Lonely Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Eski pati - Yeni pati... Yazık patime... :( http://eski.paticik.com http://yeni.paticik.com diye 2 tane subdomain açın tüm sorunlarınız biter.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 eet itiraf ediyorum patiyi kötüleştiren benim..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yahu ben hala bu foruma yazı yazabiliyorum. hala =o= işareti gözüme giriyor. hala alışkın olduğum turuncu rengi var burada. bazı arkadaşların hiç işi gücü yok galiba, kendilerine vazife edinmişler beyaz patü filan diye. "aman tanrım, çöken bir düzeni kurtarmaya hazır hissediyorum kendimi" diye mi uyanıyorlar acaba yataklarından? meşale filan da verelim? "aha da bu pati kültürü" diye kimseye birşey öğretemezsiniz, örnek olacaksınız.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 insanın doğasından gelen dünyayı kurtarma içgüdüsü olacak herhal, değişim süreci vardır her zaman vardır değişmeyen tek şey değişimdir, çöküş filan yok kendinize çeki düzen veri mesaj atmadan 2 kere 3 kere bilemedin kendine güvenemiyorsan 5 kere okuda at bulanacağın katkının ne kadar kutsal olduğuna kendin bile inanamazsın[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Kızıl Patiler de olsun savaş çıksın sonra devrim olsun di mi :lol: Kediler ölmez pati bölünmez.[signature][hline]Grimwolf, 06 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Ulan paticiği patiçüke çevirdiniz...kalabalıklar diktatörlerin sonuncusu ve en tehlikelisi olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ilginç valla, yeni kaydolupta başa geçmek isteyenler... *bi cümleyi kuramadım ^^[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 paso takılınmazkı buraya zaten.Tamam bi furya olur 3-5 hafta full time takılırsın sonra bir durgunluk olur.Ardından 3-5 hafta sonra gene başlarsın.En azından bende boyle Abartmayak[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Revell, 27 Eylül 2005 09:14 tarihinde demiş ki: ilginç valla, yeni kaydolupta başa geçmek isteyenler... *bi cümleyi kuramadım ^^ ahah adamalar darbe yapıp rütbeli patileri kafese kapatırlar sonra site yeniden düzenlenir her yerde beyaz cicekler böcekler yeni beyaz patiler niahahha adamalar ucmus valla[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bu kadar olayı abartmaya gerek yok pm den msjlar falan fıstık arada bir bana da geliyo abuk - sabuk bu tür pm ler... hiç sallamam kaba tabirle.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ben bir defa banlandım.(nebulayı paralı yapmıcaktın sılıncer :) )Yanı eskı sayılırım.(Madalyam yok ama olsun.)burda cok sey ogrendım ve bence paticigin battıgı falan yok.Heralde bırılerının ısıde yokkı beyaz pati olusumunu kurmuslar. :) Forumun sevıyesı dustu ama halen turkıye sevıyesının ustundedır.Futbol bolumunde kıskırtıcı yazılara belkı 1000 kez cevap yazmak zorunda kaldım.Sonunda absolut bıle costu bende onu ımza yaptım :) Okul acılıyor 3 ekımde ondan sonra bende pek sık gıremıcem.Ama genede patinin hep var oldugunu bılmek arada ıcını dokmek ıste bu benı rahatlatıyor.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Narstil, 27 Eylül 2005 10:32 tarihinde demiş ki: ahah adamalar darbe yapıp rütbeli patileri kafese kapatırlar sonra site yeniden düzenlenir her yerde beyaz cicekler böcekler yeni beyaz patiler niahahha adamalar ucmus valla olabilir valla :) iyiki zamanında rütbe almamışız belki ordan yırtabiliriz[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 İhtilal olacaksa da biz yaparız merak etmeyin siz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 lem bölücülük yapmayın.biz siz die ayırmayın patimizi pls[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yaşla ılgısı var mı? bu konuda bir şey yazacağım: ben patiye başladığımda 13 yaşında falandım. tunca ve chemical vardı gene aynı yaşlardaydık. ben o zamanlarda yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum şimdide. aynı şekilde tunca ile chem de son derece kişilikli-seviyeli kişilerdi hala öyleler. bu durumda yaşla pek ilgisi yok olayın.tamamen kişilikle alakalı diye düşünüyorum. bide eski olmasıda pek bi rütbe değil/olmamalı. 2004 den sonra gereksiz çok insan gelmiş olabilir ama hiç mi aklı başında pati gelmedi buraya?, yada bu tarihden önce hiç mi abuk subuk adam gelmedi? ben kimsenin tarihine yada madalyasına bakmıyorum. yaptığı yorumlara göre aklımda kişiliği oturuyor ona göre seviyorum/seviyorum. ama patinin şu anki durumundan memnun muyum? hayır. gözümde hedeflediğim aha şu bozuyor dediğim adam yok aslında. benim memnun olmama nedenim eskiden konu açılırdı çoook güzel tartışmalar olurdu, nerdeyse her topicde gülmekden kopartan bi kaç söz olurdu, çok samimi bir ortam vardı herkes birbirini tanıyordu. Ama şu an tartışmalar kenar mahalle kavgaları gibi, güldürmüyor aksine sinirleri bozuyor ve hergün yeni bi tip görüyorsun tanımadıgın adam sana abzurt abzurt bi ton laf ediyor.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Antimodes52, 26 Eylül 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Ben açıkça söyleyeyim forum bırakmak nedir kavrayamadım hala. Neden insanlar paticik'i bu kadar kişisel algılıyorlar onu da çözemedim. En fazla Paticik'e mesaj atmazsınız, canınız sıkılmıştır, olabilir. Forum ortamını bırakmak garip bir konsept. Yani sonuçta burdan tanıştığınız arkadaşlarınızla da dışarıda görüşeceksiniz bir veda değil ki? Ben de 1 sene gibi bir süre boyunca mesaj atmadım hiç, ama ne bileyim, oturup bırakıyorum ben diye topic açmak gelmedi aklıma. Neyse yani herhalde ben Paticik olayına hala tamamen ısınamamış biriyim ki tek bunu garipseyen anlamayan benim? + 1 bende hiç anlamis degilim mesela bende uzun suredir paticigi takip eden biriyim ama hiç bir zaman düzenli takip edebilmis degilim oyle yada boyle bir sure sIkIlirim sonra yine forumdaki basliklari okumaya devam ederim hep boyle olmustur. :) (bu arada harfler icin kusura bakmayin arkadasin bilgisayarindan yaziyorum duzeltemedim bi turlu)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bırakıyorum demek bıraktım artık yokum beklemeyın benı demektır[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Atılan ö.m yi yansıtmayada bilirdin, ö.m den tartışıp ayarı verebilirdin. Bence boşu boşuna buraya taşıyorsunuz, gelenler olacak, gidenler olacak. Çözüm yok, gelenlere kültürü verecek birileri olmadıkça... Eskileri döndürsünler, sabretsinler, ben sabrediyorum. Ama yine söylemeliyim ki bence taşımanız yanlış. Oradan halledebilirdiniz, toplum desteği gerekeceğini sanmıyorum. Tecrübe olarakta yaş olarakta büyük olduğun userlar karşındakiler...[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Eskiden Su İçerdeik Testiden .. Şimdide Bardaktan.Neden ? Çünkü Testi Eskidir..Neden Testi Çürüdü.Bunu Çürütende Cidden Seviyesiz insanlar oldu.İki Tane ( Kaba Olacak Ama ) "Denyo" adamın Her Acılan ciddi sorulan sorularda bile dalga geçip kendilerine ah dedilermide Höyt ulan diyen adamlar.Bende Soyliyim Eskiden Altta Her Zaman bi Paticik Sayfasy dururdu.Şimdimi ? 5 Dakikadan Sonra Kapıyorum.Sıkıntı veriyor.21 yaşından 22 ye girerkende zevklerin renklerin değişeceğini sanmıyorum.Zatten insanın kişiliğinin yerine oturması Ergenlik sonunda biter.[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Sensible, 26 Eylül 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Paticiğin yaş ortalamasında ani bir düşüş oldu. kutlarım..olay budur işte.herseyi bu cumlle anlatıo[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo *!Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur*[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MeSh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ben anlamadım.. beyaz pati.. demokratik pati.. ne ki bunlar? ne yapacaklar darbe yapıp kediyi mi indircekler? patide ne var? kendi kendinize komplolar yumurtuyorsunuz.. yok abicim böle bi şe devam etsin herkes had[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Horrible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Yazılanları okumadım ama penth'e gelen özel msja koptum ya :) ''Sevgili paticiğim,lütfen böle yapıp paticiğin huzurunu kaçırma!!11!1!birbirbir Saygılar; Ailenizin beyaz paticiği '' LOL nedir bu ya :D[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ace İle Yıkanan Patiler Artık Daha Beyaz Daha Sağlıklı.Herşey Beyaz Pati İçin :lol:[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tBF Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Patiye kredi kartı olamadan kayıt yapılamasın. Böylece bebeler girmekte bi nebze zorlansın.[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 banada attı aynısını beyaz pati nedir tovbe tovbe gruplasmaya mı basladıkta ben mi bilmiyorum bende kibarligim tuttu ozur diledim manyak gibi neyse[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 4.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Birakin Lütfen Su Sacmaligi × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ben anlamadım.. beyaz pati.. demokratik pati.. ne ki bunlar? ne yapacaklar darbe yapıp kediyi mi indircekler? patide ne var? kendi kendinize komplolar yumurtuyorsunuz.. yok abicim böle bi şe devam etsin herkes had[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Yazılanları okumadım ama penth'e gelen özel msja koptum ya :) ''Sevgili paticiğim,lütfen böle yapıp paticiğin huzurunu kaçırma!!11!1!birbirbir Saygılar; Ailenizin beyaz paticiği '' LOL nedir bu ya :D[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ace İle Yıkanan Patiler Artık Daha Beyaz Daha Sağlıklı.Herşey Beyaz Pati İçin :lol:[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Patiye kredi kartı olamadan kayıt yapılamasın. Böylece bebeler girmekte bi nebze zorlansın.[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 banada attı aynısını beyaz pati nedir tovbe tovbe gruplasmaya mı basladıkta ben mi bilmiyorum bende kibarligim tuttu ozur diledim manyak gibi neyse[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar