Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jackass Videoları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet Türkiyede bir ilk arkadaşlar veya ben bir ilk olduğunu sanıyorum yanılıyor muyum acaba. Bu sitede birbirinden çılgın olaylar yapan Jackass in videoları bulunmakta. Maksat paylaşmak. Herşeyin değeri paylaşarak artar. Başka bi amacım yoktur. İyi eğlenceler

http://www.zirtapoz.tk[signature][hline]İnternette iyi vakit geçirmek isteyenlere!!
ZIrtaPoz
Mesaj tarihi:
siteyi yaklaşık açıldığı günden beri takip ediyorum adamların arşiv bayağı sağlam gerçekten bu jackass ilede gerçekten iyi iş yapacaklar gibi gözüküyor. Amatör ama bir o kadar içerik bakımından profesyonel bir site.[signature][hline]İnternette iyi vakit geçirmek isteyenlere!!
ZIrtaPoz
Mesaj tarihi:
akli dengesi bozuk ya da bozuk taklidi yapan para kazanmak için bir eküri bir birlerini paso gazlayıp çılgın olaylara imza atıyor. mtv de yayınlanıyor bunnarın bölümleri falan işte. Bu sitedede o bölümlerini bulabilirsin.[signature][hline]İnternette iyi vakit geçirmek isteyenlere!!
ZIrtaPoz
Mesaj tarihi:
said:
Ernest, 25 Eylül 2005 03:55 tarihinde demiş ki:
akli dengesi bozuk ya da bozuk taklidi yapan para kazanmak için bir eküri bir birlerini paso gazlayıp çılgın olaylara imza atıyor. mtv de yayınlanıyor bunnarın bölümleri falan işte. Bu sitedede o bölümlerini bulabilirsin.

çook saol.
ayrıca jackass rulazz:D.adam lar manyaq filmini izlemeyen mutlaka izlesin:D.gülmekten yarılıosun :D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Mesaj tarihi:
kas uyarıcıyı izlesen yarılırsın :D
bide fireworks :D
bidee bungee wedging mi ne varda deli bişeydi muhaha.onuda uploadlayın bence:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Mesaj tarihi:
aaaa fireworks bnm zannettiim deilmiş:(
bnm dediim balkonda füzeyi biyerlerine sokup ateşlemesiydi:D
bide adamkardan dondurma yapıodu(külahlı).üstüne işiodu limonlu gözüksün die sonru onu yioduahuhauha.yarılıom hatırlaması bile komik:D.arkadan birde altından damlıo diodu sonra altını yalıodu:D.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Mesaj tarihi:
heheheh severim jackassı. ama zırtapoz yazısına ben de tav oldum[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Mesaj tarihi:
xearo neden banlandı?[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
küfür etti özelden saygısız ve seviyesiz tartışmalara yol açtığı için =)

kendi isteğiyle banlandı kediyle konuşmuş.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
nu gusel paylaşımcı bir insandı yaf[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
  • Yeni Oluştur...