Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Popeye, 24 Eylül 2005 00:35 tarihinde demiş ki: auralari duyunca samin verecegi tepkiyi merak ediyorum eheh paladine bir sey vermezler umarim nasilsa %90i paladinle oynamayi dogru duzgun beceremediginden yapilan yenilik bir islerine yaramaz bosuna baska classlarin sirasi kaynamasin paladin talent degisikligiyle heh ben bu hunter ve dr0id değişikliklerini görünce paladinlere ne biçim abartı treeler verecekler onu merak ediyorum esas. revision değil ki bu, resmen yepyeni ultimate talentlar ekliyorlar.. paladin çıkartıp druid alırlar artık bu yeni auralarla.. :-p yalnız moonkin form çok saçmasalak olmuş, 10000 armorlu adam moonfire spamleye spamleye alır bütün melee sınıfları.. of of paladine ne biçim bufflar gelecek kim bilir ama o vakte dayanbilecek miyim.. :lol:[signature][hline]Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 %90 pve oynadığım druide düşündüğüm talentler: - Balance Talents - 0 points - Feral Combat Talents - 20 points Ferocity rank 5/5 Feral Aggression rank 0/5 Feral Instinct rank 0/5 Brutal Impact rank 2/2 Thick Hide rank 5/5 Feline Swiftness rank 0/2 Feral Charge rank 1/1 Sharpened Claws rank 3/3 Improved Shred rank 0/2 Predatory Strikes rank 2/3 Blood Frenzy rank 2/2 - Restoration Talents - 31 points Improved Mark of the Wild rank 0/5 Furor rank 5/5 Improved Healing Touch rank 5/5 Nature's Focus rank 5/5 Improved Enrage rank 0/2 Reflection rank 0/3 Insect Swarm rank 1/1 Subtlety rank 0/5 Tranquil Spirit rank 5/5 Improved Rejuvenation rank 3/3 Nature's Swiftness rank 1/1 Gift of Nature rank 5/5 Improved Tranquility rank 0/2 Improved Regrowth rank 0/5 Innervate rank 1/1[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Fazla abartıyorsunuz bence.Çunku bakın Natures swiftnessi açmak için en azından 21 vermek lazım.E onu açınca ne moonkin form ne de leader of the pack mumkun. Aslında bu cok oncelerı yapılmalıydı,cunku bugune kadar ıse yarayan tek buılt resto buıldıydı.Simdi karsimiza resto druıdler,feral ve hatta balance druıdler gelecek. Nerdeyse her classın bir spell interruptı olan wowda natures swiftnessi olmayan druıd olu sayılır bence. Ve bu arada resto talentlerindeki nerfleride gormezden gelmemek lazım. İyi iş çıkarmış bence blizzard[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Atıyorum moonkin forma girmiş bi druid rogue uma attack verdi ben ne pok yiycem? % 360 armor nedir şaka mıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yapılmak istenen druid sadece resto gitme zorunlugunu degistirmek daha farklı alternatifler sunmak heralde ama bu kadar guclu alternatif te olmaz bea :)yazık etmisler druid e bi Kus form u da verseler mis o kadar para harcıyolar windmaster lara : / lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 %75 cıvarı dmg reduction demek oluyo işte o kadar cık, sorna druid forma girip bi regrowth catlasan öldüremezsin Reaper'ım kırılır gidip repair edip gelirim hala ölmez.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yakında lvl ?? Arthas form da gelir bu druid lere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 moonkin form u alan innervate ve ns alamicak, bunlar olmadan pek bi imba liği kalmaz druid in :)[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 5500 mana sı ve 4800 hp si olan bi dru nun innervate ve ns pek ihtiyacı olmaz yani 1vs1 de^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Tam olarak PvE'de ne işe yaradığını anlayamadım bu moonkin'in.. Grupta ne halta yararki? Tank olamaz, healer olamaz, dmg dealer olamaz..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 dire bear formda moonfire spam + heal :) pvpde gayet yeterli bence. ayrıca rogueların 30 talent verip 5/5 yapıp aldıkları talentı, feral treede 15 talent verip 2/2 yaparak alıyorlar.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hp vermiyor moonkin form sadece armor veriyor dolayisiyla casterlara karşi tek avantaji crit chance oluyorki bu formda heal yapilmadigini düşünürsek cokda imba olmuyor :).[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 %75 dmg red diyoruz imbası falan kalmamış artık bu durumun, mortal strike'ım critliyip 500-600 vurucak e başka, bu oyuda bi tek caster'lar yok. Ayrıca bi zahmet basın iki tuşa regrowth rejevu atın takrar moonkin olun, bizim anamız alıyo stance değişmekten.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Valla çok zor şimdi tekrar talent ayarlamak[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakocan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 burning legionda karakter satın almak istiyorum lvl 60 olması tercih ettiğim classlar, alliance tarafında rogue, hunter yada warrior[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Valla bir zorluğu yok aslında , Guild adamıysan restoya gidersin yine 0.5 saniye hızlanmış bir healing touchımız olucak artık rank4 ve iyi bir +healing power ile normal bir priestin flash healına yaklaşabiliyor azda olsa ki buda çok iyi birşey yani . Ha bunun dışında guildler druidleri ayırabilir ne bileyim feral gidenleri tanklaın grubuna koyalar , nature gidenleri magelerin priestlerin grubuna koyarlar %3 critde fena değil yani. Eğer wsg,ab gibi yerler içinse feral ve nature damage dealing için çok iyi yani özellikle nature ile baya hasar verebilicez gibi duruyor . Bakalım sonucu ne olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Cuce, 24 Eylül 2005 17:42 tarihinde demiş ki: %75 dmg red diyoruz imbası falan kalmamış artık bu durumun, mortal strike'ım critliyip 500-600 vurucak e başka, bu oyuda bi tek caster'lar yok. Ayrıca bi zahmet basın iki tuşa regrowth rejevu atın takrar moonkin olun, bizim anamız alıyo stance değişmekten. warrior a zaten moonkin form a falan gerek yokki root la biraz yardirip sonra bear form yeterli oluyor. Hiç bi akli başinda druidin moonkin form için 31 talenti balance a verecegini sanmiyorum ben. Orda % 10 bear için daha cok armor yada 3 sn lik healing touch gibi asil imba talentlar varken böyle farazi bi talent için aglamak sacma.[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Noyanh, 24 Eylül 2005 03:52 tarihinde demiş ki: benim annamadıım seyh hunter ı yapıolar druid i yapıolar warlock ların bug larını bile duseltmiolar ki bastan assa bug daha fear bug ı bilee duruoo .. en cok buff gereken class warlock ama warlock lara hala bi cacık yok garip tabii .. kesin dev lerden biri gıcık warlocklara ... Warlocklara gelen değişikliklerde var bu patch , mesele dotların süresi düşüyor dmg i artıyor, yani daha fazla sürede o dmg i vereceğine daha kısa sürede verecek. Deathcoilmidir nedir 2 dakika cooldown oluyor. 3 saniyede fear mı ne vercekmiş (diminish olmadan). Wow forumlarında var bu değişiklikler bulunca koyarım.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 puh bunu yeni gördüm , ben druid kasmaya basliyorum , warrioru bırakacam, bu gidişle Ragnaros tanklayan druid görürsem hiç şaşırmayacam.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ben yine acımam keserim druid..eheh :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 arkadaslar iyi diyonuzda bu adamlar balanceye gidince dps olayı artıcakmı benim bildiğim kadarı ile eskiden druidler dps si düsük bi class dı bi druidin crit caktığı zaman bile 500 ü gectini görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 porsuk : endgame instancelar için resto/balance gidiyo druidler ondan da dps bekleyemezsin tabi. feral giden druidin 2200 ravage critlediği ss'i gördüm. benim bile max ambush 1800-1900lerde bir rogue olarak. :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 gayet guzel olmus bence hem feral druid olmali, hem balance druid olmali hemde resto. yani bir shaman olarak yanimda 3% crit chance arttiran bir karakter olmasi hic fena olmaz :) ama sadece balance spelleri olmasi kotu olmus, bari wrathi daha iyi yapsalarmis. yada aoe starfire vermelilermis channeled. bide moonkin formda da insallah +stam vardir? cok guzel yapiyor blizzard. hunterlar su anda cok iyi kanimca, catir cutur indiriyorlar abde herkesi. bu druidler de baya iyi olmus bence, cok degisik kombinasyonlar gorebilecegiz. insallah palalari da duzeltirler de whinerleri sustururlar :) bide shamanlara da degisik talentler istiyoruz baydik hep ayni hep ayni :) bloodlust isteriiiz.[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Jadelith, 24 Eylül 2005 23:05 tarihinde demiş ki: insallah palalari da duzeltirler de whinerleri sustururlar :) kim palalar mı whinner ama shieldin cooldownını 12 saniye yapsalar guzel olurdu[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 caydiem in dediğine göre moonfire,starfire , wrath, entangling roots cast edilebiliyor (moonkin formda) swarm belki edilmiyordur bi bilgim yok =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar