Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çizimlerim

ucanadam

Öne çıkan mesajlar

nasıl bir yorum istediğini söylememişsin ben açıkça içimden geldiği gibi şöyle diyeyim:

3 ve 5'i ben çok beğendim, 2 için birşey diyemiyorum cunku sevmiyorum o tarz resimleri. 1'de kadının boynunu özellikle öyle yaptın sanırım? uyumsuz olmuş biraz. 4'deki adamın vücudu çok güzel ama suradı biraz bozmuş gibi..

genelde çok iyi tebrikler :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 24 Mayıs 2005 16:40 tarihinde demiş ki:
Harika hepsi çok beğendim. Yalnız 1.sinde kızın sol bacağı biraz kalın olmuş gibi.

Bide birşey sorayım,nasıl bir kalem kullanıyorsun?

faber castell hb - 2b[signature][hline]bu ne biçim bi imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Bnce de genelede iiler ama biras fasla nüü sanrım...:)Ama 4 te biras karikatürlük seziorm diğer resimlr oldukça ciddi ama o onların yanına yakışmamış...2.resim se kışkırtıcı...,
*kışkırır*[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Sosyal ağlarda paylaş

4. kazık gibi durmasında hiç bi sorun yok hatta gayt güzel duruyo, ama o kadar tarama, o kadar koyu gölgeleme, o yüzdeki orantısızlıkları kaldırmaz.

En güzel şey ezberden cizilmiş olmaması, 3. resim dışındaki coğğu yerde sadece modelin yansıtıldığı gayet acık.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...