Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 o oyunda bizanslıların askerleri dandikti ama generaller hep 5 yıldızla filan başlıyodu. 3 savaşta da max yıldız oluyolardı. hasta oluyodum 500 spearman arasında 3-4 dakika savaşıyodu 5 cataphract. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 benim gene efsane türkler olarak bizans'a karşı savaşım var. 10 yıldızlı generalleri iki badigardıyla beraber 800 türk'ü kovalamıştı. (gaziler, saracenler vs) bir nevi anti-kara murat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 kahve bizanslılar nolcak. hani bazen "ulan oyunu yapan adam buna bakıp nası "burda bi saçmalık var yaw" dememiş" diyosunuz ya bazen, işte ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ayyy kıyamam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 her versiyonunu indirdim, güncelledim falan da hiç türkçesine rastlamamıştım ben. nası oldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mortis said: ayyy kıyamam :/ Sen dur bi dur. Geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 grafik sorunum var, kirmizi gorunuyo kiyafetler filan, bazen zemin gozukmuyo. bi de napicami anlamadim, oyuna giriyorum misyonsuz amacsiz bi adam olarak haritanin ortasinda oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 İNANDIM. Kanlı bir gün olacağı başından belliydi. Çorak arazide ilerleyen düşmanlarımızın sayısını kalkan tozdan kestirebiliyorduk. Ama yoldaşlarıma güveniyordum. Özellikle Yrima'ya. Nasıl dolgun bir vücuttu o öyle.. Herneyse. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Çok uzun bir savaş olmuştu, ama düşmanlarımız karşımızda çil yavrusu gibi dağılmıştı. Azim, erdem, dostluk ve şehvetin savaşın kaderini değiştirmesine şahit olmuştuk. Ve işte böylece 918 asker 27 cengaverin kudretine dayanamamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Photoshop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 KRALSIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hack bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Biliyorum bebek. Biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kitana said: hack bence YUH! 2 saattir imanım gevredi lan. Bir yerde az daha yatıyordum, 50 tane crossbowmen aynı anda salvo yapınca kirpi gibi oldum benim at yattı zaten, bizimkilerden birinin atını aldım da sonraki el zırhlı ata geçtim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Very easy 1/4 yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bence battlesize ı küçük olduğu için alabilmiş yoksa 900 adam tükürse ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 zorluk ayarları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 beim derdim kaynamis arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 aquila said: bi de napicami anlamadim, oyuna giriyorum misyonsuz amacsiz bi adam olarak haritanin ortasinda oturuyorum. genelde turkuazlarla feci bi şekilde düşman olup amaç olarak bütün şehir ve kalelerini ele geçirmeyi seçiyorum. çok eğlenceli oluyo, şehirlerini ve king gravethin bulunduğu şehrin etrafındaki kaleleri fethedince herif seferlere başlıyo bütün lordlarını kıçına topplayıp. sonra bakıyosun 80vs900 gibi bi rakam oluyo aynen.sonra uzaktan uzaktan lordları kendine çekiyosun ve 80vs200 yapa yapa deviriyosun hepsini. ordularını toparlayamadan gidim nord huscarl falan topluyosun sarılardan sora GOGOGO sdfsd çok eğlenceli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 iyide nasil basliyosun, bi yere gidiim diyorum, gidene kadar serseriler gunlerce tecavuz edip dere kenarina birakiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 işte o başlangıç kısmında ben bazen "ctrl+x" yaparak kaçıyorum mecburen serserilerden falan. bu tuşlara basarak haritada tıkladığın yere ışınlanıyosun >.< e tabi bu kombinasyonlardan yararlanmak için oyuna girerken enable cheats demen lazım.ordum 20 kişi falan olunca tabi böyle bişey yapmaya gerek kalmıyo genelde, kaçışıyolar sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 delikanli savasci oynuyoruz, hile mi yapicaz bide, yanlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ayrıca hile yapmadan da gidebilirsin diye düşünüyorum istediğin yere, ilk başta gelen at gayet hızlı ve o banditler de bi o kadar yavaş.zaten ilk başlarda atları falan da olmuyo onların.tabi kısa kısa tıklamalarla. 10 metre öteye tıklayıp izlicen yaklaşan var mı falan.benim kuzen nereye gitmesi gerekiyosa iice zoom out yapıyo tıklıyo gitçee yere, gidene kadar 30 kere de savaşıp level kasıyo.o da bi taktik tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ben manyak bi adam oldugum icin her gelene cenk edelim diye giriyorum, sonra gotu kaptiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 köprüyü geçene kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar