ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo] [spo4=4][/spo] [spo5=5][/spo][signature][hline]bu ne biçim bi imza dediğinizi duyar gibi oluyorum[Bu mesaj ucanadam tarafından 24 Mayıs 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 nasıl bir yorum istediğini söylememişsin ben açıkça içimden geldiği gibi şöyle diyeyim: 3 ve 5'i ben çok beğendim, 2 için birşey diyemiyorum cunku sevmiyorum o tarz resimleri. 1'de kadının boynunu özellikle öyle yaptın sanırım? uyumsuz olmuş biraz. 4'deki adamın vücudu çok güzel ama suradı biraz bozmuş gibi.. genelde çok iyi tebrikler :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 . [Bu mesaj ucanadam tarafından 24 Mayıs 2005 12:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 tebrikler güzel olmuşlar, gölgelemeler çok hoş.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bunlar nie ciplak bakam :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Anladığım kadarı ile 4'ü kafandan diğerlerini modellerden ya da resimlerden çalışmıssın. 4 dışındakilerin hepsi çok güzel olmuş. kalemi çok yumuşak kullanıyorsun, göze batan hiçbirşey olmuyor..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reinforcement Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 eh işte kimin arkadası :-P cok guzel olmusta 4. resim otekilerinden biras daha kotu[signature][hline]anti-depresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bence surat calis. cok guzel olmuslar onun disinda.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 4 karikaturumsu olmus ama dierleri cok ii ozellikle numaras1n1 unuttum ama yerde yatan fakir adam cok cok ii[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Harika hepsi çok beğendim. Yalnız 1.sinde kızın sol bacağı biraz kalın olmuş gibi. Bide birşey sorayım,nasıl bir kalem kullanıyorsun?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 24 Mayıs 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Sensible, 24 Mayıs 2005 16:40 tarihinde demiş ki: Harika hepsi çok beğendim. Yalnız 1.sinde kızın sol bacağı biraz kalın olmuş gibi. Bide birşey sorayım,nasıl bir kalem kullanıyorsun? faber castell hb - 2b[signature][hline]bu ne biçim bi imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpRsTr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 çizimini çok beeniorum ztn =)) o yüsden no comment... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 cidden çok beğendim çizimlerini ( hatta kıskandim , düz çizgi çizemeyenlerdenimdirde :) ) neyse devamini bekliyoruz ...[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bnce de genelede iiler ama biras fasla nüü sanrım...:)Ama 4 te biras karikatürlük seziorm diğer resimlr oldukça ciddi ama o onların yanına yakışmamış...2.resim se kışkırtıcı..., *kışkırır*[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 işlemen güzel. strencher'a katılıyorum. eline sağlık. birinciyi pek beğendim.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 strencher doğrusunu söylemiş evet böyle modelleri başarıyla çalıştığın sürece, hayalden daha da güzel şeyler çıkaracağına eminim[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Çizgilerin çok güzel... Süper çizmişsin... Ama şu dördüncü hiç estetik değil... Kazık gibi birşey... Yani diğerlerinin arasında...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 güzel güzel[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bana cizimler biraz kasıntıymış gibi geldi. rahat degil yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 4. kazık gibi durmasında hiç bi sorun yok hatta gayt güzel duruyo, ama o kadar tarama, o kadar koyu gölgeleme, o yüzdeki orantısızlıkları kaldırmaz. En güzel şey ezberden cizilmiş olmaması, 3. resim dışındaki coğğu yerde sadece modelin yansıtıldığı gayet acık.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 1 ve 3 güzel olmuş. Diğerleride kötü değil ;)[signature][hline]horacegoesskiing, 28 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki: yüzmilyar kere açıldığı için kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 3 çok hoşuma gitti[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 3. Çalışman mükemmel olmuş, gerçekten hayran oldum çok hoşuma gitti..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >> X+ Project web design << Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 eft bence de hepsi birbirinden güsel en güselleri 3 bence ;)[signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben / sözlükte ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 4 ü cok beğendim ben :) palto falan çok güzel işlemişin diğerleride mükemmel tabi ..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar