Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount & Blade

Nosfe

Öne çıkan mesajlar

expanded gameplay zor degil, ama alismak lazim.
500 kisilik adamlar level 5 iken saldirin diye gezinmiyolar ortada :) kacin onlardan zor geliyosa.

bu arada, ben expanded gameplay'in karakter templatelerini begenmedim, bu yuzden kendim custom karakter yapiyorum. tavsiye ederim:

- oyuna baslayin
- karakter ekranini acin
- sol altta stats var ona basin
- char export yapin
- oyunun CharExport klasorunde karakteriniz text dosyasi halinde duruyo.
- o dosyayi acip istediginiz gibi degistirin.
- tekrar ayni ekranda import yapin.
- afiyet olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

oyungezer aldım bende m&b veriyo diye de kuruyorum, str not found hatası filan veriyo, oyun içinde ikonların hiçbiri çıkmıyo. mecburen türkçeye çevirdim şimdi öyle oynuyorum(mod yüklemedim, native oynuyorum)
bunu nasıl düzeltebilirim?

bir de hangi modları tavsiye edersiniz? bug, hata filan uğraştırmayan, oyunu baymayan bol aksiyonlu bişeyler arıyorum, hangi modlar güzeldir?
Sosyal ağlarda paylaş

Zorlanmayı seviyosan o expanded modu çok iyi oyungezerdkei, kendi krallık hedesinden de fire arrow sanırım, hatta birazdan deniycem. Ama başlarken bi faction kurup başlıyosun sonra başkasının vassalı olabiliyosun öyle bi saçmalık var :D

Bi de ing oynayamazsın yani türkçe oynarsan sorun yok ama diğer dillerde str not found der =(
Sosyal ağlarda paylaş

Evet direk kendi factionınla başlıyosun, hatta kralla konuşunca sen benim kalradya üstündeki hakimiyetimi kabul etmiyomuşsun ama neyse konuşalım bakalım diyo. Yakaladığınız lordları kendi altınıza çekebiliyosunu. Elinizdeki npclerden ya da lordlardan farklı partiler yaratıp onlara emirler verebiliyosunuz, kaleler verebiliyosunuz vs. Baya kral oluyosun yani.. Savaş faln ilan ediyosun başka ülkelere. Ama bi ülkenin ordusuna sldırdın mı direk savaş ilan etmiş sayılıosun o sinir bozucu olmuş =) gerçekçi tabi de..
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız fire arrow baya zor olmuş, yani kendi krallığın falan güzel de kale almak için çok adam gerekiyo. Zar zor bi lordu ikna ettim yanıma aldım esirlikten, adamın 120 kişilik ordusu var şu an ama para yetişmiyo. Toprağım da yok hiç o yüzden batıyoruz. Ve o lordla ilişkim çok kötü savaşlara yardımcı olarak katılmıyo =( ilişkim iyi olsun diye tprak vermeliyim ama yok, toprak almak için asker lazım benimkiler yetersiz, ondakilerle birlikte de çok para. Valla bıktım dedim ben sağlam bi vassal olurum, eski oyunuma döndüm kralımın altında çalışıyorum =D
Sosyal ağlarda paylaş

Chronichles of talera modunu oynuyorum şu an, orclar var adamlar yapmışlar :D ayrı haritada biraz zorlaştırılmış combat var. 5 tane ayrı ırk var necromancerlar falan. Yeteneklerin aları değiştirilmiş ve bazı yeteneklere daha bi değer verilmiş persuasion gibi mesela.. Vee modun en sevdiğim özelliği dense forestları. Düşük fpsye kurban itmemek için kapatabiliyosunuz ama kendnizi middle earth'te bi ormanda sanıyosunuz güneş ışığı zar zor giriyo adım başı ağaç var ve o rtamda savaşmak inanılmaz eğlenceli. Cidden ormanda savaşıyosun gibi ortamı şahane yapmışlar. Sırf ormanda savaşmak için ormana doğru kovalayıp öyle savaşıyorum milletle =D
Sosyal ağlarda paylaş

aradım buldum yüklüyorum da, burada yazdıkları doğrumu ya? büyüler filan eklemişler heal büyüleri var, stun var, +skill büyüleri var, planar lordsta bütün swordsmen lere shadowstep yaptıran büyü var, abomination summon filan bile yazıyo. gerçekten yapmışlar mı bunları?

böyle şeylerin olmaması m&b nin çok büyük bi eksiğiydi bence, yapabildilerse süper. gerçi expanded gameplay de mi ne taunt, battle cry, at çağırma gibi şeyler vardı, muhtemelen aynı sistemle yapmışlardır.
ama yine de süper gözüküyo.
Sosyal ağlarda paylaş

normalinde de expanded gameplaydeki gibi dosta güven, düşmana debuff salan tauntlarımız, battlecrylarımız olsun, ıslıkla at çağırma filan olsun işte, ille de heal auramız damage auramız olsun demiyorum ki.

oyuna öyle bir sistem eklerlerse fantastik modlarda büyü adapte etmeleri daha kolay olurdu o yüzden söylüyorum. yoksa her türlü yapıyolar zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...