Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 kıralseen kıralım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Yeni Faction: Sarranids. Rahat durmadılar güzel resim çekemedim. Yeni atlar, silahlar, haritalar da var bir ara eklerim onları. Bu arada The Battle for Calradia diye bir proje var. Özetle risk benzeri bir haritada tur bazlı olarak ekonomi, kaleler, ordular vs yönetilirken savaşlar oyun içi yapılacak. Musket Madness, Zombie gibi yeni modlar da çoktan ortaya çıktı. Asıl oyun tamamlanıp mod sistemi yayınlandığında görün cümbüşü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 nedir şimdi multi oynayabiliyomuyuz cıktımı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Çıkmadı, şu an closed-beta v0.700 ve evet multiplayer. İlk açıklanan tarihe göre martın sonu ya da nisanın başı gibi çıkacak. Ama büyük ihtimalle daha ileri bir tarihe alacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 http://www.shacknews.com/onearticle.x/62306 yürü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 la bu armağan viking stlye saç sakallı bi adam değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 armağan yavuz'a ve taleworlds'e helal olsun cidden, paradox'a da helal böyle bir oyunu pazarlama fırsatını kaçırmadığı için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 millet gruplar şirketler kurup hayvanlar gibi reklam yapıp beceremiyor (anladınız siz kimi dediğimi sdf) bunlar iki kişi başlayıp beceriyorlar :p helal olsun gerçekten heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 steam 5 dolara inmiş mount&blade güzel fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 oo kaptım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 olm beleş veriyo oyungezer bu ay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ahah indirimle steam satış listesinde mw2, bioshock 2, me2, avp ve total war pack'i geride bırakmış m&b, helal olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 steamden aldım şimdide tavsiye ediceniz bir mod var mı yoksa öyle oynıyayım mı direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 fire arrow oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 fire arrow güzel baya. Diğer çoğu modda hep bir eksiklikbir bozukluk çıktı. Tam anlamıyla süper mod bulamadım ben hiç. Az ama öz geliştirmeleriyle fire arrow oynanası gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Razu said: steamden aldım şimdide tavsiye ediceniz bir mod var mı yoksa öyle oynıyayım mı direk? Prophesy of Pendor ve Native Expansion gayet güzel modlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sponc said: steam 5 dolara inmiş mount&blade güzel fiyat Warband için lazım dimi ona göre kapıcam bende ( Sorun parası degil hll olsun adamlara her kurusuna değen bir oyun yaptılar , bizim biraderin kredi kartını bu ara cok kullandım diye böbürleniyor kartımı kullanma diye . çalınırmış kıymetli şifresi :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Evet aslında onlar da baya güzel modlar. Pendor'daki quest line'larda çok keyifli olanlar da var ayrıca büyü müyü ve işte ırklar falan. Baya hoş. Şehirlerde gezerken özellikle orman elfi modundaki tiplerin şehri görsel şöeln olmuş. Ama işte mount&blade'in kendi olmuşluğunu hissettiremiyor o ayrı. Ha bi de orman savaşları inanılmaz keyifli onda. Dense forests olayı var, şahane bir olay. :) edit: Düzeltiyorum bahsettiğim fantastik mod pendor değil "chronicles of Talera". Pendor'un içeriğini beğenmemiştim ama talera güzel mod oynayın efenim. Hatta canım çekti oynamayı planlıyorum birazdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 warband stand alone olacak benim bildiğim. ama call of pripyat'ta yaptıkları gibi özel bir indirime gidebilirler, belli olmaz. pripyat'a öyle yapacaklarını bilsem 2$'a alırdım yılbaşı vakti. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 aslında bende var gift olarak alsam milletin accye olur mu? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Warband open-beta oldu bu arada. Orjinal M&B keyi olan herkes girebiliyor. Warband'i indirmek için > taleworlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 war band multisimi? oyunun orj alınca şimdi beta bitip full surum cıkınca yeniden almak gerekiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Evet, Warband multisi. Oyun çıkınca yeniden almak gerekiyor. Ama expansion değil stand-alone olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ha o zaman 5 dolar vermiyim bosuna.cıkınca alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Normal Mount and Blade seriali olanlar Warbandi çıktığı zaman indirimli alabilceklermiş.O yüzden steamdan satın aldım bende.Hem warband betasınada girilebiliyo güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar