facundo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 slm arkdaş lar yaw merak edım 1 pilot sızce ne kadar ucret alır her ucuşa goremı yoksa aylık bı maaşımı var :D merak edıyorum cok oldukca gızemlı bır iş gıbı gelıor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 pilotların ozel locası var zaten, ritüellere katılıp çılgın biseksüel partileri yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 maaslari aylik bildigim kadariyla... Bedava ucak biletleri kendisine ve ailesine, ucagi indirdigi sehirde bedava otellerde (ki bu oteller Sheraton Hillton vs.) kalma, saglik sigortasi icinde artileri geliyor[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: elvyn, 22 Eylül 2005 21:02 tarihinde demiş ki: pilotların ozel locası var zaten, ritüellere katılıp çılgın biseksüel partileri yapıyorlar. Bu da dogru:)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 adam meraklandırma konusunda patinin üstüne yok :) kaçmış acaba?[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 2.000 dolardan basladini biliyorum dhaa yardimci pilotken ayrica ikramiyeleri var ve ilerledikce maas artiyo tahminimce 5.000 dolara kadar fln cikiyodur dahada fazlada olur tabi[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 7000 dolardan aşşağı deildir bence bi 1. pilotun maaşı[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 abı bu pilotluk işi cok aklıma yatı bı baktımız zaman etraf pılota kaynamıyor D: okullara falan sorcam ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 7k$ veya 5k$ çok fazla. şöyle söyliim aldıkalrı maaşlar türkiye standartlarına göre yüksek fakat; ilerleme şansın yok meslekte neysen osun. o yüzdende aldığın maaş süreklis abit kalır. yine de yaşayacağın hayat normal birine göre acaip lux olur. maaşa gelince 2k$ filandır...[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki: işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 2.000$ maaş , belirli bir evin yok , devamlı otel hayatı , devamlı yerden bilmem kaç bin feet yüksektesin , ailenden uzaksın , gittiğin hiç bir yerde oturaklı bir yaşama sahip değilsin . Bence hiç de o kadar uygun bir meslek değil pilotluk . Git bir tane uçak al onla lojistik falan yap zengin ol . Uçak pahalı ama zor olabilir az .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 milyon dolarlik zabazingolari emanet ettikleri adama 5.000 dolar biraz dusuk bir rakam gibi geldi bana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 banada az gıbı geldı adam araba surmuyorkı 2000 dolar alsın burda otobus surenler bıle 1000 2000 mılyar para gecıo ellerıne :D ucak suren adam daha fazla alması lazım kolaymı koskoca ucagı surmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Zep, 22 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki: 7000 dolardan aşşağı deildir bence bi 1. pilotun maaşı oha başbakan almıyo o kadar uçma[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Xaenin, 22 Eylül 2005 22:07 tarihinde demiş ki: Uçak pahalı ama zor olabilir az . eh, haliyle=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 başbakan alıyo da noluyo? en azından pilot adam yolcu taşıyo.. bak türkiye hala yerinde sayıyor.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 uçmaktan korkmasam kesin pilot olurdum ben de. bi arkadaşımın babası pilot, ailecek oraya buraya gidiyolar, hawaii'den amerikaya, yok efendim ukraynadan antalyaya falan, süper iş. @estel :tup:[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 british airways ucus basina 500 sterlin oduyodu bundan 5 sene once. (yanlis hatirlamiyosam)[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: facundo, 22 Eylül 2005 22:29 tarihinde demiş ki: banada az gıbı geldı adam araba surmuyorkı 2000 dolar alsın burda otobus surenler bıle 1000 2000 mılyar para gecıo ellerıne :D ucak suren adam daha fazla alması lazım kolaymı koskoca ucagı surmek 10 yüz bin milyon boloncukta yutuyorlardır bir dönem sormuştuk arkadaşa babası uzak doguya ve amerikaya ucuyordu ozamanlar öğretmen maaşı 350 milyon falandı sanırım babası 1 milyar civarı alıyordu[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 abi pilotlar tabii iyi kazanıyor ki onu bırak şu Hostes'ler bile paraya para demiyorlar b.k diyiyorlar. Yakışıklı değiliz erkek hostes olma ihtimalimiz olsun :) Kahretsin[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 aa patide pilot varmış :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Estel_Anorien, 22 Eylül 2005 23:28 tarihinde demiş ki: başbakan alıyo da noluyo? en azından pilot adam yolcu taşıyo.. bak türkiye hala yerinde sayıyor. Ozaman senin yediğin içtiğinde haram bu vatanın ekmeğini yiyonda ne oluyor bak türkiye hala yerinde sayıyor ne yararın var vatana.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 pilot okularına bı araştırma yapcam abı ben D: ucakları oldum olalı severım saden D: hostesler hepsı guzel olur tas gbı bole ohh parayı bırak o yeter her daka yanda falan D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 töbe töbe..başbakan adı üstünde baş-bakan o pilot insan taşıyo o adam ülke taşıyo hem 1 başbakan var kaç pilot var? biraz mantıklı konuş[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hostesler bbilee 2 milyara yakın para alıyorlarsa varın gari gerisini siz düşünün[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ha yolcu uçağı pilotu diosanız tamam çok alırlar ben askeri pilot die şeyttm..ama yolcu uçağına pilot olmak için askeriyeden emekli olmanz lazm(yaş artk 30 mu olr 40 mı olr bilemyrm..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar