muzcu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 selam, arkadaşlar biz burda güzel güzel konuşuyoruz ya, yatalım kalkalım böle bir forum olduğuna, blizz serverlarında adamın ruhunu alana kadar tepesine biniyorlar. bizim bi arkadaş (paladin) hergün ubrs'ye gidiyor item için, dün 6 defa gitti, 4 ünde valor chest düştü alacaktı yani giymeyi düşünüyor ama grupta warrior olduğu için almıyordu yani rollemiyordu ama tabi paso dungeona giren biri hergün böle pek de alakası olmayan itemlere roll atanları görür, ki alakası olan iteme bile roll attığınız zaman hem classınız biri size kıl olur, dışlamaya felan çalışır neyse. arkadaş dün en son saat 2 gibi felan ubrsyi bitirdiler, valor chesti alacaktı almıyordu son run'da roll atmış kazanmış almış. neyse anladı tabi millet kızcak felan direkt offline :P neyse biraz ninjalık olmuş ama sorsan gene o itemi alacaktı sadece o amaçla girmedi o nedenle hemen kaçtı :P neyse sonradan kendi de pişman olmuş felan da. bizim serverın forumunda adamlar direkt şu kimse ninjadır diye topic açmışlar, demediklerini bırakmamışlar felan neyse ben savundum. sizi işte şöle karalisteye aldık felan falan tehditler. Ben dedim ne biçim adamsınız çözüm istiyosanız böle böle öble yapmalıyız yani hatamız olsun olmasın size bunu geri ödeyebiliriz felan dedim ama yani sölemek istediğim biz burda kavgasız gürültüsüz ne güzel konuşuluyor ama avrupa forumlarında ne kadar alttan alırsan uzlaşımcı davranırsan tam tersi adamlar resmen ruhunuzu emecek şekilde baskı yapıyor oyunda saygı duyduğum bir çok adam neler neler demiş, bütüne değil detaya yönelmiş. adama hergün vlor chest kafadan 5 defa düşüyordur. zaten dedik neyse parası vercez de dedik, hala laf ediorlar dedim, çözüm bulalım dedim gelin konuşalım yok hala kara liste lafları, yani ninjalanan adam bile konuşmuo dier herkes konuşuyor. zaten dedim size ne oluyor ki, bişi varsa harbiden ninjalık, gm gelir adamı yer dedim. ki zaten geçöen gün oldu 5 lvl düşürdüler adamı. uzun lafın kısası, FW'yi sevmiyordum çok, şimdi iyice tiksindim, o drones bile böle konuşuyosa of of. FW bitik bir serverdır bence. ve en baba forumlardan biri burası geri kalan bütün yabancı forumlarda gezdiğim kadarıyla hep böle kavga dövüş.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Olay hakkında sadece geçmiş olsun diyebilirim ama o serverın kötü olduğuna katılıyorum. Sanırım çoğu isveç olduğu için. Kimseyi kirmak istemem ama wow'da hep isveçlerle ayni partide olmaktan cekinmisimdir, cocuk gibi geliyor davranislari Neyse benim 2. chari FW'de acmistim ancak level 18'e katlanabildim o rezil servera...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ninja lik yapani 5 level mi dusuruoarlar?[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 valla düşürdü gm geçen gün :) evet rezil server off, adamlar direkt afaroz edio yuh dedim :) ayrıca katılıyorum. adamlarla dungeona gidiyoruz en ufak bişi olsun hemen böle ya uff ya felan böle baarmalar felan azar kaymalar. sanki kölesiyiz herifin. işte görüyoruz bu özendiğimiz adamları, avrupalıları (bizim değil yani bunun farkında olanlar değil)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Frostwhisper forumunda gördüm , benimle ilgili olmadigi için mesaj yazmayı ihtiyaç hissetmedim. Burda türk türke olarak düşüncemi belirtmekte sakınca görmüyorum. Warriorun olduğu bir raidte paladinin valor cheste ve shielda rollemesi mantığa aykırı. Bana böyle birşey yapılmış olsaydı bende yazardım. (o aforoz meselesi filan hiç okumadım o tarafları , sadece itemlarla ilgili konusuyorum ) İsveçliler vesaire konusunda ise , benim guildimde birçok yabancı insan var , hepside pırlanta gibi. Bireylerin yaptığı hatalardan halkı suçlamak cahilliktir. Buna o paladinin yaptığı hatayı bütün Türklere maletmek gibi. Odinn , FW [Bu mesaj Dalamar tarafından 21 Eylül 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Gmlere ne ninjalık kişisel bir mevzudur.Oyuncular arasında bir konu.[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sizde gene bisi yok nifferla level 15 charlar dalga gecfiyo adam oggrimarda atıyla duruyo level 15 herif gelip i would show ya da finger but I am afraid you would ninja it too diyip gitti ben yere dustum[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya işte ben de bütün isveççileri böle böle demiom ki ama yani ben zaten kabul ettim gunerin hata yaptığını, o kendi de dedi yani öderiz felan bi şekilde telfai ederiz özür dileriz falan dedi adam dio ki soulbound ninja guildidir falan filan. yani çok saldırganlar ya off[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 *Lvl 60 mage le gezerken karşıdan niffer atıyla butuyla gelir* Ama ben hazırımdır: Önce atım şaha kalkar Sora dismount ve tekrar mount Sora rude gosture Sora point Ve en son bomba : Arkamı dönüp dans etmek Sonuçta niffer beni keser ama ben ondan 4123253 kat daha çok zevk almışımdır :)[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - Lowbie Warlock Magius - Lvl 60 Mage of Silver Dawn (ortak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bende FW deyim Horde tarafinda gayet memnunum hayatimdan. Serverin cogu kuzy avrupali dogrudur ama cogu adam gibi adamlar alliance de sorun var demekki :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 o değil de gm'in biri beni 5 level düşürecek, yıkarım o parisi ücra köşesindeki blizzard binasını..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 mum keşke öle bişi olsa da ben de destek versem burdan gitsek de fransada o metrodaki eylem gibi bişi yapsak blizz binasını grafitilerle donatırız felan, şaaparız bir iki tane foto var blizzle dalga geçen unuttum adresini de böle adamlar bilgisayar parçalrını sokağa dizmiş felan takılıyor :) ama valla 5 lvl düşürdü ark gördü yani o ninja suçlamasını yiyen ark gördü yani 1 gün önce de onun itemini ninjaladırlar, gmye ticket attılar sanırım raiddkiler fi ye dönünce gm miş gelmiş yoksa bir anda mı olmuş adam 5 lvl düşmüş :P ama en kariz gmler uodaydı. allah gm mi geldi ödümüz bokumuza karışırdı tabi sonradan gmlere küfür eder hale bile geldik :) gmlerle dungeona bile gittik, muhabbet ettik :) ama düşünemiyorum if bankanın önüne gelmiş gm off millet başına toplanış uodaki gibi 3274623649324 tane soru soruyor :P[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bende Fw deyım ve cok memnunum,arada cocuklar cıkıyor ama o her oyunda var,birde ally tarafındaki türkler türk nickli hordelere direk gank yapmasalar,sadece bu olaylar yuzunden sımdı pantheonluları gordugum yerde kesıyorum.turksell diye bir pala var,FW alliance tarafında valla kendısıne saygı duyuyorum ally olmasına ragmen,gecen gun mobla ugrasıyordum istese bir fiskede öldürebılırdı selam verıp gitti.[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ben turk nickli allye direk daliyorum valla :) Gecen st girisindeyiz (lvl 50 55 arasi herkes) karsimiza 7 kisilik ally grubu geldi 2 tane lvl 60 lari var neyse daldi bunlar bize 1 baktim karamurat die pala direk ona daldim valla yatirdik sonra hepsini gurur duyduk kendimizle :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 haha ya o nasıl oluyor gm geliyor sen ninjalık yapmışın al bende senin beş levelını düşürürüm lol düşününce komik geliyor 3 ninjalık yapınca 10level dusuruyorlarmıs 5 level kara gecıyosun[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Coks acma ya böle bi uygulama, ciddi cok sacma valor set ninjaladı diye alla alla, gm kankamıymış neymişki anlamadım ben[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Niffer got HORSE^^[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: damdaki_kedi, 22 Eylül 2005 02:30 tarihinde demiş ki: bende Fw deyım ve cok memnunum,arada cocuklar cıkıyor ama o her oyunda var,birde ally tarafındaki türkler türk nickli hordelere direk gank yapmasalar,sadece bu olaylar yuzunden sımdı pantheonluları gordugum yerde kesıyorum.turksell diye bir pala var,FW alliance tarafında valla kendısıne saygı duyuyorum ally olmasına ragmen,gecen gun mobla ugrasıyordum istese bir fiskede öldürebılırdı selam verıp gitti. bizde bakıyoruz türkse kesinlikle dalmıyoruz, pantheonda da pek ganker bulamazsın, kaç kere mirsad'ın hayatını kurtardığımı bilirim (horde kendisi :)) edit:// eklemeyi unutmuşum bu serverdaki rezil taraf hordelar,yani BL'deki ally neyse FW'deki hordelarda o[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper [Bu mesaj nameless13 tarafından 22 Eylül 2005 04:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Niffer de ünlü oldu ya :p (ama ne ün gören herkes sövüyor elemana lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 GM in level düşürme olayı bana çok aptalca geldi. O zaman oyun onu rollemeye müsade etmiycek... Blizz in hatası milleti birbirine düşürüyo. Bu ninjalık falan filan millete bok otma olayında acaip hassaslar daha doğrusu kendileri atınca bişe olmuyo biz yaptığımızda çeneleri durmuyo. Adam ( warrior ) party de pala varken ( ben ) ve need çekmişken Hammer of Grand Crusader e rolledi ya ... Kazandım ama kaybetsemde bişe demezdim, bıdı bıdı yı çok serviyo bazıları. Oyunun eksikliği yegane amacı item olduğundan bu saçma olaylarla karşılaşmaya devam edeceğiz maalesef... En güzeli random party ye girmemek arkadaşlarla takılmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 valla ben tüylü diye biri var biizm server da cok kıl oluorum bana mob keserken arkadan dalıodu lvl 40 lar da iken falan sora gittim buldum bi pala 60 bunu rootladım palada bi stun seri vuruslar bu yerde tükürdüm gittim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 erchivist kesinlikle katılıyorum, ben şahsen dungeona gitmem bg kasarım zaten pke giremiyorum oyuna da anlatıyorlar ve zamanında lvl kasarken benim de başıma geliyordu, yani ninjalık bu kadar basit mi bilmiyordum çünkü benim yanımda kaç defa bu şekilde gereksiz classlar roll attı, ve her gün arkadaşlar sölüyorlar aramızda konuşurken dungeonda işte şu itemi alamdım bilmem ne classı haybeye rolledi felan falan yani sonuçta adamlar yapınca bişi demiyoruz hadi onu geçtim çünkü pek de büyük bişi gelmedi başıma ama valor chest 6 dungeonda 4 ünde düşüyor yani zor bi item değil hem de 1 olay yani ve bu kadar büyük tepki. çok saldırganlar ya oyunda olduklarını unutmuşlar[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Açıkcası arkadaşının rollayıp sonrada kaçması bence en buyuk hata yani rolladı ise orda durup konusmalıydı ama kaçması ninjalığa giriyor ve bence denilen herşeyi hakeder. Daha önceki runlarda ne yaptıgı milleti ilgilendirmez o runda ninjalık yapmış mı yapmış. Bitti.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bitti ne abso? ninjalık = 5 level diye bir kural mı var?[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ya valla kuralı bilmiyorum, 5 lvl düşürdüğünü gördü arkadaş. neyse. absolut haklısın zaten orda da söledim, yani görmüşündür, her lafa boynumuz kıldan ince ama gördün adamlar defalarca ben uzlaşmacı konuşmama rağmen daha da üstüme gitti en sonunda 2-3 tane düzgün adam çıktı da biraz sevindim, bi de asıl kurban olan waterfall anlaşmamız halinde edit yapacağını söledi de sevindim yani yoksa adamlara kalsa yargısız infaz direkt işte bu adam dünyanın en büyük ninjasıdır :) bunun arkadaşları da bunun gibidir hatta söleyelim de kara listeye alınsın bütün guildi. LOL. her neyse ben söledim orda okuduysanız ne kadar üzgün olduğumuzu ve bir daha gerçekleşmeyeceğini, bu kadar sövmenin yeter olduğunu felan. yani ben elimden geldiğince uzlaşmacı oldum, gidip te bi ninjalık yaptı diye hadi bakalım alın gunerin kellesini mi diyim :) hoş onu yapsam bile durmazlar da neyse heheh. zaten gunerle de konuştum yani hiç beklemezdim ondan böle bişi, 5 seneden fazladır tanışıklığımız ve 5 senedir aynı serverlerde oynamışlığımız var. sanırım gördüğü ninjalıklar adamın ahlakını bozdu :) uzun dungeonlardan sonra en son gece 2 de artık kafayı yedi, ıuykusu da geldi :P lootladı kaçtı herhalde, töbe töbe gülerek anlatıyorum ama harbiden yani hoş bişi değil biliyorum, zaten forumu görmeden önce kendisi bana söledi ne kadar üzgün olduğunu yani o söylediği zaman sabah daha forumda böle bir topic olduğunu bilmiodum. neyse böle işte. biz hatalıydık, ama forumdaki muamele karşısında onların da çok da haklı olmadıklarını gördüm yani tamam bi konuda haklı olabilirsin ama haklılığını sürdürmek de önemli, adam gidip bana "ass" derse ben direkt gmye şikayet ederim de neyse olayı yatıştırmak için olay üstüne olay çıkarmadım orda :([signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar