Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pilotlar

facundo

Öne çıkan mesajlar

7k$ veya 5k$ çok fazla. şöyle söyliim

aldıkalrı maaşlar türkiye standartlarına göre yüksek fakat;

ilerleme şansın yok meslekte neysen osun. o yüzdende aldığın maaş süreklis abit kalır. yine de yaşayacağın hayat normal birine göre acaip lux olur. maaşa gelince 2k$ filandır...[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır
Sosyal ağlarda paylaş

2.000$ maaş , belirli bir evin yok , devamlı otel hayatı , devamlı yerden bilmem kaç bin feet yüksektesin , ailenden uzaksın , gittiğin hiç bir yerde oturaklı bir yaşama sahip değilsin . Bence hiç de o kadar uygun bir meslek değil pilotluk . Git bir tane uçak al onla lojistik falan yap zengin ol .

Uçak pahalı ama zor olabilir az .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zep, 22 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
7000 dolardan aşşağı deildir bence bi 1. pilotun maaşı
oha başbakan almıyo o kadar uçma[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 22 Eylül 2005 22:07 tarihinde demiş ki:

Uçak pahalı ama zor olabilir az .

eh, haliyle=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
facundo, 22 Eylül 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
banada az gıbı geldı adam araba surmuyorkı 2000 dolar alsın burda otobus surenler bıle 1000 2000 mılyar para gecıo ellerıne :D ucak suren adam daha fazla alması lazım kolaymı koskoca ucagı surmek

10 yüz bin milyon boloncukta yutuyorlardır
bir dönem sormuştuk arkadaşa
babası uzak doguya ve amerikaya ucuyordu
ozamanlar öğretmen maaşı 350 milyon falandı sanırım babası 1 milyar civarı alıyordu[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 22 Eylül 2005 23:28 tarihinde demiş ki:
başbakan alıyo da noluyo? en azından pilot adam yolcu taşıyo.. bak türkiye hala yerinde sayıyor.

Ozaman senin yediğin içtiğinde haram bu vatanın ekmeğini yiyonda ne oluyor bak türkiye hala yerinde sayıyor ne yararın var vatana.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Sosyal ağlarda paylaş

töbe töbe..başbakan adı üstünde baş-bakan o pilot insan taşıyo o adam ülke taşıyo hem 1 başbakan var kaç pilot var? biraz mantıklı konuş[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
nesi güzel abi.
Sosyal ağlarda paylaş

ha yolcu uçağı pilotu diosanız tamam çok alırlar ben askeri pilot die şeyttm..ama yolcu uçağına pilot olmak için askeriyeden emekli olmanz lazm(yaş artk 30 mu olr 40 mı olr bilemyrm..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
nesi güzel abi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...