Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kardeşlik cok yüce be!

Famy

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaslar suan kardesım yanımda we bırazdan istanbul a gıdecek (ünı ye)
yanımda olduğu her an kawga ettğm kırmaktan hiç çekınmedeğım canım kardeşimden ayrılmak zor gelmeye basladı!!!
sızlerle paylaşmak istedım we son söz
kardeşlerımızın kıymetını bilelim!!!!!!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

İnsan kaybedince , uzaklaşınca anlıyor bazı şeylerin değerini malesef .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Sosyal ağlarda paylaş

başka bir şehirden, istanbula okumaya gelen herkes, bişeye ihtiyacı olduğu zaman bana ulaşabilir. patilerime elimden gelen her konuda seve seve yardımcı olurum.
kendi memleketinden uzakta okumanın, hele hele yalnız okumanın acısını az çok bilirim..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space

ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum.
arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

Keşke benim kardeşimde gitseee ahhh ahhhhhh ben onla yaşamaya mecburmuyum lammm[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...