Dela Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ultimatr.com olarak cicekli girisine geldigimiz siteyi terketmek, en azindan kendimi bundan alikoyma vakti geldi. yeni uyeler, bozulan ortam gibi geyiklere hic girmeyeyim cunku esas neden o degil. ossye kasan liseliler gibi ders basina oturma vakti geldi, kritik akademik durumu duzeltmek lazimdir. saatlerce paticik basinda oturarak da olmayacagina gore, veda vaktidir. bu site vasitasiyla tanistigim insanlara tesekkur faslina gelince, elaidi, penth, zaidral, akerfeldt, griz, fizban, arcane, volfied, alexi, ema, dyna, babacum, chrounos, razorjimmy, silthanas, bonepart (hala borcun var serrefsiz!!!), zegna, craytotem, xaenin ve digerleri... amma cok adam varmis ha... yillar sonra ferrarisini satan bilge olur muyum bilmem ama gpa'i yukseltmek umuduyla gitme vaktidir. pazartesi gunu yorungeye cikarsam sasirmayin, ozel taleptir baska turlu birakabilecegimi sanmiyorum.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im [Bu mesaj Dela tarafından 24 Eylül 2005 03:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dela tarafından 24 Eylül 2005 03:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 esas neden o olmasaydı bırakma gereği duymazdın gibime gelmesinin yanında başarılar dilerim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 of delam of, sen neden gidersinki yapma ya =( herkes bırakıo gene deli oldum.. o giderse, bu giderse pati düzelmicek tam tersine ya, dahada güselleştirmek için varız böhü.. üzüldüm şimdi arada bi girersin gene ya? kendine çok ii bak, umarım herşey dilediğince olur.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 güle güle dela. Ama halen bir başkaldırı olarak görüyorum, halen çok büyüttüğünüzü düşünüyorum bu olayı, halen de bir daha foruma döneceğinizi düşünüyorum.. dönene kadar güle güle..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 okul hayatinda basarilar. arcane , fizban , bonec . dela , nukem , dresquin... bayagi zamandir burda olan kisiler gitmeye basladi ne guzel ne guzel...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 gitmeyenlerin tek sebebi artık umursamıyor olmaları hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Q/ abi sen gitme bari ya :( Dela don patiye dela yama forigoriyaa tamam berbat bişey oldu ama gitme :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 nedir böle ya herkes gidio?:([signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 nassı ya? ufff :( ee ben kimin her söylediğini yanlış anlıycam şimdi? :(:(:([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım [Bu mesaj Lonely tarafından 24 Eylül 2005 04:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 git sen de git gel me daha... bir darbe daha alir[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bak 3. adımın yazmadıgı topic bu. bırakcam en sonunda o olcak[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 kim kaldı ya=( güle güle sana da, yolun açık olsun.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 24 Eylül 2005 06:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 babay kendine iyi bak.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 arada bir yaz bence[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 giden gidene.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 herkes gidiyo yaa :(. bu siteye yeni tatlar, yeni ustalar lazım[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Voys, 24 Eylül 2005 04:18 tarihinde demiş ki: bak 3. adımın yazmadıgı topic bu. bırakcam en sonunda o olcak ha yani derdim buydu diosun[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 prudent'im dela ile msn den konuşuyoruz biz yeterince, sen 2-3 postunu görüpde tanıdıgın bir kişinin gitmesine kadar üzülüyorsan ben hergün en azından 1 kere muhatab oldugum birisinin gitmesine 1000 kere üzülüyorum. topluca bıraktığımızda patideki en yakın arkadaşlarımdan biri olan nukem'in topicinede ''sorduk mu?'' yazmıştım ondada çok sazan vardı, ne oldu peki? aa ben sazanmışım dediler üzüldüler. gereksiz yere hiç kimse üzülmesin. (cevap vereceksen özel mesaj atda topic'i mahfetmeyelım)[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: MartinLGore, 24 Eylül 2005 03:16 tarihinde demiş ki: güle güle dela. Ama halen bir başkaldırı olarak görüyorum, halen çok büyüttüğünüzü düşünüyorum bu olayı, halen de bir daha foruma döneceğinizi düşünüyorum.. dönene kadar güle güle.. [signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: -Nae, 24 Eylül 2005 13:33 tarihinde demiş ki: said: MartinLGore, 24 Eylül 2005 03:16 tarihinde demiş ki: güle güle dela. Ama halen bir başkaldırı olarak görüyorum, halen çok büyüttüğünüzü düşünüyorum bu olayı, halen de bir daha foruma döneceğinizi düşünüyorum.. dönene kadar güle güle.. no comment just take care of yourself[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 arada girersin gene be kutuphanede sıkılınca falan,hepten gitme bari.duzeltilir ortalama iş deil o ;)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 gorusmek uzere[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bye bye dela yorumlarını özliicez =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 gitmişken bana da ortamı hazırlayın bend egleebilirm delam haydi güle güle gidesin msn in de açık olsun yolun da[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ohohoho babacum sende mi ? arkada yer var mı ? sıkışırım bende oraya[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar