Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Tamamen ben dinleyenler için söledim onu..İcra edenler tabikide sahne showunu yapıcak..Cıkıp oraya takım elbise sarkı sölesin demiyorum. Hoş adamın yaptıgı hareketlerde pek akla yatkın degil ama yapıcak bişey yok artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 cover yeteneği aşmış bir şahıstır kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 haa evet dinleyenler konusunda katılıyorum. ben de metal dinlerim ama hep renkli giyinmeyi severim mesela, hiç simsiyah giyindigim ya da saçma sapan bileklikler taktıgım olmadı. ayrıca gothic kızlardan da feci şekilde nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 o klipteki, gotik, kravatlı adamları toplayacaksın bir araya, dayaktan ölene kadar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=kZQGKNnoBjg youtube Konser öncesi bir video'sunu buldum. KOnsere hazırlık olarak tüpten gaz çekiyo içine (ne gazıysa artık) . Ekibide etrafı parçalıyo :) . Burdada makyaj var ama az . Makyajsız bir videosunu goremedim hiç . [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 14:46 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 eternal cıkıp takım elbise sölesen cok kral olmazmı kabul et ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 çok severim şarkılarını. konserde hanımefendinin makat bölgesine mikrofon monte ediyor kendisi. ilginç bir adam. bu sahneyi izledikçe oha diyesim geliyor. sansür falan yok, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 kendine saksı çekebilmek için kaburgalarını laaüağeüalç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caemaisa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 http://gal.patheticcockroach.com/var/albums/humor/thread-necromancy/thread_necromancer_card_6.png?m=1341432902 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Absolut said: Ekrandan duyduğu 2 tatlı lafa kanmamayı tecrübe ile öğrenmiş biri demek ki baban. Gördüğün gibi şeytanın insanları kandırmak için binlerce yüzü vardır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım absolut hala arkasında mı bu lafın acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 elvyn said: said: Slider, 24 Haziran 2005 23:11 tarihinde demiş ki: ultima ve frp ile kafati siyirmis insan ornegi elvyn :) Uo'dan hazzetmem, frp oynamak da nasip olmadı ehe.[signature][hline] vay arkadaş.. banı yemiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar