Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account'lar Çalınıyor

Yakuzas

Öne çıkan mesajlar

Bugün accountuma giremiyorum mail adresimi falan değiştirmişler olay bugün oldu 2 arkadaşımın daha userları uçtu 5 gündür bekliyorlar cevap bile yok bu nasıl iş anlamıyorum bu kadar kolay account çalınabilirmi sizlerde dikkat edin varsa trojen,virus temizleyin aynı sonu yaşamayın.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de giremiyorum aslında oyundan login olmayı deneyemedim çünki evde değilim. ama worldofwarcraft.com dan account management e girip login olmayı denediğimde hata veriyor.

oyuna giremiyorsanız gm e nasıl bildirdiniz durumu? kime mail atabilirm? püfff :(

aklıma tek bi şey geliyor. wowturk teki login name şifrem ile oyun login name şifrem çok benziyordu. dolayısıyla lamerler kolayca kırdılar şifreyi. umarım böyle değildir çünki bir çok kişi muzdarip olur bu durumda. :(((
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupa da da down cunku , denemeye devam , bir süre sonra girebiliyorsun .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yakuzas, 27 Eylül 2005 17:21 tarihinde demiş ki:
Benim Server EU/Bloodhoof forgot password yaparken de mail adresin yanlış mesajı veriyo ayrıca guildden arkadaşa sordum 3 saat önce online gözükmüşüm ama oyunda değildim tek mantıklı açıklama çaldılar.

aynen bende böyle bir account name yok diyor. email imi giriyorum böyle bir email yok diyor. delirecem!
Sosyal ağlarda paylaş

bana gelen mantıklı soruları cevaplıyorum valla ve birde kafede oynarsam bildigim kafede herkesi tanidigim kafede oynarim yani adekste sahibine kadar tanıyorum bisi olursa tak cozerler ki olduda (Wow da degil) cozduler sagolsunlar bence kafelerde oynamayin neyse konu sapti manyagim ben[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

ya wow cd key elindeyse hiç bi halt olmaz diye biliyorum en fazla karakterini siler adam ama genede alırsın elinden[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar, windows firewall felan çalışıyor bende haftada bir de orjinal norton ile tarama yapıyorum updatelerim yüklü. nadiren de olsa antispyware ile de tarama yaparım hala sorun olabilir. adamın biri gider gizli şifreni çözer felan. işte ben de ondan korkuyorum. o soruyu nasıl deiştircem??

birde lanet olsun illa sanal klavyeyi açtırıp kastırcaklar bizi :([signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
www.soulbounds.com
lvl60 human mage
Sosyal ağlarda paylaş

Benim account da çalınmış. Bunu meslek haline getirmiş bazıları. Ben trojen vs gibi bir önleme inanmıyorum. Bunun altında başka birşey var bence. Bir şekilde bu bilgileri bir yerlerden alıyorlar diye düşünüyorum. Çaldıkları acountu ya birine satıyolar ya da tüm item'ları kendisine satıp oyun içinde ve dışında bunun ticaretini yapıyolar. Bu duruma engel de olamıyolar bu da düşündürücü. Şahsen benim tüm oynama hevesim gitti. Şu anda oynayabilenler de çalınma korkusuyla tedirgin. 5 gün oldu, artık sıkıldım. Belki acconut bir şekilde geri verilse dahi kendim silip bir daha da oynamam, sinirden oyunun cdlerini ve kutusunu da yakarım....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzdarip, 28 Eylül 2005 12:19 tarihinde demiş ki:
oyuna girebiliyorum ama official sayfadan "account management" ekranında login olamıyorum. dünden beri böyle.. böyle bir account yok diyor. ama dediğim gibi oyunu açıp login olabiliyorum. cidden çok ilginç.. ticket attım, form doldurdum bakalım ne diycekler..

Birkere bana da olmuştu ama ozaman sitede sorun vardı. Belki yine aynı sorun olabilir.[signature][hline]Sargas >> lvl49 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...