Mantar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bu tutorialdan önce şöyle bir soru geliyor akıllara; Her kızla konuşmak zorunda mıyız? Yani olay biraz da 'zorunda hissetme'. Eğer bir kızla tanışıyorsan ve paylaşımın varsa kendini zorlamana gerek kalmaz, konuşursun zaten. Ama tanımadığın bir kızla kendini 'konuşmak zorunda' hissedersen iş zor. Veya şöyle söyliyim, yeni tanıştığın bir kızla (veya erkekle) ilk cümlelerden sonra sohbet tıkandıysa zorlamanın alemi yok. Paylaşım olmayan yerde konuşacak şey de olmaz. (Biraz derinleşelim etimolojik olarak :P) Zaten konuşmak dediğimiz eylem işteş bir eylemdir. Aynı 'bakışmak', 'sevişmek', 'dövüşmek' gibi. Ama siz karşı tarafın düşüncesini gözardı eden bir tutorial istiyorsunuz yani 'karşı taraf ne düşünürse düşünsün ben onu konuşturabileyim doktor' diyorsunuz. Hal böyle olunca doktorun vereceği ilaç sadece sizin dilinizi açar, karşı tarafın dili yine karşı tarafın egemenliğinde. Sonuç olarak 'konuşmak' için iki tarafın da 'konuşmak istemesi' gerekir. Tek sizin çabanızla bu iş yürümez. Nasıl ki siz birisine baktığınızda karşı taraf bakmıyorsa 'bakıştık', siz birini sevdiğinizde karşı taraf sevmiyorsa 'seviştik', siz birini dövdüğünüzde karşı taraf bişey yapmıyorsa 'dövüştük' diyemiyorsanız, karşı taraf konuşmak istemedikçe onunla 'konuşacak' bir şeyler bulmaya çalışmanız da nafile olur.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 mantar yuru be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: bLackcha0s, 21 Temmuz 2005 23:48 tarihinde demiş ki: gel gel öğretiyim hepsini =) Erkek: Selam Kız : Selam E: Nber nasıl gidiyor hayat? K: iyi senden E: eh işte ya bu aralar sıkılıyorum (halbuki öyle bişey yok) K: aaa neden E: ya bilmiyorum genel sanırım yada yalnızlık K: evet ya bende (sewgilisi yoksa) yaaa hmm boşver ya (sevgili varsa) getir devamını Müzikten kitaptan filmden falan bahsetme konular hep tıkanır. Sokaktan konuş AAaa şu adam ne ilginç giyinmiş aaa neler yapmışlar baksana Sokak sana tüm konuları bulur merak etme =) abi ben bütün kızlara bunu uyguladım hepsi aynı cevabı verdi bende bende gibisinden.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Anelor, 20 Eylül 2005 20:46 tarihinde demiş ki: mantar yuru be Anelor işte :) oku, oku da yazdıklarımı ders al..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 doktor bu ne:)[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 beyler ağzınız laf yapsın benim gibi sacma salak seylerde sacmalamayın sadece ortak bi konu bulun sonra inceden inceden...[signature][hline]Remember, respect is everything! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaynak111 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bu formülü denemeyin kız direk suratıma kapattı :) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 http://www.coolstuffinc.com/images/Products/mtg%20art/Promo/fnm-resurrection.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 7 yıl beklemene yerek yoktu, sorsan soylerdi pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 oha o zamanlar troll yokmuş patide. ahtapot böyle bir topic açıcak var ya ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 bLackcha0s said: gel gel öğretiyim hepsini =) Erkek: Selam Kız : Selam E: Nber nasıl gidiyor hayat? K: iyi senden E: eh işte ya bu aralar sıkılıyorum (halbuki öyle bişey yok) K: aaa neden E: ya bilmiyorum genel sanırım yada yalnızlık K: evet ya bende (sewgilisi yoksa) yaaa hmm boşver ya (sevgili varsa) getir devamını Müzikten kitaptan filmden falan bahsetme konular hep tıkanır. Sokaktan konuş AAaa şu adam ne ilginç giyinmiş aaa neler yapmışlar baksana said: - Otobüste Giderken -Merhaba (selamünaleydüm demeyin sakın) Mp3 Dinliyorsunuz SİZ Ondan Şu Tuş NE İşe Yarar Gibi Şeyler.. Sonra Konuyu Hemen NE Mp3 Seversin ??? Ordan MSN Kap HEMEN said: m3hm3t, 24 Temmuz 2005 11:18 tarihinde demiş ki: biraz zeki olacaksin..yanlış anlama zeki değilsin demiyorum.. çakal olacan biraz işte.. slm nbr muhabbeti bittikten sonra kıza bugün neler yaptın diye sor. sonra kızın o yaptıklarından bi tanesi ile ilgili bişeyler salla mesela -ya varya o dediğinden ben de yaptım ama sevmedim.. gibisinden.. yok olmadı kız konuşmak istiyosa sana da e sen ne yaptın peki bugün diye sorar .. sen de sallarsın bişeler ama bu sefer salladıklarında ilginç bişe olsun.. mesela ben tenis oynuyorum normalde.. tenis oynuyorum deyince aa ne güzel diyor kız sonra konu ordan açılıyor.. derken kız bana da öğretsene diyor.. sende öğretiyorsun.. (ben kimseye öğretmedim salladım hepsini o ayrı tabi(niye? pek güzel değillerdi de ondan:) ) ) zaten bundan sonra da ne konuşacam dersen git kendini boğazdan aşağı at :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 oha bu topici görmemiştim edit: topic 2005 te açılmış. geçerliliğini yitirmiştir o tüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 2005ler hardcore geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 konuşulacak şey bulundu mu nedir son durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 che91 said: beyler ağzınız laf yapsın benim gibi sacma salak seylerde sacmalamayın sadece ortak bi konu bulun sonra inceden inceden... Forumun gelmiş geçmiş en samimi adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 adam 14 yaşında o bilgeliğe sahipmiş. nerelerdesin che91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ya o ağız laf yapması da yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 hatunu ara naptın nettin diye sor... gerisi gelir zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar