aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sigara dumani lan o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Toz toz[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 telefonun kamerasını yagli eli ile ellemiş sonra ruh diye yutturuyor[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 cinler alemine fax çektim teyit edicem birazdan[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: aquila, 23 Eylül 2005 20:28 tarihinde demiş ki: sigara dumani lan o... [signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davidoff Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Arkdaşlar bu nedir bilmiyorum ama bana bi abim anlatmıştı(Aşagıda anlatıyorum) Rus materyalistler(Maddeciler yani gözle görmedıkleri hiçbirşeye inanmıyolar) ruhu araştırıyor ve göruntulek için yırtınıolar.Ölum yatgında kı bı hastanın odasına camera sıstemı kuruyorlar(Artık nasıl bır sıstem bılmıyorum.).Ve takip edıyolar.Adam can verdikten hemen sonra ruhu kalkıyor.Beyaz bır halde insan şeklinde.Önce yatay bi şekılde yukselıyor yarım metre kadar sonra dikiliyor ve tavandan cıkıp gıdıyorOrda bulunan rus materyalistler daha sorna İslamiyeti araştırıyor ve Müslüman oluyorlar. Gerçekmi yoksa gençlere ibret olması için uydurulan bir şeymi bilmiyorum. Gerisi size kalmışşş.[signature][hline]Kimsesizim Hısmımda Yok Hasmımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davidoff Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ne oldube bi yazı yazdım konu kapandı sankı :)[signature][hline]Kimsesizim Hısmımda Yok Hasmımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Niye islamiyeti araştırıyorlar? Diğer dinlerde, hatta Din olmayan bazı felsefi akımlarda bile ruh inancı vardır.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hepimiz uçmaktayız şu anda.ondandır.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davidoff Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Walla okadarını bılemıcem? O bılım adamlarını bı bulsam zaten soracam dırekt. NEDİR BU? diye ama kım olduklarını bılmıyorrum[signature][hline]Kimsesizim Hısmımda Yok Hasmımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ata'dır o[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: lullaby-kit, 23 Eylül 2005 23:18 tarihinde demiş ki: hepimiz uçmaktayız şu anda.ondandır. kafa güzelmi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Davidoff, 23 Eylül 2005 23:21 tarihinde demiş ki: Walla okadarını bılemıcem? O bılım adamlarını bı bulsam zaten soracam dırekt. NEDİR BU? diye ama kım olduklarını bılmıyorrum Sen ciddi misin?[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 tam forwardlık...direk maille bombaardıman yapayım inanmayanın ruhu 3 günde çıktı sizde 10 kişiye gönderin ruhunuz çıkmasın..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 "ruha benzer bir şey gören arkadaşları" "ruh değil ama cin olabilir" bunlar daha önce bi kaç kez ruh görmüşler, oradan bilipte bu lafları söylüolar.. Bu sırada yorum yapan adam ata demirer'e benzio..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 eminim ki ruhun cikis ani cep telefonuyla goruntulenemez. bigun allahi da kameraya cekerler bunlar. tobe estafurullah.[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya hadi bi siktir ordan derler adama azerbeycan halkı bu kadar salak değildir heralde, + "aa abi sen sigarayı çekince ruh cıkıo" - tabi olm ne sandın sen beni gel ayağa kaldırak keh ke h[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: lullaby-kit, 23 Eylül 2005 23:18 tarihinde demiş ki: hepimiz uçmaktayız şu anda.ondandır. en güsel yorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ruh enerjidir, görünmez, saçma.[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 İstari light o siz bilmiyorsunuz,Gandalf ağabey ordaymış diyorlar valla,yoksa Allah Gandalf'ı mı gönderdi bunun gibi salak ilahiyatçıları g.t etmek için!![signature][hline]Büyük iyilikleri tanımak için, küçük kötülükleri tanımamız gerekir. J.J.Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Absolut, 23 Eylül 2005 15:52 tarihinde demiş ki: Bana toz gibi geldi. + güneş + cep tel[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Zagg, 23 Eylül 2005 18:31 tarihinde demiş ki: Kaçıyor kaçııyor tut lam ahmett.. :D:D[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Ghost Busters ın tel no sunu bilen varmı... bi yolluyalım:P[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Moncain, 24 Eylül 2005 12:49 tarihinde demiş ki: said: Zagg, 23 Eylül 2005 18:31 tarihinde demiş ki: Kaçıyor kaçııyor tut lam ahmett.. :D:D ahauehuaheuhae[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bencede fotomontaj bir insan ölünce bu şekilde olucağını sanmıyorum[signature][hline]Kula Bela gelmez Hak yazmadıkca Hak bela yazmaz Kul azmadıkca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar