Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount & Blade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o oyunda bizanslıların askerleri dandikti ama generaller hep 5 yıldızla filan başlıyodu. 3 savaşta da max yıldız oluyolardı. hasta oluyodum 500 spearman arasında 3-4 dakika savaşıyodu 5 cataphract.
Mesaj tarihi:
benim gene efsane türkler olarak bizans'a karşı savaşım var. 10 yıldızlı generalleri iki badigardıyla beraber 800 türk'ü kovalamıştı. (gaziler, saracenler vs) bir nevi anti-kara murat.
Mesaj tarihi:
grafik sorunum var, kirmizi gorunuyo kiyafetler filan, bazen zemin gozukmuyo.

bi de napicami anlamadim, oyuna giriyorum misyonsuz amacsiz bi adam olarak haritanin ortasinda oturuyorum.
Mesaj tarihi:

İNANDIM.
Kanlı bir gün olacağı başından belliydi. Çorak arazide ilerleyen düşmanlarımızın sayısını kalkan tozdan kestirebiliyorduk. Ama yoldaşlarıma güveniyordum. Özellikle Yrima'ya. Nasıl dolgun bir vücuttu o öyle.. Herneyse.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Çok uzun bir savaş olmuştu, ama düşmanlarımız karşımızda çil yavrusu gibi dağılmıştı. Azim, erdem, dostluk ve şehvetin savaşın kaderini değiştirmesine şahit olmuştuk.

Ve işte böylece 918 asker 27 cengaverin kudretine dayanamamıştı.

Mesaj tarihi:
kitana said:
hack bence

YUH! 2 saattir imanım gevredi lan. Bir yerde az daha yatıyordum, 50 tane crossbowmen aynı anda salvo yapınca kirpi gibi oldum benim at yattı zaten, bizimkilerden birinin atını aldım da sonraki el zırhlı ata geçtim sdf.
Mesaj tarihi:
aquila said:
bi de napicami anlamadim, oyuna giriyorum misyonsuz amacsiz bi adam olarak haritanin ortasinda oturuyorum.

genelde turkuazlarla feci bi şekilde düşman olup amaç olarak bütün şehir ve kalelerini ele geçirmeyi seçiyorum.
çok eğlenceli oluyo, şehirlerini ve king gravethin bulunduğu şehrin etrafındaki kaleleri fethedince herif seferlere başlıyo bütün lordlarını kıçına topplayıp.
sonra bakıyosun 80vs900 gibi bi rakam oluyo aynen.sonra uzaktan uzaktan lordları kendine çekiyosun ve 80vs200 yapa yapa deviriyosun hepsini.
ordularını toparlayamadan gidim nord huscarl falan topluyosun sarılardan sora GOGOGO sdfsd
çok eğlenceli lan
Mesaj tarihi:
işte o başlangıç kısmında ben bazen "ctrl+x" yaparak kaçıyorum mecburen serserilerden falan.
bu tuşlara basarak haritada tıkladığın yere ışınlanıyosun >.<
e tabi bu kombinasyonlardan yararlanmak için oyuna girerken enable cheats demen lazım.ordum 20 kişi falan olunca tabi böyle bişey yapmaya gerek kalmıyo genelde, kaçışıyolar sürekli.
Mesaj tarihi:
ayrıca hile yapmadan da gidebilirsin diye düşünüyorum istediğin yere, ilk başta gelen at gayet hızlı ve o banditler de bi o kadar yavaş.zaten ilk başlarda atları falan da olmuyo onların.tabi kısa kısa tıklamalarla.
10 metre öteye tıklayıp izlicen yaklaşan var mı falan.benim kuzen nereye gitmesi gerekiyosa iice zoom out yapıyo tıklıyo gitçee yere, gidene kadar 30 kere de savaşıp level kasıyo.o da bi taktik tabi.
  • Yeni Oluştur...