

ZydarHellfire

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar, herkezin bildigi gibi irklar çok cesitli ve herbiri birbirinden kesin farkliliklarla ayriliyor. Herkez oyunlar sirasinda seçtigi karakterle bütünlesmeye çalisir. Ama bazen keske atiyorum, cüce degilde elf olsaydim dediginiz olmustur. Bazen irkinizla ööle bütünlesirsinizki keske gerçekten onlardan biri olsaydim diyesiniz gelir. Oyunlar sirasinda, FRP, RPG yada digerleri sirasinda her zaman sizin bir gözde irkiniz olur. Bir oylama yapalim ve en begenilen ve en çok oynanan Irk'i seçelim. Bakalim en popüler irk hangisi....
Bence en iyi irk "Insan" (human). Her türlü class'ta (sinifta) uzmanlasabiliyosunuz. Biraz klasik ama olsun, ben genelde insan olarak kalmayi tercih ederim..
Sizinkiler hangileri???
Bir Cüce mi?
Elf mi?
Insan mi?
yada digerlerimi?[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP...
Sosyal ağlarda paylaş

hmm. d&d olduğunu varsayarak kendine güvenene game masterlara Savage species denen şaheseri öneriyorum.

şu an milletin tatile gitmiş olması ile beraber ara verilmiş (aslında sadece bikaç karakterin prelude u yapılmıştı) campaignimdeki karakterleri yazcam izninizle. neler yapılabileceğine bir örnek teşkil etmesi için.

Anthrophomorphic Celestial Tiger, Barbarian/druid: kaplan başlı ve kürklü bi humanoid kendisi. Beastlands
Anthrophomorphic Elephant Monk: hint fili :) Ayrıca 4 kolu var (ganesha) Prime
gelişimini tamamlamamamış bir Greater Doppelganger Rogue (18. level civarında tamamlanıcak) Prime
Gene gelişimini tamamlayamamış bir Half-Gold Dragon/Half-Solar Paladin (34. level civarında tamamlanıcak) Mount Celestia, Solania
Vampire spawn Fighter (10. levelda tam vampir, 20. levelda da Vampire lord'a dönüşümünü tamamlicak.) Demiplane of Dread, Barovia :)
Ve Bir adet Human wizard: ilerde biyerlerde Lich olmayı planlıyo. daha sonra da demilich. liche dönüşme olayını 8 levela falan bölücem. demiliche de allah kerim :) Prime[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

Rp bakımından cüce rp si çok zevkli gelir bana. Oynatmasını en çok sevdiğim ise kesinlikle güneş elfleridir.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

Valla elflerden fazla hoslanmam açikçasi, drowlarinda onlarin kuzenleri oldugunu varsayarsak,her ikiside bana itici geliyor...[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP...
Sosyal ağlarda paylaş

valla benm oynatmayı sevdiğim ırk bana oyunu oynatacak dm e göre değişir ama en sevdiğim şey cücenin homurdanmasıdır ama oynatırken genelde human monk veya human cleric olduğumdan human daha ağırlıklı ancak dediğim gibi eğer oynatan dm adam keselim xp alalım dm i ise o zaman half orc charisma zaten bi işe yaramıyo o tarz bi oyunda bari str 20 olsun mantığı ile :D (çakal ya aklı sıra daha çok beklersin)ama oynatmaktan en çok zevk aldığım ırk kesinlikle dwarf[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

en iyi ırk yoktur.

oynatmayı en sevdiğiniz diyebilirsin.
ama en iyi ırk diyemessin.

Bu arada oynatmayı en sevdiğim ırk insandır.

Çünkü istersen bir drow olabilirsin, bir elf olabilirsin, bir dwarf hatta bir orc bile olabilirsin. Herşey senin parmaklarında.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mercenary, 17 July 2003 01:46 tarihinde demiş ki:
Drowlar yönetir
Elfler emer

:)[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor

May the force be with you!

Dem hibis think beat us
Dem hibis be wrong

Skini göremedim...

çeviriye hayıır![hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..
Sosyal ağlarda paylaş

Fizban zaten tanrı...
elf de olsa birşey değişmezdi.
İnsanları çok severim o ayrı. İsterse raistlin gibi hırslı ve kibirli oluyor.
isterse fizban gibi sevecen ve komik.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer 3rd olarak bakıyorsan herkes her clas da uzmanlaşır..
humanların favored class ı olmadığı için daha rahat yapar..
half-elf de elf ve human ın en iyi oxelliklerini taşır.. çok severim.. (tabi piç olmayı göze alıyosanız)[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..
KoC
Sosyal ağlarda paylaş

Gnomlara uyuz oluyorum... nedenini bilmiyorum ama uyuz oluyorum nedense bana itici geliyolar, çabuk sinirleniyomusun son günlerde, bira içmekten acayip hoslaniyorum... bidakka ben galiba CÜCE olmaya basladim allla alla hadi hayirlisi bakalim... :-?[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...