Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 xenocide, battlesizer mod diye arat, istersen 1000 kişiye bile çıkarabiliyorsun ama ben 100 kişide bile ciddi fps düşüşü yaşadım. ıskalama sorunları başgösterince vazgeçtim, 70'e döndüm en sonunda. cesetler filan birikince özellikle ağırlaşıyor çok. massosoit, adam haritanın kıyısında köşesinde olabilir. bir yeldeğirmeni vardı uzakta mesela en son onun dibinde bulmuştum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Buldum sonun da yav,yani öyle bi yere sotelenmişki,vazgeçicektim nerdeyse. Hatırlıyorumda,bu oyun ilk çıktığında herkes deli gibi okçu kasardı.Bende bu oyunda hiç okçu olmamışdır.Hep kargıyla oynamışımdır,ne bilim daha bi kanlı canlı geliyor bana oyananışı. Kimseye beğendiremezdim ozamanlarda kargıyı,şimdi herkes kargıya döndü (tu) Herkes sonunda doğruyu buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ok limiti bu kadar fazla olmasa elimi bile sürmem kargıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Nasıl yani,anlamadım.Falza olmasa derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 yani az olmasa demek istemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Ya bence oyunu basitleştiriyor,okçu karakter açınca. Yani olay şuna dönüyo al hızlı bir at,sonra tak arkana bir sürü adamı,haritada kovalamaca oyna.bundan ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 aksine mızak cok cok daha kolay, oyunda nerdeyse herkezin kalkanı var, benım atlı okcu skillim 6 olmasına rağmen normalde 40 vuran okum at üstüne 20 civar vuruyor. hanı kapladığı alanın hakkını verebilmesi için 27 okun 27'sinide headshot falan atman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bence bu güzel bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 e 27 okla sınırlı değilsin ki, 27+27+27 yapıp hepsi bitince yerden silah almak da mümkün hani. daha dezavantajlı orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 yanı mızrak şart gibi bişi meydan savaslarında ben yay, iki ok, mızrak, veya ok, mızrak, kılıc, yay alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Valla ben mızrak,kılıç ve kalkan 3 lüsüyle işimi görmeye çalışıyorum.sadece atlı okçularda zorlanıyorum,yakalayamıyorum adamlarıki.mızrağın üzerine oturtim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 atı öldür ilk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 1 senedir falan oynamıyorum varmı kayda değer tekrar oyna dedirtcek bi değişiklik. zamanında para verip cdkeyini almıştım pişmanda olmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 valla bende bırakmıştım bir ara sonra ne oldu bitti diye indirip kurdum şimdi başından kalkamıyorum. Heleki kale savaşları bitirdi beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 baya değişik questler geliyor artık savaşlarda adam gibi emir veriyorlar öle tek basına gidip sağa sola dalmıyorsun kralla birlikte 300-400 kisilik savaşlar geliyor. iyice oturmuş oyun bide su ingilziceden bşaka dile çevrilince yazıların förtlemesi olayını düzeltirlerse süper olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 kale kuşatmalarında benim birliklerin yapay gerizekalı olduğunu anlıyorum. ilk hücum yapıyoruz dalıyolar falan neyse bende dalıyorum baya indiriyoruz ama hp yarınında altına iniyor kritik durumlardayım ve benim adamlar ölmüş destek birlik beklemek zorundayım. geliyor ama o merdivenden çıkamıyor. anlamadım gitti bu işi mal mal dikiliyolar aşşada oyüzden kale kuşatmaları çok canımı sıkar oldu. 25 denemeden sonra 150 kişinin koruduğu bi kaleyi alabildim bi ton kayıp verip. bide şu krala diyemiyomuyuz "e be kral 4 ülkeylede savaşılırmı ya!" 1 tane bile dost ülke yok adam hepsine savaş açmış arızalımıdır nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 f1 le adamlarını o an senın durduğun noktada bekletirsin, f2 ile takibe aldırtırsın f3 lede en akın düşmana hucum ettirirsin. bunarı bi dene öle bekleyip kaldıklarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 okçular cephane bitmeden yukarı çıkmıyor, vereceğim emire dikkat et yani boşa da harcayabilirsin adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ben kale savaşındabi kac kez, adamları tepe gibi bişeyin arkasına cekip sonra kafayı kenardan cıkartıp 75644567 tane ok'u 1 kalkanla bitirdikten sorna saldırmıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 saldırıda mı savunmada mı? savunanların cephanesi sınırsız olması lazım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 savunmada, üstüne ejder desenli demir bir kalkan buldum zaten cok isabetli atmıyolar, bekliyorum öle. kergit rebel'ı olduğum için bütün düşmanlarımda ok atıyo nasılsa, genelde nerdeyse aynı anda okları bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ya millet, şu anda marshallım ve birliklere emir verebiliyorum ancak Raid a village emrini vermek için tıkladığımda hata çıkarıyor kapanıyor oyun bi bilgisi olan varmı bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 edo devri modu arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bu arada bu oyunu yüklediğimden beri sağ avuç içimin sol aşağısında bulunan kemik (mouseyi tutarken sağda kalıyor :D anladınız siz orayı) ağrımaya ve acı vermeye başladı. yıllardır bi oyuna bukadar bağlanmamıştım arada dışarı çıkmam lazım:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 benim o bölge geçen binyıldan beri nasırlı, alışır. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar