Krusty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 durmadan adam al ordunu genişlet. birde arenalara girip hem para kazan hemde kendini geliştir gerisi kolay. zaten biraz geliştirirsen ordunu sen değil onlar senden kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Bütün olay özel adamlarınızı alıp onlara gear çekip level kasmakta. Benim lvl 40 mesela, adamlarım da olmuşlar 30 falan. Adamlar vurdumu indiriyor benim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bence nord huscarllar daha iyi o heriflerden. o yanıma aldığım adamlara genelde engineer falan kasıyorum, yok wound treatmenttir bilmemnedir. kale kuşatçaksam falan nord huscarl topluyorum sarı memleketten.meydan savaşlarında da khergit lancerlar üzüyo. taktiğim budur benim sdfsd ayrıca o bzim companian mıdır nedir o herifler aşırı salak oluyo, bi Rolf'u seviyorum aralarından. öküzler 50 kişinin arasına atla öyle bi giriyo ki çıkmalarına hiç ihtimal kalmıyo.insan kenardan kenardan abanır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 artık nerdeyse sadece nord huscarl alıyorum. yanına vaegir marx alıyorum. ortalıkta savaşmanın hiçbir mantığı yok. öyle olunca rhodok xbowun anlamı kalmıyor, tek olayları çok dayanıklı olmalaır çünkü sadece siege saldırı/defans yaptığımdan marksmenlerin rate of firesi düşmanı yavaşlatıyor. huscarllar ise übermen olduklarından 1 huscarl 3-4 tane düşman alıyor ölmeden. hoş ülkemdeki bütün lordlar mal olduğundan 500 kişiyi 100 kişi yenmeme rağmen savaş kaybediyoruz durmadan. ben yeni adam yetiştirene kadar aynı ülke 500 kayıba rağmen 400 kişi daha çıkartıp biniyor tepeme. benim ülkem ise 200 kişi anca çıkarıyo. sinirim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 companionlari biriktir adamlar olemiyor bayiliyor tipler birbirleriyle sorun yaşamazsa çok ekonomik oluyor :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bu arada oyunu çözdüm: huscarl 300 kişilik şehir defansını normal zorlukta 100 huscarl 10 tactics ile kesince oyunun hilesinin huscarl olduğunu anladım. bide para kazanmak ne zormuş be. bide ipne kral hiç town vermiyo bana 2 tane aldım vaegirlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 O Huscarl'lar Swadian Knight'lara nasıl çerez oluyo açık arazide bir bilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 açık arazide savaşmak için bir sebep söyle bana :) hiiç savaşmıyorum açık arazide. sadece besiege edip beceremeyip kaçanları topluyorum ransom için inventorynin %50 si at zaten daha hızlı gitmek için. 8 pathfinding filan da var companionda, yakalanmıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Oyunun adı Mount&Blade'ken, at kullanılabilecek açık arazi savaşından kaçınıp sadece siege oynamak ne ola ki? MTWII'de der ki; It is easy to be brave behind a castle wall. - Welsh proverb Biz bunu biliriz, bunu söyleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 abi adam kale arkasinda savasiyorum demiyo ki azcik akilli bi adamsan dagdada savasabilirsin ben mesela sirf swadian + khergit ordum oldugundan acik arazi disinda eisnlikle savasmiyorum acik arazida 1200 kisilik orduya bile daliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Açık arazi savaşından kaçındığı için söyledim onu Bone, hem zaten saldıran düşman ordularını da kale içerisinde karşılıyor muhtemelen. Swadian Knight'lara Charge!!! emri veremedikten sonra ne zevk alınabilir ki bu oyundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 savaş alanında bir köşeye gidilir. stand closer denir. knightlar gelir, görünmez duvara çarpıp ölürler :) o yüzden savaşabilirim heryerde. ama kale içinde savaşmayı tercih ediyorum eet. bi de 1200 kişilik orduyu 80 huscarl ile kale defansında yenmek charge emri vermekten daha eğlenceli :) battle advantage yüzünden bazen 10 huscarl filan çıkıyo ama ossun. bahtestur mudur nedir o ben (baştan aşşa en ii plate armor bi de tempered war sword) bi de huscarllar merdiven başında duruyoruz, yukarıdan aşaa doğru swing ederek gelenleri pıt pıt alıyoruz. zaten her vuruşta bir adam alıyorum nerdeyse. 8 power strike var boru diil. edit: bitirmeden attım lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Ben takılıyorum sadece bu arada, yanlış anlaşılmaz umarım. İsteyen istediği gibi oynasın tabii ki, oyunun multiplayer'ı olmadığı sürece herkesin taktiği kendine, AI bir yere kadar yetebiliyor =P Ben hiçbir getirisi olmasa da açık arazi savaşını seviyorum, Khergit Khanate'ten de sırf bu sebepten nefret ediyorum. Hani Rhodok Mızrakçıları bile atlılarla alt ediliyor da, o yüzlerce adamlık atlı okçu ordularını tek tek yakalayıp öldürmek ızdırap resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 eet ben de atlılarla uğraşamıyorum açık arazide. 10 saat koşuştur peşinden. öeh kalelerin de sorunu besiege olunca moral düşüyo insan kalmıyo orduda. onun için 10 çeşit yemek alman lazım çilingir sofrası kuruyorum huscarllara heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 oyun dehşet eğlenceli ya. bgüne kadra görmeme engel olan kozmik güçleri kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ya marshall lord peşime tkaıl dedi, iyi ok dedik takıldık, bi iki savaştık falan şimdi bi düşman ordusundan kaçıyoruz, sonra üstüne tekrar gidiyoruz adamın, sonra yine kaçıyoruz falan.. bu ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 şöyleki bi tane 100 kişilik ordudan 4 tane 50 kişilik orduda kaçıyor , ama biriyle savaştımı hepsi çullanıyor.. sende tabiki düşman için Dezavantajlı durumlarda ülkene yardım ediyosun hoop ilişkilerin düzeliyor (dezavantajlı durumdaykenyardım edince daha çok seviyorlar galiba ama o zaman da sen üzülüyorsun) eğer karışmazsan a:kapışma başlıyor retreat oluyor, hop herkez kaçışıyor , gene yakalanıyor ,loop a taki birinin ordu bitene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 savaş manevraları, aslında komik gibi gözükse de düşman ordusu ayrı parçalardan oluşuyorsa savaşı senin avantajlı biçimde başlatabilmen kritik öneme sahip. öyle bir ayarlayacaksın ki tam adamlardan biri ayrıldığında sen üstüne yürüyeceksin filan. anlatması uzun biraz ince ayar işi hayli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 şöyle ki ama, biz 50+50+80+70 gibi birşeyiz, rakip 200 direk. npc nin ağzı torba deil ki büzesin senle beraber katılsın savşaa :) gel follow me diyorum dinlemiyolar da hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Follow me'yle dinlemeyebilir de, direkt olarak dibinde olması gerekmiyor seninkilerin de savaşa seninle beraber katılmaları için. Biraz yakınındalarsa eğer sen düşmana saldırdığında, ally'ların otomatikman savaşa dahil oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Bu arada benim bir sorunum var, engineer skill'i party skill olduğundan elemanlarımdan birine 6 olana kadar verdim fakat kendi köylerime bina yaparken "With the highest engineer skill (0)" diye beni gösteriyor, benim engineer skill'imi baz alıyor. Nedir ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 yaralı olmayacak eleman, ismi kırmızıyla gösteriliyorsa çalışamayacak kadar yaralıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Ondan kaynaklanıyormuş evet, teşekkürler Sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sokaklar çok kalabalık, atı parkedecek yeri anca bulabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Steam'e gelmiş. 29.99$ http://store.steampowered.com/app/22100/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar