Yakuzas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Arkadaşlar reputation ile ilgili bazı sorularım var reputation nasıl arttırılır ne yapmam lazım onları sormayacağım benim merak ettiğim mesala Argent Dawn 'a rep arttırırsam bana artısı ne olacak yada darnassusa rep arttırırsam tiger'a binmek dışında bana ne faydası olacak araştırdım ama bulamadım bununla ilgili web sitesi yada bilginiz varsa paylaşırmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 2 tarz reputation var ben önemli olandan bahsedicem. - Küfür etmemen gerekir -Kullanamıcan itemlar zar atmaman gerekir. -Instance lara gereken tarzda girmen gerekir priest sen holy gibi mage sen frost gibi paladinsen - protection gibi -Ally oldugun herkese yardım etmeye calısırsın. -Kanallardan sorular sorulara cevap verirsin. -Auction House da bir item X fiyata satılırken General Chatten X in YARI FIYATINA geelll dememen gerekir. Bu sekilde oynarsan insanlar içinde saygın ( reputation ) olan biri olursun. Oyunsal reputation da diger arkadaşlarım cevaplasın onlarında paticikwow daki reputationları artsın..[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 30 Eylül 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 başkentlerden rep. almak, o başkentlerden daha ucuza bişiler alman demektir. bg'lere rep. kasmak da mesela ab'ye rep kasarsan ab'nin girişinde bir npc var ve item satıyor, orda görürsün require honored, friendly felan yazar işte. ab'de kastığın rep.ler ile o itemleri alırsın ki, ab'de deli bi staff var :) dier bg'lerde de öyle işte orda npc var. ondan bişiler almak için oradan bilmem ne kadar rep kasıp honored felan olman lazım. falan fişmekan, hede hödö... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: -Auction House da bir item X fiyata satılırken General Chatten X in YARI FIYATINA geelll dememen gerekir. Bu sekilde oynarsan insanlar içinde saygın ( reputation ) olan biri olursun Kesinlikle en uyuz ve sinir olduğum olaylardan biri. Birisi atıyorum 1gye satıyor, başka bid görüyorsun 99s, başkası 98s, diğeri 97s 50c böle gidiyor..[signature][hline][i]60 NE Hunter @ Twilight's Hammer 50 NE Rogue @ Twilight's Hammer 50 Dwarf Paladin @ Twilight's Hammer 30 Orc Hunter @ Laughing Skull 14 Tauren Warrior @ Laughing Skull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Giber, 30 Eylül 2005 16:06 tarihinde demiş ki: said: -Auction House da bir item X fiyata satılırken General Chatten X in YARI FIYATINA geelll dememen gerekir. Bu sekilde oynarsan insanlar içinde saygın ( reputation ) olan biri olursun Kesinlikle en uyuz ve sinir olduğum olaylardan biri. Birisi atıyorum 1gye satıyor, başka bid görüyorsun 99s, başkası 98s, diğeri 97s 50c böle gidiyor.. buna kapitalizm deniyor ve butyun dunyadaki ekonomik duzeni kabaca ozetliyor[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bu oyunda -izm yok kardeş. Oyun bu çünkü. MMORPG desin..Bunların alayı yanlış. Anarşizm yapalım bizde bir grup arkadaş General dan sloganlar atarak.Gelen GM e Bu Anarşizm ve günümüz gerçeklendiren seklinde demeç verelim. Yanlış bunlar bu kadar basit.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 www.wowwiki.com/ yapacağın şu hangi factionı merak ediyorsan sonuna onu yazıcan ornek: www.wowwiki.com/Darnassus www.wowwiki.com/Argent_Dawn[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ironforge'un ortasın "Yell" den "SEYİT SESIME GEL" deme :][signature][hline]Udinen- [Disorder] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ilgili tüm bilgileri, rewardları, gizli reputationları öğrenebilirsin. http://www.wowwiki.com/Reputation#How_do_I_gain_Reputation.3F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Eternal, 30 Eylül 2005 16:16 tarihinde demiş ki: Bu oyunda -izm yok kardeş. Oyun bu çünkü. MMORPG desin..Bunların alayı yanlış. Anarşizm yapalım bizde bir grup arkadaş General dan sloganlar atarak.Gelen GM e Bu Anarşizm ve günümüz gerçeklendiren seklinde demeç verelim. Yanlış bunlar bu kadar basit. Eternal burda biraz haksizsin kusura bakma. Oyun demissin, oyunda olsa bir ekonomi sistemi var, isteyen istedigi fiyati verir zarar edercesine, sahsen cok acil paraya ihtiyacim olan bir durumla karsilassam direk fiyat kirarim(su ana kadar yapmadim ama yaparim) AH ye koydugum cogu sey geri donuyo nerdeyse cunku herkes fiyat kiriyor, bu insanlarin rep i dusuyormu? Bence hayir, cunku benim oynadigim serverda bir tarafta 7000+ oyuncu var kim kimin nickini akilda tutacak..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 İsteyen istediği fiyata satar , başka biri bu durumdan rahatsız oluyorsa tepkisi kendi rekabet hırsını gösterir.[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuya dönelim arkadaşlar... Arada bir fikir belirttim burda uzatmayalım başka bir topicte tartışırız onu. =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Oyunda parayı basıp ah deki aynı ceşit bütün itemları alıp (mesela arcane crystal veya healing potion veya flask veya swiftness potion, veya thorium bar veya cart veya curt) piyasada tek el olup sonra hepsini yüksek fiyattan koyup durmadna hakimiyete devame dip deli para yapanlardan nefret ediyorum. OYUNU OYNASANA BE ADAM NEDEN BORSA OYNUYOSUN AH'DE!!![signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar