duende Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: taz, 27 Eylül 2005 22:02 tarihinde demiş ki: said: duende, 27 Eylül 2005 21:51 tarihinde demiş ki: tmm bi sarki yolluyorum o gitsdin yeminlen kapatcam bilgisayari odama gitcem calismaya bilgisayarı kapama, bişeyler fln downloada bırak. git o arada çalış. böyle dene. hatta yapabiliyorsan müzik falan aç o şekilde çalış. ben böyle başlamıştım çalışmaya. hem daha ekime girmedik, ne bu telaş. öss o kadar kasılacak bir sınav değil. ümidini yitirme sakın. ben geçen sene kasım gibi başlamıştım çalışmaya. oss deil ama oys oyle ühühü[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Eğer hayatta birşey istiyorsan yaparsın.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: fede, 27 Eylül 2005 22:04 tarihinde demiş ki: sınav anında nolcağı belli olmuyo.. valla bak Sen elinden geldiğince calışmaya bak bu faktor de var.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: cuytherock, 27 Eylül 2005 21:54 tarihinde demiş ki: kardeş bak sana abi nasihatı :) össyi falan salla gitsin.. artık okumak kar etmiyor bu devirde.. kolay yoldan para kazanma yollarına bak.. ;) "ÖSS'yi kazanmayı bırak, Sayısal'ı kazanmaya bak" diyosun yani :)[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pittjr Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bu saate çalışmaya gitmek de bişey.. ben uyurdum bu saatte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bende bu sene öss ye giricem... Benimde içimden hiç çalışmak gelmiyo... 1 sene öncesine kadar "Warya olm manyak çalışçam çözülmedik test bırakmıycam 1 sene filan full inekliycem" diyen bana, testler şimdi haç etkisi yapıyo:D Ama elimi de yaksa, canımıda sıksa, psikolojime de s..sa, bu testler biticek... Ancak ne kadar tembel olursan ol, ümidini kaybetme.Test çözmek ders çalışmak herşey değil.Yani mantığı kurabilirsen hocanın derste söylediği 1 cümleyi kapsan 5 tane soru çözersin :D Önemli olan morali düzgün tutmak... Stres yapmamak... Umutla ilgili çok güzel bir söz vardı... Onu da yazıyim... "İstersen kazanacağına inan, istersen kaybedeceğine... Nasıl olsa her iki durumda da haklı çıkacaksın"[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Arkadaşlar bu ÖYS nedir ya? Bu sene mi geldi bu dalga? Galiba sırf bilgiye dayalı olacak öyle mi ve zor olacak? Onu geçemezsek giremiyormuyuz üniversitelere?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 4 yıllıklara giremion[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 öss değişti iki bölüm oldu. 2. bölüm ezber üzerine olacak deniyor. Bu sene girecekler kassın bayağı.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 egitim bolumu lutfen...[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ÖYS= Öğrenciye Yerleştirme Sınavı (Anlıyan anladı:D) Saçmalamak bi yana; Eski sistemde full bilgi ağırlıklı ders soruları varmış Bundan önceki sistemde ise hep yorumdu İkisi de kötüydü yani... Öğrenciler lise konularını sallıyodu genelde, dersleri kötü oluodu okuldan kopuyodu filan kötüydü... Şimdiki yeni sistemde; 120 soruluk birinci bölümde ÖSS gibi yorum ağırlıklı karma bir sınav olcak, 60 soruluk ikinci bölümde ise eski ÖYS gibi(tam öys değil) ders ağırlıklı konular olucak. Yani 2/3 ü yorum ağırlıklı, 1/3 ü konu ağırlıklı olucak...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 sonuçta hafiften bir kayış var:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 topicin yeri doğru mu:-? biraza kişisele kaçmıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kişisele değil Eğitime kayıyo hö???[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kaydırmayın konuyu modlar taşır..:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Yalnız şöyle bişey var: Bütün hocaların dediği yeni sisteme geçildiğinin ilk yılı sorular kolay olurmuş. ÖYS okadar kasmayabilir o yüzden[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kasmaz katırtır :)[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yok kişisel çünkü ben sözleri fazla geçio.. bunu söylemek keşke bana düşmeseydi..bi yetkili söyleseydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 sadece 1 sene bazıları icin 2 (ben mesela) kas gitsin sonra rahatsın sadece midtermleri verecen vs.. onlarada boyle calisman gerekmez zaten pc kacmiyor kazaninca yenisinide aldirirsin ohss biter olay[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: taz, 27 Eylül 2005 22:02 tarihinde demiş ki: said: duende, 27 Eylül 2005 21:51 tarihinde demiş ki: tmm bi sarki yolluyorum o gitsdin yeminlen kapatcam bilgisayari odama gitcem calismaya bilgisayarı kapama, bişeyler fln downloada bırak. git o arada çalış. böyle dene. hatta yapabiliyorsan müzik falan aç o şekilde çalış. ben böyle başlamıştım çalışmaya. hem daha ekime girmedik, ne bu telaş. öss o kadar kasılacak bir sınav değil. ümidini yitirme sakın. ben geçen sene kasım gibi başlamıştım çalışmaya. sonuç ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 dershanede çalışmayı dene, ben evde çalışamıyorum ilginç bir şekilde. ilgim çok çabuk dağılıyor bilgisayardı, kitaptı derken. dershanede kalıp çalışacağım sürekli (başlayınca yani :/)[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: pittjr, 27 Eylül 2005 21:57 tarihinde demiş ki: ilk iş plan program yap. odanı toparlayıp kitapları görebileceğin bir yere dizmeyle de başlayabilirsin. kitapların düzenli olması önemli :). sonra eldeki kitaplara bakarak bir çalışma düzeni hazırla kendine. veya bir dergi yayınına üye olmak iyi olabilir güzenli gitmek açısından. elinde bulundur bi tane. en iyi bildiğin dersten başla güven eksikliğini aşmak için. ama plandan şaşmamak çok önemli zaten şaşmaya meyilli gibisin sonra toparlayamazsın bak :). bundan iyi başlangıç olmaz. denendi onaylandı ;). arkadaş yapman gere3kenleri hemen hemen sölşemiş. bir savasta fransız general yenilmişti. ve krala yenilginin sebebini anlatıyordu. emirlerim uygulanmadı. askerler eğitimsizdi,gereksiz yere erzak ve silah harcandı.... sonra mazaretler bitince kral generale dönüp demiş ki: ___general unuttuğunuz bir sey var siz savası kazanacağınıza inanmamıştınız ki... umarım bu herseyi anlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Kazanmiycamla kazanamiycamın arasında fark olmalı bencey.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kazanmıycam evet şimdi dikkatimi çekti bu senin elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 2 sene önce LGS'ye girdim.Ben sene boyunca bir kez ders çalıştığımı hatırlamıyorum.Sadece sınavdan 2 hafta önce rapor aldık biraz bakınım dedim onu da yapamadım bıraktım pc başında UO'ya direk :) 744 puan almıştım.Düşüktü ama İstanbul'un en iyi İletişim Meslek Lisesini (aydın Doğan ) kazanmıştım ve arkadaş çevremdeki en yüksek puanı almıştım :) Ki o arkadaş çevresi her gün test çözen tiplerdi. Ders'i derste dinlersen daha faydalı olur.Sonrada çalışmakla olmuyor bu işler[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar