Ernest Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Evet Türkiyede bir ilk arkadaşlar veya ben bir ilk olduğunu sanıyorum yanılıyor muyum acaba. Bu sitede birbirinden çılgın olaylar yapan Jackass in videoları bulunmakta. Maksat paylaşmak. Herşeyin değeri paylaşarak artar. Başka bi amacım yoktur. İyi eğlenceler http://www.zirtapoz.tk[signature][hline]İnternette iyi vakit geçirmek isteyenlere!! ZIrtaPoz
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 teşekkürler.[signature][hline] Aşk Oyunu
Ernest Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 siteyi yaklaşık açıldığı günden beri takip ediyorum adamların arşiv bayağı sağlam gerçekten bu jackass ilede gerçekten iyi iş yapacaklar gibi gözüküyor. Amatör ama bir o kadar içerik bakımından profesyonel bir site.[signature][hline]İnternette iyi vakit geçirmek isteyenlere!! ZIrtaPoz
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Jackass ne yapıo bab bi anlatta ona göre bakalım.[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben!
Ernest Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 akli dengesi bozuk ya da bozuk taklidi yapan para kazanmak için bir eküri bir birlerini paso gazlayıp çılgın olaylara imza atıyor. mtv de yayınlanıyor bunnarın bölümleri falan işte. Bu sitedede o bölümlerini bulabilirsin.[signature][hline]İnternette iyi vakit geçirmek isteyenlere!! ZIrtaPoz
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Xaero, 25 Eylül 2005 03:50 tarihinde demiş ki: Jackass ne yapıo bab bi anlatta ona göre bakalım. sakaci cocuk[signature][hline] gmNinca
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Ernest, 25 Eylül 2005 03:55 tarihinde demiş ki: akli dengesi bozuk ya da bozuk taklidi yapan para kazanmak için bir eküri bir birlerini paso gazlayıp çılgın olaylara imza atıyor. mtv de yayınlanıyor bunnarın bölümleri falan işte. Bu sitedede o bölümlerini bulabilirsin. çook saol. ayrıca jackass rulazz:D.adam lar manyaq filmini izlemeyen mutlaka izlesin:D.gülmekten yarılıosun :D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Kafayı yemiş lan bunlar. Zuhaha herif elinde sırık olimpiyatta gibi ordan burdan sırıkla atlama yapıo :D[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben!
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 kas uyarıcıyı izlesen yarılırsın :D bide fireworks :D bidee bungee wedging mi ne varda deli bişeydi muhaha.onuda uploadlayın bence:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Ben nette bulayım bunların full videolarını falan.[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben!
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Jackass - Season 3 - Episode 7 412 MB[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben!
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 aaaa fireworks bnm zannettiim deilmiş:( bnm dediim balkonda füzeyi biyerlerine sokup ateşlemesiydi:D bide adamkardan dondurma yapıodu(külahlı).üstüne işiodu limonlu gözüksün die sonru onu yioduahuhauha.yarılıom hatırlaması bile komik:D.arkadan birde altından damlıo diodu sonra altını yalıodu:D.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 emule'de var paket halinde tüm delilikleri.[signature][hline] Aşk Oyunu
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Kas Uyarıcı favorim ötesi yok :D[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben!
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Abi bu zirtapoz herifler bütün filmlere , film boyunca tam ortasında www.zirtapoz.tk yazmışlar işin bokunu çıkarmışlar başına koyarsın sadece bi 5 sn tamam bune böyle ya.[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben!
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 heheheh severim jackassı. ama zırtapoz yazısına ben de tav oldum[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 xearo neden banlandı?[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 küfür etti özelden saygısız ve seviyesiz tartışmalara yol açtığı için =) kendi isteğiyle banlandı kediyle konuşmuş.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 nu gusel paylaşımcı bir insandı yaf[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Ernest Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 cidden paylaşımcıydı ayrılmasaydı keşke aramızdan[signature][hline]İnternette iyi vakit geçirmek isteyenlere!! ZIrtaPoz
mrtolga Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 kıçına araba sokup rontgen çektirmeye gittiği bölümde iyiydi :) doktor rontgene bakıp göt oluyodu
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Xaero, 25 Eylül 2005 04:12 tarihinde demiş ki: Jackass - Season 3 - Episode 7 412 MB Eee yuh be, 411 MB a geldi disk dolu dedi ya yok böyle birşey. Gel de küfür etme[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Öne çıkan mesajlar